Хрониките на Админ
#11 Removed user 29.03.2013 19:08
Red lasers
1030 Posts

Admin Заклювай и трий всички мултаци ... нароиха се много ... да не говорим за доста други отбори , които само се оправдават че били приятели и си помагали и разни куп глупости , които нямат нищо общо с феърплея ... колкото до Бързия жалко за тва , което се случи ... но ако няма да му бъде върнат отбора (което аз мисля че ще стане) поне да се върнат титлите , името и кредита на отбора и да бъде компенсиоран с отбор таланти или нещо ... щото е срамота толкова години да отделяш време за 1 игра и пари и накрая да не получиш подкрепа в такъв момент .......

#12 Removed user 29.03.2013 19:10
Labradors
15 Posts

хора нищо не разбирам до тук само да ви кажа че черните вълци му подарих отбора след като взех бързи и яростни,,и от тук нататък не мога да разбера какво става само да поясня че и пощата ми във абв,е разбита,,,нека админа да обиасни защото знае какво се случва

#13 БЪЛГАРИЯ 29.03.2013 20:13
БЪЛГАРИЯ
178 Posts
Since 20.10.2010

Тука стана голяма сага :O Каквото реши админа за проблема - това е. Само да не вземе покрай сухото да изгори и мокрото. С трима колеги имаме всеки по един отбор и непрекъснато влизаме да си помагаме, дано да не реши, че сме мулти... Да не говорим, че от работата сме с рутер и не знам как му излиза по IP. Иначе подкрепям Илиян да му върнат отбора (beer) (beer) (beer)

#14 КORECOM 2017 29.03.2013 20:22
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

8) (sun) (d) Неква небивалица пак е тука:x

Само да кажа, че Жирондинците днес загубиха дерби... за утре пък имат наказан играч заради картон в тежкия мач... и както е заключен отбора - това е равно точно на загубена титла... Дано е виновна жената/защото мениджъра е жена/ - иначе - доста тъпо ще се получи...

...едва ли и опонента й е щастлив от такава титла...

#15 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 29.03.2013 20:34
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ
1650 Posts
Since 22.05.2007

Аз писах на колегата.Не бях влизал две седмици,нямаше и да влезна.Ако не му върнат отбора му предоставям този.Има достатъчно добре изградена структора и капитал за да компенсира това,което му е отнето и да продължи да играе.Очаквам отговора му,ако върнат неговия или откаже да се збогувам с Вас.За добро или лошо беше ми приятно да се караме и радваме.Успехи на всички.

#16 PORT 30.03.2013 00:53
PORT
1125 Posts
Since 22.01.2008

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Admin Заклювай и трий всички мултаци ... нароиха се много ... да не говорим за
доста други отбори , които само се оправдават че били приятели и си помагали и
разни куп глупости , които нямат нищо общо с феърплея ... колкото до Бързия
жалко за тва , което се случи ... но ако няма да му бъде върнат отбора (което аз
мисля че ще стане) поне да се върнат титлите , името и кредита на отбора и да
бъде компенсиоран с отбор таланти или нещо ... щото е срамота толкова години да
отделяш време за 1 игра и пари и накрая да не получиш подкрепа в такъв момент
.......</blockquote>

(y) (y) (y)

#17 Removed user 01.04.2013 11:31
Dynamite
671 Posts

<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Още преди много време бях дал идея да се въведе опция според, която Отбор А да
има достъп до акаунта на Отбор Б, но с ограничени правомощия.

1. Трениране на отбора
2. Ъпгрейдване на сградите
3. Ръководене на отбор по време на мач
и ако моя съвет беше чут, то сега нямаше да се стига до подобна сконфузна
ситуация.</blockquote>
Ето нещо полезно от цялата тема, нещо което сме виждали и в други игри и работи ефективно. Дайте да "легализираме" такъв тип действия щото ще се изядем от стрхове.Сгурен съм че никой няма да е против такъв тип промяна. Всеки има право на една "бавачка" а промяната на от една "бавачка" на друга може спокойно да си струва лево.

#18 red scorpion 01.04.2013 17:58
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Според мен това с помощ на приятел е умряла работа.Влизаш в отбора на приятел или колега за да го тренираш.Толкова ли е важно,ако не го тренира 2-3 или пет дни.От едно IP един отбор.Най много трима играчи за трансфер между два отбора на сезон.Това е истината за намаляване на измамите.