Админе обърни внимание!!!
#61 Removed user 29.10.2012 19:44
Blue fire balls
424 Posts

Предложението не е лошо но е много закъсняло. От създаването на ДЮШ , много отбори жертваха достойно класиране и кретаха в Б групите с юношите извадени от ДЮШ , с тактиката да развият бавно но сигурно конкурентни отбори на големите с ограничени средства каквито имаха младите отбори. И след почти 2 години "глетане" в опашката на класирането и видимото вече в близко бъдеще взимане на купи , с това решение се рискува всичко да иде по дяволите. Както знаем големия приход идва най-вече от купите в музея и след като той не се променя с времето ( за разлика от КК в турнирите),стимулът ми за игра силно би намалял. Нервите и примиреноста да те бият като тупан 2 години не могат да се компенсират от това да се играят оспорвани мачове. За това наречете ме ако щете егоист ама съм против намаляне на групите , по скоро да се помисли как новите да станат конкурентни на старите отбори това е вярното решение.

#62 FC United 29.10.2012 20:07
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Виж приятел не се имам за голям отбор,но ако реша близките 10 сезона мога да не дам титла в моята група.В момента отбора с който разполагам ми гарантира пине 7 титли с няколко нови ще ги направя 10 и през тези десет сезона ще съм спестил около 10 милиона с които да направя още един отбор който да печели титлата.Ако се намалят конференциите,първо ще има по-голяма интрига и трансферния пазар ще се раздвижи.Примерно тонос ако има днес мач с мен,а утре гостува на закс и междувременно има мач сот турнирите с Бг Ювентус и Райдърс,то той ще трябва да търси играчи с които да побеждава и на двата фронта.Давам пример с мене,имам отбор и отделно копувам 11 34 годишни по 20к за мачовете с ботовете и проблема ми е решен.Разберете го,няма ли трансферен пазар,няма и игра.

#63 Чаворселона 29.10.2012 20:17
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

Колега, коментарите ти освен някои дребни подробности, се въртят основно около теб, тонос БГ-то и още 4-5 отбора. Какви дербита ще има и колко ще Ви е интересно!
А останалите (все по-намаляващи) "изстърсаци" в играта кво да правят?
Да гледат дербитата и .........кво......????????

#64 Removed user 29.10.2012 21:26
Us
463 Posts

Страшни дебили има тук заклевам се :O ЗА какви тактики ми говорите,че сте развивали от сезони и щяло да ви се провалят плановете???? Та ако си направил конкурентен отбор да ставаш шампион какво значение срещу кой ще го постигнеш това?Ааааа сега се досещам- тактиката ви е изградена върху едни 11 играча с които да спечелите в сезона два важни мача срещу конкретен отбор и другото да са просто срещи с ботове и хоп шампиони :)))))Повярвайте ми това не е начина да се насладиш от тази игра.Не е начина и да покажеш,че заслужаваш да си шампион.;)(beer)

#65 FC United 29.10.2012 21:32
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Страшни дебили има тук заклевам се ЗА какви тактики ми говорите,че сте
развивали от сезони и щяло да ви се провалят плановете???? Та ако си направил
конкурентен отбор да ставаш шампион какво значение срещу кой ще го постигнеш
това?Ааааа сега се досещам- тактиката ви е изградена върху едни 11 играча с
които да спечелите в сезона два важни мача срещу конкретен отбор и другото да са
просто срещи с ботове и хоп шампиони ))))Повярвайте ми това не е начина да се
насладиш от тази игра.Не е начина и да покажеш,че заслужаваш да си
шампион.</blockquote>

(y)

#66 Death 29.10.2012 21:41
Death
547 Posts
Since 02.12.2007

Лично аз нямам нищо против да се намалят конференциите , но искам някой да каже някаква точна схема как да стане това . Не всеки да изказва мнение и да се копират други менаджери .

