Шампиони.ком
#11 Removed user 15.07.2015 18:41
High surf
62 Posts

Саутхямптън,темата не е дразнене с Барсата,нали8) дай някакво предложение за играта и се моли на админа да му се работи(nod) ебаси над милион и половина потребители на игра която ако я сравниш с тази -тя е пълна и огромна нула8) наистина недоумявам защо админа не направи малко промени и екстри(y) убеден съм,че ако той пипне, малко дори по играта-освен новите,ще се завърнат и старите играчи(*) chernomorec,дай линк от мача в който си превъзхождал противника в пъти и си паднал,че ми стана интересно:x

#12 Саутхямптън 15.07.2015 19:05
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

This post has been removed

#13 Removed user 15.07.2015 22:34
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>Саутхямптън написа:</h3>Не се дразня с никой Челси ... оставам на страна на кой отбор е привърженик ..
говоря за конкретен пример ... крадеца на отбор БЪРЗИ И ЯРОСТНИ (подвизаващ се в
момента под името Монреал Импакт), който е в моята група и групата на админа
преди осъществи 5 странни трансфера с отбора от групата на Барсата - Челси 1905
...единия му изсипа 7 млн за 5 играча на по 27 год, другия му върна 4 млн за
играчи на по 34 год ...и когато ми обясниха на лична каква била схемата и я
описах във форума (не ми се търси сега) въпросата лопата първи скочи да го
защитава, че видиш ли трансферите си били ОК ... а и някак си да си модератор с
30 плюса и 130 минуса някак си не ми се връзва що за човек си ... така, че оттук
нататък въпросния модератор за мен си е чисто и просто една **** -да не повтарям
думата, за да не ме упрекнете, че умишлено акцентирам на нея</blockquote>
Taкаааа :) Минусите ги имам от времето на кинга и тонос,а тогава не бях мод(wait) Второ ще те помоля да пишеш по темата.Можеш да отговаряш и лично.Трето,ако продължаваш със спама и да ме наричаш така ще имаш бан за месец от мен.Сега по темата....визията на играта е отчайващо стара и грозна (поне може да се пипне строежа на сградите...колко вдигаш нива да се променят малко и картинките) Да се обединят лигите.Да се дават приходи от ДЮШ купите (говоря за приходи от музея),така новите момчета ще имат стимул да развиват млади играчи,да си печелят купите,да имат приходи и така да стигнат лека полека старите пушки ;) и т.н и т.н.....давайте идеи и не се дразнете.Макар,че се повтаряме с даването на предложения.:^)

#14 Removed user 15.07.2015 23:19
Daredevils
329 Posts

Барселона колко пъти пишем по този въпрос , че админа е отсвирил тотално играта , както я нарекох веднъж за което си и навлякох гнева на админа ИГРА БЕЗ РАЗВИТИЕ !!! Тука си пишем рефератите а него изобщо го боли е знаете какво го боли за нашите искания . Това явно не помага трябват кардинални мерки които даде 100 лева които иаз напълно подкрепям спиране на смс-ите !!! Докато не мусе спре кранчето няма да има промяна !!!!

#15 Саутхямптън 15.07.2015 23:54
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

играта е супер - нищо да не се бара по нея ;)

#16 Removed user 16.07.2015 16:52
Purple power puff
99 Posts

<blockquote><h3>Саутхямптън написа:</h3>играта е супер - нищо да не се бара по нея</blockquote>
Саутхямптън,ти си егати непукиста братле(rofl) (rofl) успя да ме разсмееш,браво(rofl) (rofl) (rofl) (y) (y) (y) (handshake) (handshake) (handshake) (bow) (bow) (bow)

#17 Removed user 25.07.2015 20:55
Dirt devils
1785 Posts

Положението е трагично........от другия сезон оставаме 5 отбора в групата:@ :@ :@ (puke) (puke) (puke)

#18 Removed user 26.07.2015 12:00
Falcons
1014 Posts

<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Положението е трагично........от другия сезон оставаме 5 отбора в групата</blockquote>
Идеално таман всички ще играете в турнирите.

#19 Removed user 01.08.2015 12:39
Dirt devils
1785 Posts

Вече сме само 5 отбора в групата....и брат ми май ще се отказва и съвсем няма да има интрига..тох махне ли се най-вероятно и аз спирам с играта:@ Админ направи нещо.....обедини лигите поне.......

#20 FC United 01.08.2015 13:48
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Ами той каза че това е временно решение с обидинението на лигите.