Трансфери
#11 Patience is over 16.01.2018 14:37
Patience is over
74 Posts
Since 22.05.2007

<blockquote><h3>FC Borussia Dortmund написа:</h3>А защо не се въведе примерно уволнените играчи да попанат в трансферния лист
като свободни агенти. За да не ивчезват от играта.</blockquote>
Защото ще има злоупотреби.

#12 Red London 16.01.2018 20:07
Red London
91 Posts
Since 26.11.2017

Примерно аз нямам пари да купя някой играч от твоя отбор ти нямаш нужда от моя кредит и от играча уволняваш го и аз си го вземам и така ще се загуби тръпката от трансфера ето за това няма смисъл от тази опция.

#13 FC Borussia Dortmund 17.01.2018 13:34
FC Borussia Dortmund
48 Posts
Since 30.01.2011

Не мисля че някой ще уволни играч който му трябва а и все пак ще се плаща трансферна сума за играча но няма да се чака одобрението на другия менаджър.Трансферната му сума ще ти е същата. И това ще е с щел за запълване н а бройка. А не тези играчи който Corintians е пуснал на пазара

#14 Bgf football club 19.01.2018 12:34
Bgf football club
97 Posts
Since 06.11.2008

<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Не може ли трансферният прозорец да се отваря в края на сезона (два-три кръга
преди края на първенството) или поне с края на първенството? През паузата между
завършилото първенство и новото би било добре да можем да правим трансфери и да
се подготвяме за новия сезон. Не като почне първенството да се чудим как да се
оправяме!</blockquote>
<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Не може ли трансферният прозорец да се отваря в края на сезона (два-три кръга
преди края на първенството) или поне с края на първенството? През паузата между
завършилото първенство и новото би било добре да можем да правим трансфери и да
се подготвяме за новия сезон. Не като почне първенството да се чудим как да се
оправяме!</blockquote>
Аз съм ЗА трансферният прозорец да започва веднага след финала за купата !
НО годините на играчите да се увеличават с началото на сезона.

#15 Chelsea London FC 04.02.2018 18:43
Chelsea London FC
308 Posts
Since 28.06.2013

1) Не знам къде пише, че е забранено да се пише на ЛС за предлагане на играчи, които се продават. Аз нямам против да ми пишат във връзка с такива, защото през трансферния прозорец не мога да следя и да гледам многото обяви. Ако някой си предложи играчите и имаме комуникация е по-лесно да стигнем до договорка. Все пак и реалните футболни отбори си комуникират и предлагат отделни играчи.
2) Смята,че допълнително може да се въведе при отправяне на оферта за даден играч да включва и размяната с друг играч. Например за футболист Х (ср. цена 100 000) = оферта футболист Y (80 000)+10 000 кредит. Разбира се и тази размяна може да се договаря на ЛС.
3) Да се въведе пускане на играч под наем за определена от мениджъра на отбора сума на сезон/2 сезона. Като отдаването да се приключа в началото на следващия сезон, за който е преотстъпен играча.

Като извод бих казал,че сме хора. Затова комуникацията е нещо нормално между отделните играчи стига да няма грубости. Също така е нормално да има отделни търговски практики, реклама и предлагане на играчи - все пак те са като продукт за отбора и му носят приходи (и разходи).

#16 Botev Forever 17.02.2018 16:25
Botev Forever
160 Posts
Since 07.06.2009

<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>1) Не знам къде пише, че е забранено да се пише на ЛС за предлагане на играчи,
които се продават. Аз нямам против да ми пишат във връзка с такива, защото през
трансферния прозорец не мога да следя и да гледам многото обяви. Ако някой си
предложи играчите и имаме комуникация е по-лесно да стигнем до договорка. Все
пак и реалните футболни отбори си комуникират и предлагат отделни играчи.
2) Смята,че допълнително може да се въведе при отправяне на оферта за даден
играч да включва и размяната с друг играч. Например за футболист Х (ср. цена 100
000) = оферта футболист Y (80 000)+10 000 кредит. Разбира се и тази размяна може
да се договаря на ЛС.
3) Да се въведе пускане на играч под наем за определена от мениджъра на отбора
сума на сезон/2 сезона. Като отдаването да се приключа в началото на следващия
сезон, за който е преотстъпен играча.

Като извод бих казал,че сме хора. Затова комуникацията е нещо нормално между
отделните играчи стига да няма грубости. Също така е нормално да има отделни
търговски практики, реклама и предлагане на играчи - все пак те са като продукт
за отбора и му носят приходи (и разходи).</blockquote>

Идеята за отдаването под наем е много-добра

#17 spartak 17.02.2018 18:37
spartak
11 Posts
Since 29.06.2008

ще има злоупотреби и можеби няма да се одобри

#18 В Ъ Л Ц И Т Е 09.04.2018 14:18
В Ъ Л Ц И Т Е
270 Posts
Since 22.05.2007

This post has been removed

#19 Blue Sharks 07.05.2018 00:05
Blue Sharks
194 Posts
Since 10.12.2016

Когато се се продават играчи с опцията " купи сега", да може да се коригира и цената.Сега мога да коригирам минималната цена,но я няма опцията за корекция на цената" купи сега". Ще е полезно и ще се предотвратят нередности от незнание:)

#20 Corinthians 07.05.2018 22:42
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

В момента се работи по новата версия на играта. В тази версия няма да се правят корекции.