Турнири?
#1 Removed user 02.04.2015 00:34
Red chili peppers
126 Posts

Защо изобщо Аматьорския и Силвър турнира съществуват при положение,че не могат да се съберат 10 отбора там? Отбори като мен или малко по-стари няма как да играят в тези турнири тъй като няма начин да се съберат нужните 48 отбора за да стартира турнира.Админа да вземе да измисли нещо по въпроса с тези турнири защото е наистина безсмислено.:)

#2 Removed user 02.04.2015 11:37
Killer watermelons
1260 Posts

Аз мислих да пускам тема по този въпрос , но все не ми оставаше време , затова сега ще напиша просто един коментар по темата !
Нека към записаните отбори да се прибавят отбори ботове за допълване на бройката до 48 , така като има всяка седмица турнири , новите отбори ще се развиват по-бързо и ще печелят малко кредит (защото и от ботовете ще се спира такса за турнира , нека да е от ФОНД ПНП , че гледам не функционира ! ) така също като има турнири всяка седмица за тях ще има поне 20 отбора записани , защото сега избягват записването да не си хвърлят кредита напразно (handshake) Мога да доразвия идеята , но това е накратко ! (bow) (bow) (handshake)

#3 Removed user 02.04.2015 16:07
Red chili peppers
126 Posts

Съгласен съм с теб колега време е админа да вземе по-сериозно участие по темата с ФОНД ПНП и турнирите :)

#4 Removed user 02.04.2015 17:56
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>izvynzemnite написа:</h3>Аз мислих да пускам тема по този въпрос , но все не ми оставаше време , затова
сега ще напиша просто един коментар по темата !
Нека към записаните отбори да се прибавят отбори ботове за допълване на бройката
до 48 , така като има всяка седмица турнири , новите отбори ще се развиват
по-бързо и ще печелят малко кредит (защото и от ботовете ще се спира такса за
турнира , нека да е от ФОНД ПНП , че гледам не функционира ! ) така също като
има турнири всяка седмица за тях ще има поне 20 отбора записани , защото сега
избягват записването да не си хвърлят кредита напразно Мога да
доразвия идеята , но това е накратко !</blockquote>
(y) Съгласен съм

#5 Removed user 05.04.2015 20:05
Green thunder
54 Posts

Напълно подкрепям идеята за Аматьорските турнири - дано го направи админа това наистина ...(shake) :S :x (wait) (o)