Предложение към дарителите във фонд ПНП
#1 ФК Разград 21.10.2012 09:51
ФК Разград
969 Posts
Since 20.06.2009

Предложението ми е следното.Виждам,че все още много хоря даряват редовно малки суми някои по големи,вместо във фонда по добре помогнете на някой нов който е пуснал играч за продан да му го купите и след един сезон да го уволните отколкото във фонда да се събират пари които вече наближават 10 милки.Нека някой мод ако може да оформи такава тема и да има някой нов потребител да пише,че има играч за продан и търси съответно до 30 000,ще бъде много по добре.Давайте и вие предложения.

#2 Монреал Импакт 21.10.2012 10:17
Монреал Импакт
209 Posts
Since 02.06.2007

според мен също трябва незабавно или да се промени нещо във фонда или да се замразят даряванията които станаха безумно много.може би приходите от турнирите да се спрат и да се насочат към цени на билети или победите за приателските мачове да се вдигнат.за това и аз апелирам да се помисли сериозно как да разхвърлим 10те милиона във играта

#3 Removed user 21.10.2012 14:08
Sharks
444 Posts

Тези 10 милиона вече са в историята няма вече много отбори които може да ги изтеглят, а и не виждам смисъл да се даряват пари във фонда не мога да разбер защо някои още го правят. Да им имам оптимизма.

#4 Removed user 21.10.2012 16:02
Red rockets
1507 Posts

Отдавна приказвам, че парите дарени там са безпредметни. За съжаление доста народ продължава да пълни тази яма.
:(

#5 Removed user 21.10.2012 17:56
Blue fire balls
424 Posts

Може да се помисли и за вариант за изкупуване на играчи на минимална цена от фонда , важащо за нови мениджъри като се лимитира до някъква бройка за сезон продажби. Като хората съветници и такива които все още имат комуникацията с админа ако харесат това предложение да го дооформят в някъкъв приемлив вид и да му го представят, например да е важащо за нови мениджъри на повече от няколко месеца пак с започнат стадион над 5000 т.е. човека да се опитва да се развива.

#6 Girondins Bordeaux 21.10.2012 18:31
Girondins Bordeaux
1108 Posts
Since 18.07.2010

Предлагам да се дава кредит на всеки отбор ,който отговаря на изискванията .когато дадения отбор натисне бутона "кандидатствай",автоматично да му се превеждат исканата сума.8-|

#7 Removed user 21.10.2012 19:26
Red rockets
1507 Posts

Не разбрахте ли, че темата за промени правилата на фонда е заключена!
Затова от месеци говоря някои ако иска наистина да помага да купува играчи, както направи Ралица. А не да ми суетничи с дарения! Представяте ли си Ралица да беше дарила кредита във фонда!? Много хора решили да се откажат щяха да го направят на неино място, за да им седи именцето начело....смях!
Нека някои от тези топ дарители да направи тема за набиране на донори, които да купуват играчи от кандидатствали колеги ако наистина се търси подпомагане на младите.

#8 kokonamanolova 21.10.2012 19:56
kokonamanolova
955 Posts
Since 06.03.2009

тези 10 млн,от фонда може много добре да се врегнат да работят за отборите иска само малко корекции относно критериите за кандидатите и още едно нещо ако се пипне ще е по -добре да се намали процента приход от турнирите,така повече кредит ще остава за участниците във турнирите,а колкото до даренията във фонда ,явно аз съм най -големия глупак дарил толкова кредит и със най голямо его да си виждам отбора на чело поне във нещо.Точно така е драги ми тонус,задоволил съм егото си,имам кредит ,дарявам,питат ли ме нещо отговарям,искат ли ми помощ,давам съвет.
Ето тук е мястото на "парламента" 11-те съветници да намерят адекватно решение.Хайде със здраве(beer)
p.s темата за фонда дори и модератор не може да пише във нея,само админа
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=4199

#9 Removed user 21.10.2012 22:19
Red rockets
1507 Posts

<blockquote><h3>kokonamanolova написа:</h3>тези 10 млн,от фонда може много добре да се врегнат да работят за отборите иска
само малко корекции относно критериите за кандидатите и още едно нещо ако се
пипне ще е по -добре да се намали процента приход от турнирите,така повече
кредит ще остава за участниците във турнирите,а колкото до даренията във фонда
,явно аз съм най -големия глупак дарил толкова кредит и със най голямо его да си
виждам отбора на чело поне във нещо.Точно така е драги ми тонус,задоволил съм
егото си,имам кредит ,дарявам,питат ли ме нещо отговарям,искат ли ми помощ,давам
съвет.
Ето тук е мястото на "парламента" 11-те съветници да намерят адекватно
решение.Хайде със здраве
p.s темата за фонда дори и модератор не може да пише във нея,само админа
http://www.shampioni.com/?act=forum&amp;case=viewtopic&amp;id=4199</blockquote>

Ти или не можеш да четеш или се правиш на улав!!!
Затова пак ще ти копна какво съм написал: "темата за промени правилата на фонда е заключена"
Ето затова единствения друг начин да се подпомагат финансово новите е с преки покупки на играчи. Единственото лошо там е, че това не го виждат всички ;) Но пък за сметка на това някои остава благодарен...

#10 Removed user 22.10.2012 00:50
Spark plugs
326 Posts

Фонда може да се направи банка и всеки който има нужда от кредит да тегли,да има опция за колко дни може да бъде върнат кредита (с лихви естествено)който неможе да го върне автоматично да му бъде отнет някой играч за да покрие дълга нещо подобно на който му се занимава да го измисли по-добре.