#41 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 16.05.2011 13:43
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ
1637 Posts
Since 22.05.2007

Христо Йовов умрял.Чука на райската врата и св.Петър пита:
-Кой чука?
-Аз съм Христо Йовов!!
-Онзи дето играеше в Левски ли?
-Да,да същия.
-Абе момче,ти как успя да оцелиш вратата???

#42 Removed user 16.05.2011 14:13
Redhawks
991 Posts

Върви си Кумчо Вълчо по горската пътека и среща Зайо Байо. Заека носи един цветен телевизор.
- Къв е тоя телевизор бе Зайо? - пита Вълка.
- Абе дълга история...
- Кажи де! - казва Вълка.
- Ми, разхождах се аз сутринта из гората и срещнах Лисицата. И Лисицата вика: "Зайо, айде да те водя вкъщи да пием чай". Отидохме у Лисицата, тя се съблече, легна на леглото и ми вика: "Зайо, вземи ми най-скъпото!". Аз се огледах и взех цветния телевизор.
Вълка като чул, викнал:
- Абе Зайо, ти не си никакъв мъж!
Заека се обидил и му казал:
- Е ти като си такъв голем мъж ходи вземи холната гарнитура.

=============================================
Говорят си двама интернет-манияци:
- Ела към нас, ще има купон - музика, бира, мацки!
- Музика- супер! Бира- супер! А колко ще са мацките?
- Около 6 GB.

#43 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 16.05.2011 14:31
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ
1637 Posts
Since 22.05.2007

Между приятели:
-Вчера поканих Пешо,Иван и една мацка на купон в нас.Изпихме бутилка водка и почнахме секс,секс цял следобед.После взехме още водка и цяла нощ секс,секс...
-Малеее,Вие тая сте я разцепили!!!
-Коя?
-Ами мацката..
-Ама тя изобщо не дойде

#44 Removed user 16.05.2011 15:10
Asse saint etienne
2617 Posts

Седнал мъж на пациентския стол, зъболекаря се подготвил и се приближил с клещите към него. Мъжът леко се протегнал, хванал го за топките и казал:
- Докторе, нали няма да НИ боли?

#45 Removed user 16.05.2011 23:35
Spitfires
3087 Posts

Дете пита баща си:
-Тате, защо приятелите ми са вече в 7-ми клас а аз в първи?
Бащата:
-Не ми задавай въпроси, сядай да пием!

#46 Removed user 17.05.2011 00:11
Mantis
1226 Posts

Нека ти кажа нещо. В този свят в който живеем, са замесени две неща - или си мъж или си жена. Ако си жена, си спасена, ако си мъж, са замесени две неща - или си цивилен или си военен. Ако си цивилен, си спасен, ако си в армията, са замесени две неща - или си в офис или си на фронта. Ако си в офис, си спасен, ако си на фронта, са замесени две неща - или убиваш някого или някой те убива. Ако убиеш някого, си спасен, ако някой те убие, са замесени две неща - или ще те погребат или твоето тяло ще бъде ползвано за направата на сулфати. Ако те погребат, си спасен, ако използват твоето тяло за направа на сулфати, са замесени две неща - или ще бъдеш използван за отглеждане на цветя или за отглеждане на дръвчета. Ако си използван за отглеждане на цветя, си спасен, ако си използван за отглеждане на дръвчета, са замесени две неща - или ще си използван за направата на хартиени кърпички или за направата на мебели. Ако си използван за мебели, си спасен, ако си използван за хартиени кърпични, са замесени две неща - или ще бъдеш използван от мъж или ще бъдеш използван от жена. Ако си използван от мъж, си спасен, ако си използван от жена, са замесени две неща - или ще те използва отзад или отпред. Ако те използва отзад, си спасен, ако те използва отпред, са замесени две неща - или ще хванеш гонорея или ще хванеш СПИН. Ако хванеш гонорея, си спасен, ако хванеш СПИН, само едно нещо е замесено - ЩЕ УМРЕШ

#47 Removed user 20.05.2011 14:08
VVP Geckos
197 Posts

От стая с 20 компютъра трябвало да се откраднат всички компютри за 5 мин. Състезавали са петима цигани от САЩ, петима цигани от Италия и 5 от България.
Първо влезли тези от САЩ - за 5 минути успели да откраднат само 14 компютъра. Италианските цигани откраднали 10 компютъра за 5 мин. А когато влезли тези от България, на 4- ата минута се чул глас:
-Сали, да открадна ли и тапетите? (rofl)

#48 КORECOM 2017 21.05.2011 12:09
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

Щели да идват гости в дома на Иванчо и майка му като знаела какви ги говори му забранила да си отваря устата. Той обаче много и се примолил поне две думи да каже, а тя се смилила и му разрешила да казва само съгласни звукове/надявала се, че няма как да се изложи/...
Като дошли гостите Иванчо с широка усмивка на уста ги поздравил:

В...Г...З...Ш...В и Б

#49 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 21.05.2011 12:27
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ
1637 Posts
Since 22.05.2007

Преди 4 милиарда години господ създал първите хора:Адам и Ева.И както е логично се случило за първи път в историята на човечествово жена да бъде неразположена.За нея било голям шок защото не знаела за какво става въпрос и заплакала.Срещнала първия щъркел на земята:
Щъркела:Що ревеш ма?
Ева:Ще умирам сигурно,тече ми кръв от п.....пююю + червена точка...;(
Бръкнал щъркела с клюна,прегледал я обстойно не можал да помогне.Но до днес клюна му останал червен.
Продължила Ева през гората ;( плаче и насреща и първата маймунка на земята:
Маймунката:Що плачеш?
Ева:сигнал + червена точка...
Маймунката си натъркала задника,не можала да помогне,но и до днес маймунските дупета са червени.
Отчаяла се Ева ;( ;( ;( ;( реве,върви из гората и насреща и първия в историята пор.
Порът:Здравей,що ревеш виж кво яко време,ква яка гора са ни направили?
Ева:Тече ми кръв от....... +18 никой не може да ми помогне,ще умирам..;(
Порът влезнал целия вътре,повъргалял се,влизал излизал.....
Епилог:
Внаши дни 4 милиарда години по-късно,учените още спорят пора ли мирише на п...(женски полов орган) или п.... мирише на пор.

#50 Removed user 25.05.2011 11:44
VVP Geckos
197 Posts

This post has been removed