#1 Removed user 22.02.2013 19:00
Mantis
1226 Posts

Така като за начало ще започна така - Админе време е да започнеш да работиш по играта, а не да си чешеш т.......! Играта плаче за промени, но такова безхаберие от страна на екипа няма никъде другаде. За пореден път ще изготвя списък с промени, които според мен е правилно да се въведат.
1. Като най-важно на 1-во място поставям "Учител за новите отбори". Това въведение е просто задължително. Мисля че имаше такава тема с изготвен "Учител за новите" и едва ли е толкова трудно неговото въвеждане.
2. Нов дизайн. Играта от 2006 същата като дизайн. Този син фон вече е омръзнал (поне на повечето от потребителите). Не е малко труда за него, но както всички знаем - Трябва да дадеш, за да вземеш!
3. Премахване на безполезните опции. Не съм запознат кои опции товарят системата и кои не, но съм на мнение, че "Приходи и Разходи", "Възраст на играчите" и "Web Chat" са напълно безполезни!
4. Средните цени. От както новите средни цени влязоха в сила пазара умря! Трябва и там да се измисли нещо което да съживи пазара. Не може за играч на 35 години да трябва да дадем 100 000 кредит.
5. Нова сграда. Нещо ново, което да поосвежи играта.
6. На новите потребители да им бъдат дадени по-добри играчи. Например само 15 и 16 годишни. Също така 2 седмичен ВИП - поради простата причина, да видят ползата от това да си ВИП. Така има шанс един новорегистирал се играч да прати СМС след изтичането на 2-те седмици от колкото сега.
7. 3D мачове. Крайно време е да се направят мачовете 3D. Като за начало бих предложил само Финалите на ЛШ, КШ както и Купата на Лигата да са на 3D и постепенно да се разработва за всички останали мачове.
8. Дузпи. Дузпите вече не трябва да са на случайност. Въвеждане на умение "Дузпи" на играч, което да се тренира както останалите, а за вратарите уменията например "Рефлекс + Вратарски умения / 2 " Да е формулата за изчисление на вратаря. Поради простата причина, че вратаря трябва да тренира само тези 2 умения така или иначе, би било добре умението дузпи на нападателя в съотношение с вратаря да е 1:2. Например "Играч 1" има умение дузпи 100 което означава, че при изпълнение на дузпи умножава своето умение х2. (Разбира се това го предлагам аз и не е много добро, но една дискусия между потребителите за това въведение би била добре!).
9. Форма на играч. Това също е едно абсолютно задължително! Не може играч, които не е играл 29 мача да влезе в последния кръг на първенството и да вкара 5 гола Просто е недопустимо!
Това са 9 предложение предложение, които според мен трябва да се реализират за да може шампиони отново да се превърне в една интересна игра.

Време е за реформа на играта, защото тя бавно, но сигурно се превръща в потъващ кораб! Това е от мен и силно се надявам и г-н Админ да изрази мнението си в нея, независимо какво е то!

#2 Removed user 22.02.2013 19:13
Dirt devils
1785 Posts

" а не да си чешеш т.......!" заслужаваш да ти изтрия коментара за тези думи....всеки знае какво какво означава това съкращение,но ще оставя Админа да да прецени(wait) ....колкото до предложенията съм съгласен без деветото предложение.

#3 Removed user 22.02.2013 19:14
Spark plugs
326 Posts

Аз съм съгласен без 8-то предложение и от части 6-тото нека да са 18 годишни а не 16.

#4 Removed user 22.02.2013 20:22
Daredevils
329 Posts

а не да си чешеш т.......! терлиците ? :) :)

#5 Corinthians 22.02.2013 20:40
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

Скоро време, ще въведем прогнози и от предложенията, които си предложил бихме могли да раздвижим формулата за средните цени и репорт на дузпите.

#6 Liverpool92 22.02.2013 20:50
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

3D мачовете може би ще натоварят сървъра и играта сигурно ще се сгромоляса. А дузпите и реално са си рулетка и по-слаб отбор може да надвие по-добър. Иначе при равен резултат този, който има по-добър вратар и е по-стар потребител (развил способностите за дузпи) ще печели.

#7 Removed user 22.02.2013 20:52
Black thunder
148 Posts

Като цяло ЗА
т.6 - нека играчите са 17-18 годишни
т.8 и т.9 (n)

#8 Plamo 22.02.2013 21:19
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

<blockquote><h3>SCUDERIA FERRARI написа:</h3>" а не да си чешеш т.......!" заслужаваш да ти изтрия коментара за тези
думи....всеки знае какво какво означава това съкращение,но ще оставя Админа да
да прецени ....колкото до предложенията съм съгласен без деветото
предложение.</blockquote>
Стига глупости, то това остана да изтриеш коментара, още повече да го накажеш. Нали не го е написал? Да ясно ние на всички какво има предвид и го подкрепям и аз. Не се впрягай толкова за тези правила. Трябва да се спазват спор няма, но чак пък до такава степен да напишеш "т..." или "п...." и да те накажат...моля ти се. Приеми го като съвет. Знам че се опитваш да си вършиш работата ;)
По темата има нужда играта от малко промяна и малко да живне. Може да се измисли и нещо за тази 1 седмица пауза между купата и началото на сезона, за мен лично ми е хипер скучно да влизам в играта през това време, влизам тренирам пускам 1 РПС и излизам, ако се сетя влизам да направя някоя смяна по време на РПСто.

#9 Removed user 22.02.2013 21:22
Tiger llll ys
1040 Posts

Точка 1-напълно подкрепям.Новите играчи трябва да имат някаква платформа,която да ги въведе в играта.
Точка 2-напълно подкрепям.Това ще повиши интереса във абсолютно всички потребители.
Точка 3-админа да си прецени дали нещо безполезно му товари сървъра
Точка 4-само корекция-иначе тези като тонос,Легендата,Скудерията и нотингам ще продължат с далаверите.
Точка 5 -Категорично за.Каква да е да прецени админа.
Точка 6 -Категорично да.По добри играчи и едномесечен безплатен вип-за да му видят предимствата.
Точка 7 -Админа да прецени дали е възможно.
Точка 8-С двете ръце против.Така по силните отбори автоматично получават предимство.Изненадите в турнирите изчезват.
Точка 9-Има го в други мениджъри-как ще се вмести в симулатора,въобще не ми е ясно!

#10 Removed user 22.02.2013 22:25
Sharks
444 Posts

Всичко без 7 и 9. ЗА(y) ЗА(y) ЗА(y) ЗА(y) За 3D симулатор ще товари крайно много сървара. Но за някои определени мачове може да се помисли за нещо подобно, но не е толкова лесно технически осъществимо.