#1 Removed user 22.01.2013 16:24
Blue hawks
90 Posts

нека админа обърне внимание на фактора умора ,за сега той е само символичен.играч с над 10 умора -линиите му да падат с 50 процента.така ще се избегне помпането на играчи и не винаги ще печелят по силните а тези с по голяма широчина на състава ,както е и в реалния футбол,няма да пускам анкета щото много от тигрите ще ревнат че им се разваля рахатлъка

#2 Removed user 22.01.2013 19:39
Dirt devils
1785 Posts

предложението не ми допада:^) в реалния футбол например Реал или Барса имат 5 мача един след друг и имат много умора,а на 6-я играят с Левски или ЦСКА...кой ще победи?

#3 Removed user 22.01.2013 20:45
Blue hawks
90 Posts

:D на шестия излизат с резервите и пак бият :D :D :D аз точно за това говоря ,независимо дали си реал,барса,юнайтед или орловец-победа ако имаш дълга скамейка -имаш някакъв шанс. а що се отнася за реал и барса ще заложа много пари че реал ще бъде отстранен от немски отбор а барса от руски таз година в шл.(wait)

#4 Removed user 22.01.2013 21:09
Cotton candy kickers
830 Posts

<blockquote><h3>MUFC написа:</h3>на шестия излизат с резервите и пак бият аз точно за това говоря
,независимо дали си реал,барса,юнайтед или орловец-победа ако имаш дълга
скамейка -имаш някакъв шанс. а що се отнася за реал и барса ще заложа много пари
че реал ще бъде отстранен от немски отбор а барса от руски таз година в
шл.</blockquote>
Значи Барселона няма да бъдат отстранени, защото руски отбор в надпреварата вече няма... (chuckle) За предложението съм 50 на 50.

#5 Removed user 22.01.2013 21:41
Blue hawks
90 Posts

:D :D :D (chuckle) (chuckle) (chuckle) стана малко като оня виц .лисоо тая година ще има много круши в гората,що бе вълчо ,ми щото много ми се ядат:D

#6 Removed user 22.01.2013 21:44
Sharks
444 Posts

Ами като се има предвид че пак силните ще са облагодетелствани съм против, но в предложението има резон.

#7 Removed user 22.01.2013 21:52
Dirt devils
1785 Posts

ама така слабите пак ще са слаби,защото няма да могат да играят РПС,заради умората,а като играят трупат умора(в границите,заради контузии)опит и по-бързо им се развиват играчите:D и няма настигане на силните без РПС и умора.

#8 Removed user 22.01.2013 22:51
Blue hawks
90 Posts

ето ти пример,аз съм слаб и имам два отбора -ще станат и три, с единия играя рпс с другия първенство .идва ми силен отбор с над 500 линии обаче той има 15 силни играчи и другите на моето ниво но, той играе в първенството и има мачове за лш или кш и в същото време е алчен за коефициент и играе и рпс ,е ,да си дойдем на думата -не може това да остане безнаказано ако умората действа както трябва да действа трябва да изтървеш едната диня не можеш всичките да ги носиш под мишницата

#9 Removed user 23.01.2013 04:10
Us
463 Posts

Казвал съм го и преди,ще го кажа и сега-Докато в играта един отбор може да е доминант и в първенство и в турнири с едни и същи 11 играча (максимум още 2-3)нещата в играта няма да потръгнат никога!Нито трансферният пазар ще се съживи някога,нито ще я има наистина тръпката да покажеш мениджърски способности в играта на два или повече фронта,нито нищо.В момента всичко e едно безкрайно трупане на опит на играчите от 14 годишни до пенсията им и нищо друго.И проблема е там,че просто самата игра те принуждава да го правиш,понеже не го ли сториш този,който го прави те задминава в развитието.А и защо да трупаш опит на повече от 11(максимум13) играча след като повече така или иначе не са ти нужни?
Бих могъл да кажа само,че само в сегашните съботно-неделни турнири единствено един участник в тази игра може наистина да покаже мениджърски способности с това да пренареди състава си неколкократно според умората на играчите си и силата на противниците си.И само за тези турнири са нужни минимум 20 играча за да спечелиш,защото там просто с едни 11 говеда няма как да се получи!
Та явно нещо някъде куца!Може би да е липсата на конкуренция и достатъчно класни отбори в играта или просто самата програма на изиграване на срещи в един сезон или нещо друго....Незнам,но проблема е факт!

#10 Removed user 23.01.2013 09:32
Sharks
444 Posts

<blockquote><h3>MUFC написа:</h3>ето ти пример,аз съм слаб и имам два отбора -ще станат и три, с единия играя рпсс другия първенство .идва ми силен отбор с над 500 линии обаче той има 15 силнииграчи и другите на моето ниво но, той играе в първенството и има мачове за лшили кш и в същото време е алчен за коефициент и играе и рпс ,е ,да си дойдем надумата -не може това да остане безнаказано ако умората действа както трябва дадейства трябва да изтървеш едната диня не можеш всичките да ги носиш подмишницата</blockquote>

То и аз имам 2 отбора сега поради това че не успях да продадам по-старите играчи заради липса на трансферен пазар когато ми трябваше кредит. Ама след 2 сезона като се пенсионират какво правя. Няма да имам възможност да купя нов отбор, а младите трябва да ги обигравам и ще трябва да се лиша от РПС. Пак казвам идеята ми харесва, но пак силните ще са силни.