Потвърдено: ЦСКА и Локо(СФ) вън от А група
#11 Removed user 21.05.2015 11:54
Falcons
1014 Posts

Колко ни е сбъркана държавата.Гледайте хората на какви неща се радват.ЦСКА фалира.Евала получи ли духовен огразъм.Дано.ЦСКА Винаги ще го има дори и да не ви се иска.Колкото по-отричате нещо,и колкото по-мачкате и обиждате нещо,то толкова по-добре.Зашото рано или късно след 2,3,4,10 години пак ще си е същото ЦСКА защото в момента правите най-добрата успуга на ЦСКА.Защото така се обединяваме.И спокойно монетата има две страни.И докато се правят трибуни моите данъци,и докато се събарят сектори,за да се троят с пари на фирма която идва в България с оговорката да стане понсорр на Левски,и когато Герб падна и всичко свърши,а за други отбори които имат два пъти по-малко задължения от Ботев,и въпреки това държавата си взима наема от Армията с години.Без да забие един пирон от 30 стотинки,то рано или късно този който е горе гледа и наказва.Така че радвайте се докато можете защото скоро ще ни последвате.
И въпреки всичко дано когато сме там някъде по дивизиите да успеете да стигнете 31 шампионски титли.Успех

#12 Removed user 21.05.2015 14:06
BLUEROSESKZ
959 Posts

31 а кога станахте последно шампиони? Живей в настоящето не в миналото.

#13 Removed user 21.05.2015 15:46
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>31 а кога станахте последно шампиони? Живей в настоящето не в миналото.</blockquote>
Нали се сещаш там където е тегло пак ще тече , така че рано или късно цска отново ще е на върха !!!

#14 Removed user 21.05.2015 16:04
Falcons
1014 Posts

<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>31 а кога станахте последно шампиони? Живей в настоящето не в миналото.</blockquote>
Ало колега изказваш се неподготвен.Един отбор се гради и се крепи на традициите си.Именно поради тази причина си БЪЛГАРИН защото ако си бил на училище знаеш че сме били 5 века под робство,и сме оцелели защото сме имали минало.Те и Ливърпул не са ставали шампиони,ама са по-голям отбор от Челси и Сити взети заедно.Направо като се изцепите така ме обивате.Много ви се кефя чесно заради вас влизам във форума да ви гледам ко пишете.Сега сигорно и ти ще кажеш че си за лудогорец.Само виж къде е на картата Разград че надали знаеш

И не разбрах получи ли духовен оргазъм като писа темата.

#15 Removed user 25.05.2015 00:57
BLUEROSESKZ
959 Posts

За ЛИТЕКС съм.Както виждаш цска няма да ги има :D Време е да взимате отново лицензите на другите отбори и жалките фенове да си припознават отбора.Не знам как може да си горд и радостен след като са закрити много отбори и явно продължават да се закриват заради друг отбор.Но така ли и иначе фактите са факти.цска вече никога няма е да цска ,а ще е клуба от ЛОВЕЧ без значение къде играете!!! Добре дошли в столицата на АПОСТОЛА!!!

#16 Removed user 25.05.2015 11:22
Red scorpions
662 Posts

This post has been removed

#17 Removed user 25.05.2015 11:57
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>За ЛИТЕКС съм.Както виждаш цска няма да ги има Време е да взимате отново
лицензите на другите отбори и жалките фенове да си припознават отбора.Не знам
как може да си горд и радостен след като са закрити много отбори и явно
продължават да се закриват заради друг отбор.Но така ли и иначе фактите са
факти.цска вече никога няма е да цска ,а ще е клуба от ЛОВЕЧ без значение къде
играете!!! Добре дошли в столицата на АПОСТОЛА!!!</blockquote>
И аз не съм съгласен цска да взема лиценза на Литекс след като не е спечелил квота значи не я заслужава , но същоп и този град със стотината фена не заслужават отбор,стадион и човек като гришата !!!Не може човека толкова пари да хвърли и средната посещаемост да ти е 1300 човека на мач и то благодарение на половината агитки във България където цска,левски,берое,ботев,локо пд са като домакини във ловече !! Явно този град няма не е футболен и няма смисъл да си хвърля парите на вятъра !!!!

#18 Removed user 25.05.2015 13:18
BLUEROSESKZ
959 Posts

Града ни според статистика е 35 254 жители .Ако попиташ някой от Ловеч колко реално сме едва ли ще ти каже повече от 20 000 хиляди даже и това са много.И според мен 35 000 в града и около 1300 да ходят на мач е много по голям процент от колкото 2 милионна софия и на мач на цска да има 7-8 хиляди фена нали.Казваш ми в Ловеч сме били гости когато играели ЦСКА ??!!! Я ти ми кажи честно дали 90% от плакатите когато сте в Ловеч неса от Плевен,Троян,Севлиево,Перник и др градове.Ако в Ловеч сте 3 хиляди фена на цска то от София са дошли макс 300.Тейче недей много да знаеш от София няма почти никой........

#19 Removed user 25.05.2015 13:31
Falcons
1014 Posts

<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>Града ни според статистика е 35 254 жители .Ако попиташ някой от Ловеч колкореално сме едва ли ще ти каже повече от 20 000 хиляди даже и това са много.Испоред мен 35 000 в града и около 1300 да ходят на мач е много по голям процентот колкото 2 милионна софия и на мач на цска да има 7-8 хиляди фена нали.Казвашми в Ловеч сме били гости когато играели ЦСКА ??!!! Я ти ми кажи честно дали 90%от плакатите когато сте в Ловеч неса от Плевен,Троян,Севлиево,Перник и дрградове.Ако в Ловеч сте 3 хиляди фена на цска то от София са дошли макс300.Тейче недей много да знаеш от София няма почти никой........</blockquote>
Ти в момента явно показваш колко велик отбор е ЦСКА щом го подкрепят от всякъе в България.Хем сме жалки фенове,пък хем ни подкрепя цяла България.Баси колко си умен чесно.
И зя твоя сведене в София има около над 10 отбора като 4 от тях са в елита.Така че жителите ги раздели на отборите и пак говори.Баси наистина колко си заблуден.Преди да напишете нещо замислете се.Не искам да ти казвам каквото ми е мнението за теб,защото щя трябва да си изтрия коментара.Ама наистина си много ама много ограничен.Но предполагам че си на 10-тина години и ти прощавам.
И така и не ми отговори за духовния оргазъм за 3-ти път те питам,а ти не отговаряш значи май незнаеш какво значи

#20 Removed user 25.05.2015 13:32
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>Града ни според статистика е 35 254 жители .Ако попиташ някой от Ловеч колко
реално сме едва ли ще ти каже повече от 20 000 хиляди даже и това са много.И
според мен 35 000 в града и около 1300 да ходят на мач е много по голям процент
от колкото 2 милионна софия и на мач на цска да има 7-8 хиляди фена нали.Казваш
ми в Ловеч сме били гости когато играели ЦСКА ??!!! Я ти ми кажи честно дали 90%
от плакатите когато сте в Ловеч неса от Плевен,Троян,Севлиево,Перник и др
градове.Ако в Ловеч сте 3 хиляди фена на цска то от София са дошли макс
300.Тейче недей много да знаеш от София няма почти никой........</blockquote>
Няма значение от къде са дошли дали от софия или полски тръмбеш факт е че повече агитки за като домакини в ловеч не може да ти дойдат цска и левски да има 6 хил от който 2 хил на гостуващата агитка !!! Всеки мач цска и левски са домакини в ловеч това е факт !!!! Този град не заслужава да има отбор !!!!