Турнири
|
|
---|---|
#11 FC Socceroos 2010 | 28.03.2013 16:29 |
1120 Posts
Since 25.01.2010 |
Става сложно.. :) :) |
#12 БЪЛГАРИЯ | 28.03.2013 16:38 |
178 Posts
Since 20.10.2010 |
То и сега има турнир по време на мачовете на националите, но е за аматьори. Аз съм против, че ще станат големи караници. По добре да се измисли нещо за убийствено скучната последна седмица на сезона (beer) |
#13 Removed user | 29.03.2013 09:42 |
123 Posts |
Аз мисля,че хората дето имат национали и като казвам национали имам предвид наистина национали а не извикани играчи за броика или за трупане на опит.Та тези хора са всичките с изградено име и авторитет в играта и наи малкото което е са хора играещи поне от 2 години и не мисля че тези хора биха се излойили по този начин.Другото което e,че не ми е приятно някои които си е кръстил отбора на цурка да ми пише всеки път по 5 съобщения преди мачове на националите да пазя неговият играч а тои досега не го пусна нито веднъй.Идва деня за мачове на националите ти си селекционер на национала и ми пишеш дали ще го ползваш или не,толкова ли е трудно.И да не забравяме че националите играят вторият мач за деня в 16h а тогава почват турнирите за тва не е проблем на които не са ползвани националите то да ги пуснат в турнира така ще си трупат опит а не да чакат някои си селекционер да благоволи да ги пусне в мача на национала.Сега е време админа да вземе становище по въпроса щото мисля че гласовете говорят сами по себе си.извинявам се за грешкитъе,но нямам кирилизатор и превейдам с няква програма а това не ми е силата8) |