РО2 -позиция по проблема с кредита
|
|
---|---|
#1 Removed user | 10.07.2011 22:13 |
373 Posts |
Ние от РО сме възмутени от самостоятелните решения на админа и от това,че никога не се допитва до нас за нищо. |
#2 Corinthians | 10.07.2011 22:22 |
1631 Posts
Since 28.05.2007 |
А да Ви попитам къде бяхте Вие, когато проблема го имаше и кой какъв съвет даде на админа как да реагира, защото трябваше да се реагира максимално бързо при подобен проблем ... не сте задължени за нищо, но може би не изявявате и Вие желание за контакт с админа, защото с РО1 подобен проблем не е имал, а от РО 2 някой да се опита да се свърже с админа да го пита кое как какво ..... Най-лесното е да поставяш условия от името на 3-ти лица с ултиматум ... |
#3 Removed user | 10.07.2011 22:31 |
647 Posts |
Г-н Админ, просто направете безплатни тренировки за ощетените отбори (тези които са на минус кредит), това на първо време ще им е достатъчно да се стабилизират и да си стъпят на краката докато продадат отново играчите. |
#4 Removed user | 11.07.2011 06:58 |
373 Posts |
Г-н Админ,вижте в РО дискусии,колко предложения има.Аз лично видях само на 2 да вземете отношение :).Аз ви писах,не ми обърнахте внимание и после обвинявате,че не сме имали реакция.Да ви пратя ли хоронология? Предложението ми беше 1 месец тренировките да са безплатни,докато хората си продадат играчите.А сега тази лудост със 75% върнат кредит.Така аз лично загубих към 1 милион кредит (ей така от нищото) А за другите,които са правили повече трансфери за по-големи суми пак не ми се мисли.Добре,че съм развит и не ми трябва кредит,но нека мислим и за по-слабите Г-н Админ. |
#5 Removed user | 11.07.2011 21:44 |
804 Posts |
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>А да Ви попитам къде бяхте Вие, когато проблема го имаше и кой какъв съвет дадена админа как да реагира, защото трябваше да се реагира максимално бързо приподобен проблем ... не сте задължени за нищо, но може би не изявявате и Виежелание за контакт с админа, защото с РО1 подобен проблем не е имал, а от РО 2някой да се опита да се свърже с админа да го пита кое как какво .....Най-лесното е да поставяш условия от името на 3-ти лица с ултиматум ...</blockquote> |
#6 Removed user | 11.07.2011 21:52 |
647 Posts |
Спокойно колеги, снощи админа пое инициатива да решим заедно проблема...така че положението в момента определено няма да е крайно решение на този сложен казус! |