Изпълнители на дузпи и ново умение на играч
#1 Removed user 23.12.2012 00:04
Spitfires
3087 Posts

Дискутирахме в чата на шампиони в скайпа едно предложение свързано с изпълнението на дузпите и ми хрумна едно предложение, което се хараса на доста играчи.

Та мисълта ми е такава...
Ако за в бъдеще се вкарат изпълнители на дузпи да се въведе и едно нови умение - статично положение.
Какво имам на предвид? Колкото по голямо е това умение толкова по-голям % да вкара има играча. Да речем, че може да се сложи и някъв 20% случаен принцип и останалите 80% да са според умението. Как ще се генерира вече % за шанс за гол може да го коментираме след това или админа да измисли...
пример:
от 0 до 99 умение - 10% + 20% случаен принцип
100 - 199 - 20% + 20% случаен принцип
200 - 299 - 30% + 20% случаен принцип
и т.н.. и т.н..

Това нещо ще повлияе и на развитието на играчите след време, когато "мутантите" с по 50 специални тренировки ще се изчистят и тогава всичко ще е г/д равностойно (освен богатите отбори и ВИП обори, защото те тогава имат малко +) и много ще зависи от това как си развиваш, тренираш отбора и разпределяш опита.
Имам на предвид, че отбор Х мога да реша да не отделям минути тренировка за статичните и да си развива линията на играча, а другия отбор У да отделя по 15минути тренировка всеки ден и да покачва умението, което ще му донесе по-голям шанс да победи на дузпи в някой мач :)
пример:
Отбор Х не тренира статичните положения и си тренира линията на играча по 270минути.
Отбор У отделя по 15 минути тренировки на статичните положения и 255минути за линията на играча.

Това следва, че на сезон се качва по 5,6 уменията на статичните положения на отбор У, а на отбор Х по 0, но така той ще дръпне с времето малко с уменията на играчите като цяло...
Да речем , че след 5-6 сезона такова трениране средно играчите на отбор Х ще са с по 200линии, а отбор У ще са с по 180, но статичните на отбор У ще са горе долу 30, а не отбор Х 0. Така, ако отбор Х и отбор У се срещнат някъде по турнирите и се стигне до равенство, отбор У ще има по-голям шанс да спечели дузпите.

Надявам се да сте ме разбрали и админа да обърне внимание както и колегите да дават мнения, предложения, критики и т.н :)

Имам и идея за капитана, ако стане, но нека да обсъдим първо това и след това ще мислим за другите новости :)

Весело посрещане на празниците!

#2 Removed user 23.12.2012 00:12
Dirt devils
1785 Posts

айде пак има против(puke) поне да си каже защо е против(puke) гейм (y)

#3 Removed user 23.12.2012 00:13
FC VALENTES
100 Posts

(clap)

#4 FC United 23.12.2012 00:31
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Предложението е супер,но ако се вкара ново умение то е добре да се вкарат няколко.Примерно центриране и в играта да има крила и бекове и умението центриране да е важно за крилата заедно с бързината.

#5 Deportivo 23.12.2012 10:00
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

няма как да не съм съгласен с такова предложение :)
а тези,които дават против нека обеснят защо.нали така сега всичко ще започне наравно,няма да се гледа общ коефициент или умение за удари?защо трябва да е само на сляп късмет.

#6 Removed user 23.12.2012 10:17
Dirt devils
1785 Posts

абе тия дето сте против защо не коментирате???защо се криете в мишите си дупки(puke) (puke) (puke) кажете си мнението защо така,защо инак.....предполагам само си цъкате с мишката без да четете просто ей така да сте опозиция....

#7 КORECOM 2017 23.12.2012 10:30
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

8) (sun) (d) Феро... дай го малко по-спокойно... всеки има право на мнение!

Това предложение е принципно различно от предишните за дуспи и ми харесва... тук отборите с по-добри играчи нямат категорично предимство...

#8 Removed user 23.12.2012 10:35
Dirt devils
1785 Posts

This post has been removed

#9 Removed user 23.12.2012 11:02
Tiger llll ys
1040 Posts

Това е друго-вече всички ще започнат от 0 и ще имат равен старт.Може би първо трябва да се въведе умението ,за да даде възможност да се тренира и да кажем след 3 сезона да се тества и ако е успешно -да се въведе.Може само админа да помисли за комбинирането на умение и случаен принцип-в какво съотношение да е.
Тези съотношения които са предложени дават малко шанс за гол-а едва ли някой скоро ще достигна 300 например статични за да има над 50% шанс за гол,защото едва ли някой ще отдели повече от 30 мин. за тренировка на умението

#10 Removed user 23.12.2012 11:22
Fugitives
1069 Posts

Предложението е супер (clap)според мен едно такова допълнително умение което ще влияе основно при дуспите ще е за добре и бъде доста полезно за играта. Колкото повече такива умения който да влияят за точно определено нещо толкова по-добре. Фитнесът също е от уменията на който може да се даде малко по-голяма важност и да влияе по-основно в играта но това вече е друг въпрос. И нека си пожелаем по-активен и по-сериозен админ от новата година. Приятно изкрване на празниците на всички (d)