Админе обърни внимание!!!
|
|
---|---|
#61 Removed user | 29.10.2012 19:44 |
424 Posts |
Предложението не е лошо но е много закъсняло. От създаването на ДЮШ , много отбори жертваха достойно класиране и кретаха в Б групите с юношите извадени от ДЮШ , с тактиката да развият бавно но сигурно конкурентни отбори на големите с ограничени средства каквито имаха младите отбори. И след почти 2 години "глетане" в опашката на класирането и видимото вече в близко бъдеще взимане на купи , с това решение се рискува всичко да иде по дяволите. Както знаем големия приход идва най-вече от купите в музея и след като той не се променя с времето ( за разлика от КК в турнирите),стимулът ми за игра силно би намалял. Нервите и примиреноста да те бият като тупан 2 години не могат да се компенсират от това да се играят оспорвани мачове. За това наречете ме ако щете егоист ама съм против намаляне на групите , по скоро да се помисли как новите да станат конкурентни на старите отбори това е вярното решение. |
#62 FC United | 29.10.2012 20:07 |
854 Posts
Since 04.06.2007 |
Виж приятел не се имам за голям отбор,но ако реша близките 10 сезона мога да не дам титла в моята група.В момента отбора с който разполагам ми гарантира пине 7 титли с няколко нови ще ги направя 10 и през тези десет сезона ще съм спестил около 10 милиона с които да направя още един отбор който да печели титлата.Ако се намалят конференциите,първо ще има по-голяма интрига и трансферния пазар ще се раздвижи.Примерно тонос ако има днес мач с мен,а утре гостува на закс и междувременно има мач сот турнирите с Бг Ювентус и Райдърс,то той ще трябва да търси играчи с които да побеждава и на двата фронта.Давам пример с мене,имам отбор и отделно копувам 11 34 годишни по 20к за мачовете с ботовете и проблема ми е решен.Разберете го,няма ли трансферен пазар,няма и игра. |
#63 Чаворселона | 29.10.2012 20:17 |
1449 Posts
Since 07.04.2010 |
Колега, коментарите ти освен някои дребни подробности, се въртят основно около теб, тонос БГ-то и още 4-5 отбора. Какви дербита ще има и колко ще Ви е интересно! |
#64 Removed user | 29.10.2012 21:26 |
463 Posts |
Страшни дебили има тук заклевам се :O ЗА какви тактики ми говорите,че сте развивали от сезони и щяло да ви се провалят плановете???? Та ако си направил конкурентен отбор да ставаш шампион какво значение срещу кой ще го постигнеш това?Ааааа сега се досещам- тактиката ви е изградена върху едни 11 играча с които да спечелите в сезона два важни мача срещу конкретен отбор и другото да са просто срещи с ботове и хоп шампиони :)))))Повярвайте ми това не е начина да се насладиш от тази игра.Не е начина и да покажеш,че заслужаваш да си шампион.;)(beer) |
#65 FC United | 29.10.2012 21:32 |
854 Posts
Since 04.06.2007 |
<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Страшни дебили има тук заклевам се ЗА какви тактики ми говорите,че сте |
#66 Death | 29.10.2012 21:41 |
547 Posts
Since 02.12.2007 |
Лично аз нямам нищо против да се намалят конференциите , но искам някой да каже някаква точна схема как да стане това . Не всеки да изказва мнение и да се копират други менаджери . |
#67 Removed user | 29.10.2012 22:28 |
424 Posts |
Raiers , говоря за тактика да стартираш от 0 и да опиташ да гониш отбор с 1000000 приход на сезон , какво да правиш да строиш сгради или да купуваш играчи , рецептата е ясна но не изнася на всички . Не всички могат да вкарат реални пари като тонос. Ако се направи рестарт тогава разбирам всички да почнем на равно , но ще настане такъв вой че и малкото играещи ще се откажат. |
#68 Deportivo | 29.10.2012 22:44 |
539 Posts
Since 22.05.2007 |
по-спокойно райдерс-чо,че говоря за точно тази тактика,която ти имаш от няколко сезона,само че с разликата,че ти сега си в разцвета на отбора си.така че не се прави на много интересен.и моите играчи като станат на 28г с над 400 коефициент ще си щракам с пръсти и няма да ме бърка толкова да ме сменят някъде да си печеля още по-лесно титлите.нагла работа ей,че и на дебили нарежда. |
#69 Removed user | 29.10.2012 23:06 |
463 Posts |
<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>по-спокойно райдерс-чо,че говоря за точно тази тактика,която ти имаш от няколко |
#70 ФК Разград | 29.10.2012 23:06 |
969 Posts
Since 20.06.2009 |
Твърдо съм против разместването.Вече се видях със някои хора от моята лига,други ми помогнаха,както и аз на дадени хора съм вземал билети за реални мачове от нашия шампионат.Поддържам връзка и със други мениджъри,но аз не желая да се местя или да идва някой си от друга лига във нашата освен един отбор(The Crew) или нещо подобно се пишеше.Имам и хора на които помагам от самото начало,но не искам да са ми конкуренти.Ако стане разместване ще се започне,ама аз тоя не го понасям оне ми харесва,защо не ми сложихте тоя,че със него съм приятел.Просто трябват промени които касаят новите,това е най трудния мениджър за нов отбор без да наливаш манги,и следващата стъпка,че тука вип опциите ти гарнират едни 50% по-вече тренировка,а това във други мениджъри го няма,има как да се компенсират виповете,но трябва да се измисли. |