Фен тема на Реал Мадрид
#11 Removed user 22.02.2011 15:03
Infection
318 Posts

Във форума на Реал Мадрид (в гонг.бг) има страхотна статия за Сантиаго Бернабеу. Може да погледнете :)

#12 Removed user 22.02.2011 15:52
Straroselci FC
166 Posts

<blockquote><h3>ПСФК Черноморец написа:</h3>Аз съм фен на Барселона, според мене Барса винаги ще са с 1 ниво над Реал Мадрид, имат повече приходи, по-класни футболисти, Барса нямат равни в момента, най-добрите в света!</blockquote>
Да ама барса играят с един състав горе долу 3,4 години а реал имат 6-ма нови

#13 Removed user 22.02.2011 19:57
Mantis
1226 Posts

Значи много мразя така да се изказват хора които не знаят нищо по темата (Plamo). От къде пък разбра юноши?! Педро е купен от Тенерифе, Бускетс съще е купен от отбор. Проваляте кариерите на Машчерано и Афелай (двама много класни играчи). Купихте Ибрахимович и Чигрийски за луди пари (общо около 70 милиона) ако не се лъжа. И какво стана Провали! Спечелихте 2008 Шампионската лига и всички започнаха да стават фенове на Барса. От тогава много се превзехте с това че сте най-великия клуб на Света. Много хвалите Пеп, но и него го видяхме с трансферите които прави. По въпроса за приходите. Реал Мадрид има една тактика която е уникална. Те избиха парите за Роналдо за нула време. Има много фенове на Барса които ще почнат - Вие проваляте звездите Провал Мадрид. Искам да попитам защо Касияс, Рамос, Пепе, Марсело, Кедира, Озил, Алонсо, Роналдо, Ди Мария, Игуаин и Адебайор не се провалиха?! Това си е от играча бе хора разберете го!
И МОЛЯ ФЕНОВЕ НА БАРСА ДА НЕ ПИШАТ В ТЕМАТА НА РЕАЛ МАДРИД! Hala Madrid (*)

#14 FORZZA JUVE 22.02.2011 22:42
FORZZA JUVE
85 Posts
Since 03.11.2009

моля феновете на РМ да пишат кога и как са се влюбили в този клуб. помнят ли мача който първо ги е впечетлил- ще е интересно

#15 Removed user 23.02.2011 00:05
Mantis
1226 Posts

<blockquote><h3>FORZZA JUVE написа:</h3>моля феновете на РМ да пишат кога и как са се влюбили в този клуб. помнят ли мача който първо ги е впечетлил- ще е интересно</blockquote>
2002 Резултата е 1;1 Роберто Карлош центрира, там ЗИДАН. УДАР ЗИДАН ГООООООЛ. Най-красивият гол в историята на Шампионската лига. Невероятно! Реал печели 9та титла!
П.С. 1;1 Невероятен резултат предвид това че не сме много убедителни като гости. Според мен мача в Мадрид е 3;0 :) HALA MADRID (beer)

#16 Plamo 23.02.2011 00:20
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

<blockquote><h3>Real Madrid CF написа:</h3>Значи много мразя така да се изказват хора които не знаят нищо по темата (Plamo). От къде пък разбра юноши?! Педро е купен от Тенерифе, Бускетс съще е купен от отбор. Проваляте кариерите на Машчерано и Афелай (двама много класни играчи). Купихте Ибрахимович и Чигрийски за луди пари (общо около 70 милиона) ако не се лъжа. И какво стана Провали! Спечелихте 2008 Шампионската лига и всички започнаха да стават фенове на Барса. От тогава много се превзехте с това че сте най-великия клуб на Света. Много хвалите Пеп, но и него го видяхме с трансферите които прави. По въпроса за приходите. Реал Мадрид има една тактика която е уникална. Те избиха парите за Роналдо за нула време. Има много фенове на Барса които ще почнат - Вие проваляте звездите Провал Мадрид. Искам да попитам защо Касияс, Рамос, Пепе, Марсело, Кедира, Озил, Алонсо, Роналдо, Ди Мария, Игуаин и Адебайор не се провалиха?! Това си е от играча бе хора разберете го! И МОЛЯ ФЕНОВЕ НА БАРСА ДА НЕ ПИШАТ В ТЕМАТА НА РЕАЛ МАДРИД! Hala Madrid</blockquote>
Моля, моля фен съм на Барса от както се помня, още от времето на Стойчков ;) За Педро и Бускетс взети са в Барса преди да станат на 18, в Барса са направили име. А за другите 2 трансфера и аз не съм съгласен, яд ме е за Ето`О, но пък от друга страна и Рела М не го призна едно време. А по темата спирам да пиша за Барселона, защото все пак това си е ваша тема пишете си на воля (beer)

#17 ФК Разград 23.02.2011 08:24
ФК Разград
969 Posts
Since 20.06.2009

Чета разни коментари кой бил по велик.За дълговете на Реал недейте се притеснява въобще.Ще стане пак като през 2000 или 2002 държавата ще им купи базата за колкото са им дълговете и после пак ще им я подари.Реал Мадрид ми харесват,но не мога да кажа за Барса,че ги мразя,но ме е яд защо толкова величаят един играч който специално за мене докато не изведе Аржентина до световната титла си остава никой,има разлка между него и Марадона.А това че единия отбор има 9 КЕША говори само по себи си за какво става на въпрос.А това за базата се разровете хубаво и го намерете,да го прочетете държавата три пъти е спасявала Реал от фалит.Но иначе,Барса и те имат огромни задължения.Най голямата глупост във съвременния футбол е правилото "Босман" мисля че така се казваще и след тоя коментар недейте тука писа по вече за Барса или някой друг испански отбор.Направете си отделни теми.

#18 Removed user 16.03.2011 23:43
Mantis
1226 Posts

След нещастната серия от 6 поредни отпадания на 1/8 финал. Реал Мадрид прекъсна серията с победа над Лион с 3:0! HALA MADRID (beer)

#19 Removed user 17.03.2011 00:05
Army men
661 Posts

ПОБЕДАААААААААААААААААААААААААА!
HALA MADRID!!!!

#20 Removed user 17.03.2011 09:45
G.i. janes
157 Posts

(clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)