Ограничение на Супер Талантите
#1 Removed user 02.12.2013 00:38
Spitfires
3087 Posts

Не, че ми е работа, не, че имам нещо против колега или каквото и да било, но погледнах да видя в началото ан сезона кой взима СТ и видях ,че снощи м/у 23:40 и 23:43 колегата Войвоите ( http://www.shampioni.com/?act=teaminfo&tid=3850 ) е взел 11 СТ на 15години, а доколкото знаем от този сезон трябваше да има ограничение при СТ...

[quote]От началото на сезон 44 в сила влиза правилото даден отбор да не може да притежава повече от 5 супер таланта едновременно. Отборите няма да могат да правят оферти за подобни играчи или да купуват директно такива.[/quote] ( http://www.shampioni.com/?act=news&nid=242 )

#2 Deportivo 02.12.2013 00:49
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

явно това правило е влязло в сила след 24 часа, защото в момента като отида в менюто със СТ-те и ми пише с червен надпис, че не мога да имам повече от 5ма.
така че си работи модула, само че според мен е влязъл в сила след 24 часа и колегата е успял да си вземе повече от 5ма поради това.

#3 Removed user 03.12.2013 11:32
Lotos
98 Posts

Стига сте следяли нон стоп колегите си! Кой какво взел и т.н. Браво на Войводите че е успял да си купи суперталанти(y) Аз съм бил едно ГОЛЯМО ПРОТИВ за това тъпо ограничение! Всички много говорехте и искахте това да стане, е, стана, сега тепърва ще видите че това няма да е плюс!!! Ще ближете рани и то много! Млади отбори, които тъкмо са събрали кредити и са искали да си купят цял отбор, са на път да се откажат от играта! Егати тъпите правила! Нон стоп ограничения и забрани, бъгове и какво ли още не! Върха !(puke)

#4 Deportivo 03.12.2013 12:51
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

кажи ми разликата от един 14 годишен играч от школата с 15 годишен СТ? единия струва 300к другия 500к.не проумяхте ли, че един 15 годишен СТ не е по-добър и няма как да стане при еднакво развиване, просто за тази година предимство 14-ката го настига и малко разминава.въпреки това всеки иска СТ, а предлага минимални цени за 14-ки.това не мога да го проумея.ако ще купувам СТ никога не бих взел 15 годишен,защото е по-скъпо, ако имам възможност да взема 14ка СТ тогава е друго вече, но те са само 15-20 на сезон, даже предния нямаше.
това "ограничение" се прави с цел да се раздвижи пазара и още този сезон ще се усети малко или много.а след няколко сезона като понамалеят СТ-тата ще се усети още повече, защото в момента има доста отбори с по над 5ма такива и не могат да правят трансфери помежду си.

#5 Removed user 03.12.2013 16:10
Spitfires
3087 Posts

<blockquote><h3>Brazil написа:</h3>Стига сте следяли нон стоп колегите си! Кой какво взел и т.н. Браво на Войводите
че е успял да си купи суперталанти Аз съм бил едно ГОЛЯМО ПРОТИВ за това тъпо
ограничение! Всички много говорехте и искахте това да стане, е, стана, сега
тепърва ще видите че това няма да е плюс!!! Ще ближете рани и то много! Млади
отбори, които тъкмо са събрали кредити и са искали да си купят цял отбор, са на
път да се откажат от играта! Егати тъпите правила! Нон стоп ограничения и
забрани, бъгове и какво ли още не! Върха !</blockquote>
Както казах...
<blockquote> Не, че ми е работа, не, че имам нещо против колега или каквото и да било </blockquote>

Просто знам ,че трябваше да има ново правило:
<blockquote> От началото на сезон 44 в сила влиза правилото даден отбор да не може да
притежава повече от 5 супер таланта едновременно. Отборите няма да могат да
правят оферти за подобни играчи или да купуват директно такива. </blockquote> (
http://www.shampioni.com/?act=news&nid=242 )
И така доста отбори са ощетени, а единствено Войводите не е ;)

#6 PORT 04.12.2013 11:05
PORT
1125 Posts
Since 22.01.2008

Gam3 0v3r , напротив напълно си прав и ти е работа да повдигнеш въпрос по този случай, защото се е получило нещо нередно.
В последните сезони играчите ни остаряваха в различно време, с една дума се дава началото на следващия сезон не в 24:00 часа а когато остаряват играчите. Видно от това, че СТ на Войводите, в тоя сезон са на 15 години, то следва, че те са купени през тоя сезон или когато трябва да действа забраната. Ако са купени в предния сезон, когато не действа забраната, то следва те да са на 16 години. Така, че има за какво админа да се намеси.