Потвърдено: ЦСКА и Локо(СФ) вън от А група
#31 Removed user 26.05.2015 22:33
Spitfires
3087 Posts

Абе тука тея, които пишат, че тея два отбора няма да са в "А" група амело мога да кажа, че не разбират от футбол. Няма сега да пиша, защо, как, какво и т.н... Убиването на БГ футбол ще продължава все още...

#32 Removed user 27.05.2015 13:13
Forty-niners
135 Posts

За мен БГ футбола започна да умира през сезон 2011/12,когато никой БГ отбор не можа да влезе в групите на Лига Европа.Левски и Локо Сф отпаднаха в 3-ти предварителен кръг от Спартак Търнава и Шльонск,а ЦСКА и Литек паднаха в плейофа от Стяуа и Динамо Киев.Кулминацията беше сезон 2012/13,когато БГ отборите отпаднаха още във 2-ри предварителен кръг,съответно:
Левски - Сараево 2:3 общ.рез. , Локо Пд - Витес 5:7 общ рез. и ЦСКА - Мура 1:1 общ рез.(Мура се класира напред с гол на чужд терен).Лудогорец отпадна в 1-ви кръг на квалификациите за ШЛ от Динамо Загреб с общ рез. 3:4.Навярно всички си спомняте тези мачове,на мен ми идваше да си хвърля телевизора през терасата(От тогава не съм гледал мач от Българското първенство).Положението от тогава не се е променило много с изключение на представянето на Лудогорец,които се представиха много добре в ЛЕ и ШЛ.
Очакванията ми за този сезон в европейските клубни турнири е БГ оотборите да отпаднат още в предварителните кръгове и с това да се сложи надгробната плоча на БГ футбола.АМИН ;(

#33 Removed user 28.05.2015 18:51
BLUEROSESKZ
959 Posts

Бъдещето на двата клуба се решава в момента!!! http://gong.bg/bg-football/a-grupa/reshavat-bydeshteto-na-cska-i-loko-sofiia-v-momenta-330481

#34 Plamo 28.05.2015 22:24
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

Ясно е и двата отбора ще останат в А група ;) А новините, че се отменя решението за 1ви юни просто са безсмислени :D

#35 Removed user 29.05.2015 00:08
Falcons
1014 Posts

Надявам се колегата да постъпи мъжки след решението ако останат в А група да се извини за ГРЕШНАТА ИНФОРМАЦИЯ.Или да си я извади на принтер и да си я сложи под възглавницата.Поне в съня си да ги няма ЦСКА.
Че след като ЦСКА изчезне Левски могат да ги стигнат по успехи

#36 Removed user 29.05.2015 00:54
Spitfires
3087 Posts

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Надявам се колегата да постъпи мъжки след решението ако останат в А група да се
извини за ГРЕШНАТА ИНФОРМАЦИЯ.Или да си я извади на принтер и да си я сложи под
възглавницата.Поне в съня си да ги няма ЦСКА.
Че след като ЦСКА изчезне Левски могат да ги стигнат по успехи</blockquote>
Не съм сигурен, че и тогава ще стане, а и да не забравяме, че и Левски не са по-цветущи от ЦСКА. Като цяло БГ футбол му се е е*ало майката!

А й каквото и да си говорим... БГ футбол без ЦСКА и Левски няма как... и

#37 Removed user 29.05.2015 13:41
BLUEROSESKZ
959 Posts

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Надявам се колегата да постъпи мъжки след решението ако останат в А група да се
извини за ГРЕШНАТА ИНФОРМАЦИЯ.Или да си я извади на принтер и да си я сложи под
възглавницата.Поне в съня си да ги няма ЦСКА.
Че след като ЦСКА изчезне Левски могат да ги стигнат по успехи</blockquote>

Колега щеше да се извини ако е писал той статията :) Много точно и ясно се вижда ,че съм дал ЛИНК КЪМ ТЕМАТА ,а не съм го писал аз ,така че не виждам пречина да се извинявам за думите си.Но като се замисля ,ще очаквам АЗ извинение от вас след 2 дена като отборите ви заираят в селските групи !!!

#38 Removed user 29.05.2015 15:31
Falcons
1014 Posts

Напротив пускайки темата която май се оказа НЕВЯРНА.Значи си с грешка.Но все пак не се и изненадвам.Нормално е като знам от кой отбор си.

#39 Removed user 29.05.2015 17:35
BLUEROSESKZ
959 Posts

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Напротив пускайки темата която май се оказа НЕВЯРНА.Значи си с грешка.Но все пак
не се и изненадвам.Нормално е като знам от кой отбор си.</blockquote>
И от кой отбор съм и какво му има ? След темата съм пуснал от къде е взета неразбирам кое точно е прави моя ? Ако това е прави значе си много заблуден.....8-|

#40 Removed user 29.05.2015 18:03
Daredevils
329 Posts

Щом си копирал линка и си направил тема на базата на линка значи си повярвал , което те прави будала !!!;)