П.П. Най ми допада идеята с 12 отбора и да играят по 4 мача по-между си . (wasntme)

#67 Removed user 29.10.2012 22:28
Blue fire balls
424 Posts

Raiers , говоря за тактика да стартираш от 0 и да опиташ да гониш отбор с 1000000 приход на сезон , какво да правиш да строиш сгради или да купуваш играчи , рецептата е ясна но не изнася на всички . Не всички могат да вкарат реални пари като тонос. Ако се направи рестарт тогава разбирам всички да почнем на равно , но ще настане такъв вой че и малкото играещи ще се откажат.
Обясни на дебилите как с 1000 кредита на ден и 200 кредита от домакинство с играчи от по 50-60 коефицент се бият отборите от 2007 година и колко реално време би коствало ако изобщо е възможно да се настигнат.
Някъде по нагоре Шуменско пиво Ви го каза , големите е трябвало да пуснат кокала за да има радост и за другите , защото големите са заприличали на динозаврите , поглъщали толкова много храна че вече не е могло да се ражда достатъчно и измрели от глад , така и тук няма конкуренция и има отлив от играчи.

#68 Deportivo 29.10.2012 22:44
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

по-спокойно райдерс-чо,че говоря за точно тази тактика,която ти имаш от няколко сезона,само че с разликата,че ти сега си в разцвета на отбора си.така че не се прави на много интересен.и моите играчи като станат на 28г с над 400 коефициент ще си щракам с пръсти и няма да ме бърка толкова да ме сменят някъде да си печеля още по-лесно титлите.нагла работа ей,че и на дебили нарежда.
в тази тема казах каквото имам да кажа и държа за последно да повторя,че е много по-добре вместо да се разместваме из конференции и да се чудим после кой играч каква националност има,да се намалят отборите във всяка група на 10 и така няма да има ботове нито в А,нито в Б групите и всеки ще си играе с хората,с които е играл досега,а не тепърва да започне с нови.

#69 Removed user 29.10.2012 23:06
Us
463 Posts

<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>по-спокойно райдерс-чо,че говоря за точно тази тактика,която ти имаш от няколко
сезона,само че с разликата,че ти сега си в разцвета на отбора си.така че не се
прави на много интересен.и моите играчи като станат на 28г с над 400 коефициент
ще си щракам с пръсти и няма да ме бърка толкова да ме сменят някъде да си
печеля още по-лесно титлите.нагла работа ей,че и на дебили нарежда.
в тази тема казах каквото имам да кажа и държа за последно да повторя,че е много
по-добре вместо да се разместваме из конференции и да се чудим после кой играч
каква националност има,да се намалят отборите във всяка група на 10 и така няма
да има ботове нито в А,нито в Б групите и всеки ще си играе с хората,с които е
играл досега,а не тепърва да започне с нови.</blockquote>
Такаааа сега Господин Депортивчо Аз пък да ти кажа,че ти май просто ей така си пишеш колкото да не заспиш май а? Та от какъв зор примерно ми е на мен да ме вкарат в някоя силна група точно пък сега когато както ти казваш е разцвета на отбора ми??? Та вместо сега да си атакувам ЛШ без притеснение за мачовете от първенството Аз ще искам да ме вкарат в група с още примерно 10 равностойни отбора просто ей така щот съм тарикат? Хайде Ти ми кажи кой има по голяма изгода да е в силна група -отбори като моят които им е дошло времето да си гонят успехите в турнирите или такива които чакат да изгрее тяхната звезда в първенството? НО докато в групите шампионите са с по 30 победи и 200 вкарани гола няма как да стане номера да има раздвижване на пластовете и силните ще си стават още по силни и богати и средняшките отбори ще си останат винаги такива!(beer)

#70 ФК Разград 29.10.2012 23:06
ФК Разград
969 Posts
Since 20.06.2009

Твърдо съм против разместването.Вече се видях със някои хора от моята лига,други ми помогнаха,както и аз на дадени хора съм вземал билети за реални мачове от нашия шампионат.Поддържам връзка и със други мениджъри,но аз не желая да се местя или да идва някой си от друга лига във нашата освен един отбор(The Crew) или нещо подобно се пишеше.Имам и хора на които помагам от самото начало,но не искам да са ми конкуренти.Ако стане разместване ще се започне,ама аз тоя не го понасям оне ми харесва,защо не ми сложихте тоя,че със него съм приятел.Просто трябват промени които касаят новите,това е най трудния мениджър за нов отбор без да наливаш манги,и следващата стъпка,че тука вип опциите ти гарнират едни 50% по-вече тренировка,а това във други мениджъри го няма,има как да се компенсират виповете,но трябва да се измисли.