Отказвам се!
#1 Removed user 21.04.2015 00:36
Red chili peppers
126 Posts

Г-н Админ писах ви на лично не 1 път смятам да го направя и публично тук.Отказвам се от играта в най-скоро време може би преди да се преполови сезона защото ми писна и явно не само на мен от вашата безотговорност към играта.Аз имам проблем с ежедневните контузии които получавам на играчи по 4 дена и то в титулярния състав и то почти всеки ден по 2-ма за последните 2 седмици изпратих 5 смс-а за да си лекувам играчите но смятам това повече да не се повтаря изтече ли ми ВИП абонамента който е до 12 Май аз спирам с играта.Вие сте толкова безотговорен и нищо не правите по въпроса за да се развива тази игра и нови отбори като мен да изпитват удоволствие от играта и не само нови.Сами виждате колко ветерани се отказват поради една или друга причина но на Вас не ви пука !Като се намесите във форума казвате"Ми кажете какво да направя и като стигнете до крайно решение ще го обмисля да го добавя"ами то крайни решения и предложения са взети ама явно вашето безхаберие и мързел не могат да променят нищо в играта или се вземете в ръце или в най-скоро време давам максимум 2-3 години в играта ще има не повече от 10 мениджъра!Знам,че сега някои хора ще се засегнат и ще почнат да ме критикуват относно темата но все някой трябва да накара админа д се стегне малко като не разбира от мили думи ,намеци друг начин няма.:)

#2 FC United 21.04.2015 10:36
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Админа трябва да прегледа модула за контузиите,защото и аз имам наблюдения над неговия отбор и наистина не е нормално момчето всеки ден да лекува играчи.Подържаме връзка с него и знам че дори праща смс да си тренира играчите.Новите потребители трябва да ги задържаме,а не да ги гоним с постоянни контузии.Момчето е доста зарибено по играта и може би това го задържа досега,но в даден момент може и търпението му да свърши.

#3 Removed user 21.04.2015 13:29
Spitfires
3087 Posts

Играта е към своя край и всеки го вижда и знае това, а най-вече старите потребители.
За съжаление и аз съм тръгнал на там и влизам просто от време на време да видя, как се развива моята лига, ЛЩ, КШ и нещо от сорта, иначе от доста време съм спрял да плащам за играта, да тренирам играчите и да оправям състави и т.н(за това и изгубих последните 5 сезона титла, няколко купи и СКК, както и лошо представяне в КШ).

Просто рано или късно неизбежното ще се случи и това е, а за самата игра явно и мина времето и трябва да стане това, което всички очакваме да стане...

#4 Removed user 21.04.2015 20:09
Red chili peppers
126 Posts

Сами виждате,че на админа не му пука така,че каквото и да кажем той няма да се трогне накрая ще си останат 2-3 редовни ветерани тук и ще си играят срещу ботове и админа ще се чуди защо ли така е запустяла играта му :)

#5 Removed user 21.04.2015 21:24
Demons
119 Posts

Господин Админ дайте да направим всичко възможно за да задържаме ново регистрираните потребители. Аз съм съгласен да ги улесняваме по-всевъзможен начин ако се налага, само и само да останат в играта.

#6 Removed user 21.04.2015 21:41
CSKA Sofia
1502 Posts

За мен решението е да се спре играта за няколко месеца и да се поработи малко по нея ако админа има желание ако не по добре да я дава на някой и след няколко месеца работа по нея да се бие един рестарт и така ще се върнат по бързо играчите !!!!

#7 red scorpion 21.04.2015 21:44
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Аз преключих с тая игра (ninja) (beer)

#8 Removed user 21.04.2015 22:22
Red chili peppers
126 Posts

Никой не е казал,че трябва да е лесно но поне да е логично ще дам пример с няколко неща.Първо какви са тези абсурдни загуби с по 5-6-7-8-9-10:0 примерно аз като играя със шампиона падам най-малко с 7 гола разлика това не е логично колкото и добри играчи да има добре 3-4 гола на 0 или аз да имам някой вкаран така за бройката резултати от типа 3:1 3:2 5:2 и подобни изобщо ги няма в играта ако се падне нов отбор срещу някой от ранка на топ 4 играчите в моята лига(която не е от най-добрите) падат с 7 гола разлика.Второ абсурдните контузии по какво се изчислява това да се контузи даден играч ей така с 0:11 и то всеки ден ако не всеки то през ден,че и по 2ма на веднъж без да са преуморявани или по време на игра да се контузят или след мач това по-бих го разбрал но и това всеки път контузиите да са по 4 дена също е абсурдно забелязал съм,че колкото по-често лекувам даден играч с левро толкова по-често той се контузва за това и спрях давам пример с моите 2 контузени в момента.Трето ФОНД ПНП от какъв чеп ни е тоя фонд като не се използва по абсолютно никакъв начин трупа се кредит всеки ден има дарители дори и от турнирите 20% отива там и за какво поне да се измисли начин по който тоя кредит да се разпределя по отборите които имат нужда има достатъчно компетентни хора които биха дали доста добри предложения които могат да се реализират.Четвърто забелязал съм също,че доста конференции имат 6-7+ ботове в А групите.Защо не се слеят или намалят броя на групите и отборите в тях а и конференциите или някой с по-добро предложение да каже нещо по темата.Ето ви едва 4 от поне 10 неща които се сещам да се оправят по играта за да бъде поне малко по-приятна за потребителите в нея.останалите неща бих ги изброил но няма смисъл като дори 1 от тези 4 изброени админа не може не знае или не иска да оправи или го мързи нямам представа нека той самият каже,без да се измъква с някакви оправдания,че ние сме му виновни за дето не му даваме предложения,тях ги има просто няма кой да ги реализира.:)

#9 В Ъ Л Ц И Т Е 22.04.2015 09:57
В Ъ Л Ц И Т Е
288 Posts
Since 22.05.2007

С тези контузии и малкото останали ще си тръгнат .... и да говорим файда няма да има!

#10 Removed user 22.04.2015 11:19
Daredevils
329 Posts

Само за резултатите не съм съгласен нормално шампиона на групата по договаряне с 312 коеф да те бие със такава разлика 8-0 твоя коеф е 77 огромна разлика да не говорим и във линиите разликата даже е по-голяма !! Нима очакваш че след 3 -4 месеца игра ще играеш като равен с равен със играч регистриран преди 6 год действащ шампион !! Не става така и аз съм падал с такива резултати , трябва търпение развитие на терени , млади таланти тренировки рейтингови срещи нещата не стават ей така от само себе си !!!!