Идея за новия формат пирамидална структура
#81 Liverpool92 28.11.2017 16:26
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Не само е редно, а е задължително да се даде време на админа да поработи. Не
знам дали е нов, но последното "захвърляне" на играта от админа се дължеше
именно на тези нескончаеми претенции и мрънканици на вечно недоволни
потребители. Нека се поучим от грешките си и сега да запазим спокойствие и да
имаме търпение. Видно е, че се работи по наболелите въпроси и всичко ще си дойде
на мястото. Нужно е само малко търпение.</blockquote>
Точно и ясно (beer)

#82 Removed user 28.11.2017 17:12
High surf
62 Posts

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Генерирах СКК и СКШ. Оправих и новите национални отбори, където отборите, ще
играят по 2 срещи на разменено гостуване и продължават първите 2 отбора на 1/4
финал по 1 среща.</blockquote>
мога да кажа само едно и ща го напиша с главни букви защото стар или нов ти го заслужи(y) (y) ЕВАЛА БАЦЕ,ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА(*) (*)

#83 StrikerCity 28.11.2017 19:25
StrikerCity
79 Posts
Since 31.01.2011

Здравейте! Да се включа и аз в темата за възраждането на играта! Искам да поздравя новия админ и да го приветствам да продължава все така надъхано и да не се отказва и той от този продукт, струва ми се че най-добрият вариант това да стане е повече общуване с хората, така за 1-2 сезона ще направим играта отново интересна! Колеги, а вие проявете малко търпение и не затрупвайте новият админ с всички проблеми накуп, защото така ще се откаже бързо бързо! Тъй като сезона започна вече, предлагам да се започне с такива проблеми, които могат да се решат по време на сезона, така че да не му попречи - такива проблеми са например: дузпите би било добре да е пипнат преди турнирите, сградите, дизайна на играта, ДЮШ и още много, ако седне да се мисли ще излязат още няколко наболели през годините проблеми. Като привърши сезона в онази последна седмица дето играчт националите през нея може да се мисли вече за трансферите за през новия сезон - как какво защо и кога. И т.н. просто би било добре да се степенуват проблемите, така че да се вместят по време на играта без да и пречат.

#84 Patience is over 28.11.2017 21:26
Patience is over
74 Posts
Since 22.05.2007

И от мен поздрави за предприетите действия, надявам се да се реализират нещата. Аз лично 3г бях ваканция, сърце не ми даваше да изтрия отбора. Сега изглежда ще е интересно отново.

#85 Red London 30.11.2017 01:26
Red London
91 Posts
Since 26.11.2017

Хубаво би било ако се направи и рестарт на сезоните смисъл сега при подновяването да се води сезон 1 или титлите да са в някаква отделна графа защото има профили с по 50+ титли смисъл да се направи иконка с титлите примерно от лигата и в нея да пише броя титли като цъкнеш върху нея вече да излиза подробна информация за кои сезони защото така като скролваш в нечий профил ще ти се развали скрола на мишката докато слезеш най-долу да видиш колко титли има (rofl)

#86 VVP Geckos 30.11.2017 13:17
VVP Geckos
197 Posts
Since 26.11.2017

Това с титлите и едно време е коментирано и аз писах на админа на ЛС във фейса да ми отговори на няколко въпрса, че да сам няколко предложения и да ги обсъдим и един от тях е точно това с теофеите от преди... нека седят, но да не се смятат, защото при строеж на музей започва отбора да взима не малък брой кредит, а не е редно... след като това е само история... и дано е корогирал нещата, като се спечели лига 2 или 3(вече дефакто групи) да не се дават титли, но това дано админа се е сетил и пипнал всичко...

#87 FC RAPID 30.11.2017 18:09
FC RAPID
220 Posts
Since 04.02.2011

<blockquote><h3>VVP Geckos написа:</h3>Това с титлите и едно време е коментирано и аз писах на админа на ЛС във фейса
да ми отговори на няколко въпрса, че да сам няколко предложения и да ги обсъдим
и един от тях е точно това с теофеите от преди... нека седят, но да не се
смятат, защото при строеж на музей започва отбора да взима не малък брой кредит,
а не е редно... след като това е само история... и дано е корогирал нещата, като
се спечели лига 2 или 3(вече дефакто групи) да не се дават титли, но това дано
админа се е сетил и пипнал всичко...</blockquote>
Какво не е редно колега?Това са спечелени титли .Всеки е развивал отбор борил се е за титла и сега да ги махнем.Не мога да разбера какво ти пречат?Пожелавам ти да спечелиш някои ден титла виждам че си нов и може би не знаеш колко кредит време ти трябва да станеш шампион в една група .Незнам да ли знаеш ама си бяха пълни А и В групите даже имаше отбори в С и D и конкуренцията беше още по голяма .Като искаш да настигнеш другите направи си отбор с които да печелиш титли и да настигнеш другите по приход музей. Аз също съм почнал като теб от нулата както и другите мениджъри, но не сме имали претенции че другите са по напред и затова трябва да им се махнат титлите да ги настигнем по бързо

#88 VVP Geckos 30.11.2017 21:26
VVP Geckos
197 Posts
Since 26.11.2017

Явно не ме разбра... нов съм в момента, но много добре знам, как стоят нещата и едно време съм печелил доста трофеи... мисълта ми беше друга.... но не ми се обеснява сега ;)

#89 FC RAPID 30.11.2017 22:07
FC RAPID
220 Posts
Since 04.02.2011

Тогава или аз не съм те разбрал или ти не си се изказал правилно колега не че има значение :)

#90 VVP Geckos 30.11.2017 22:34
VVP Geckos
197 Posts
Since 26.11.2017

<blockquote><h3>FC RAPID написа:</h3>Тогава или аз не съм те разбрал или ти не си се изказал правилно колега не че
има значение</blockquote>
Даамммм.... усетиш, че е така :D щом има раздвижване на форума, спорове и съвети е добре :D

====

Значи имах предвид, че не е редно 2 потребители регнали се днес да речем... и Потребител 1 му се пада отбор с 50 трофея от преди, а Потребител 2 му се пада отбор с 0 трофея... което автоматично става така, че когато започнеш да стройш музея Потребител 1 ще взема 1 кредит, а Потребител 2 ще вземе 100 кредита, което пак не е справедливо... това имах в предвид, че нека систоят, като история, но да се взима приход от музея само за трофеите, които са спечелени след регистрацията на даден мениджър...