#11 BWIN 23.01.2013 15:07
BWIN
117 Posts
Since 23.10.2011

Не че много разбирам играта,но да си кажа и аз-ако се направи така,че след 10 умора линията на играчите да пада с 50% и за всяка следваща и повече,ще стане много по-интересно,тогава вече ще се наложи и на много добрите отбори да си направят сметка какви играчи да слагат за всеки конкретен мач,а не както и сега-юруш с един отбор,млати наред (но така или иначе,не се знае това дали е осъществимо)8-|

#12 Removed user 23.01.2013 15:34
Blue hawks
90 Posts

иска се само и единствено добрата воля на админа,и някой да му предложи разбира се:) иначе чисто технически не вярвам да е много трудно.последствията са ясни - 50-60 демотивирани за сметка на 1000-2000 суермотивирани

#13 simvol 23.01.2013 16:36
simvol
418 Posts
Since 06.11.2008

Разбирам защо се е породило това предложение, но ето и малко критика към автора му, относно това, което е предложил:

Откъде да започна?

Това, което предлагаш, няма да промени абсолютно нищо.
При над 10 умора да става нещо си. А кога отбори имат над 10 умора преди мач от първенство? Когато са били контузени предния ден от преумора - тогава.

Всеки си прави сметката, че ако днес инкасира 12 умора от първенство и РПС, то не бива да надхвърли общо 20, за да избегне контузиите. Това предполага, че за мач от първенство играчите излизат с под 10 умора като твоето предложение единствено ще ги задължи да играят РПС след официалния си мач, което така или иначе си е масова практика.

Относно "алчните за коефициент", които играели в един ден РПС, първенство и КШ (ЛШ). Тук също мога да опонирам, понеже това е опция, от която мениджър може да се възползва, но без това действие да има продължителност. Ако след тези мачове днес се достигне до 19-20 умора на играч, на другият ден колко мача може да си позволи мениджъра? Един, максимум един и половина. В същото време участието му в турнирите приключва, понеже там е немислимо да се постигне нещо с толкова много умора, а дори и да продължи напред, то не може да повтори интензивността на натоварване на играчите си, поради горните причини.

Така че не виждам вариант това, което предлагаш да касае някого, освен онези, които играят рано РПС или мазохистично контузват играчите си всеки ден.
В този вид предложението няма никакъв смисъл.

Райдърс много точно уцели проблема - изразява се в недостатъчната конкуренция, а тя е поради липсата на поне още толкова отбори в лигите, колкото са в момента съществуващите.

Проблемът с конкуренцията все пак е добре, че не се задълбочава, а напротив. Огледайте се! Навсякъде има млади състави от детските школи. Скоро разликата м/у отборите ще бъде трудно определима и ще се изразява в броя на СТ-тите и специалните тренировки, а също и от тактическите приоми на мениджърите, включващи и нивото на умора на играчите им. Не, че сега не е така, но конкуренцията ще е много по-силна с развитите играчи от детските школи.

#14 Removed user 23.01.2013 17:28
Killer watermelons
1260 Posts

Символ го е казал много точно ... можеш да играеш първенство , ЛШ , РПС само един ден и на втория увисваш .... а сега няма такава конкуренция защото останаха няколко отбора с играчите мутанти , а по-младите няма как да ги настигнат защото има ограничение на специалните тренировки и за това сега сме в една такава дупка между поколенията и влизането на новата опция в сила ...... след няколко сезона след като се махнат играчите с по над 20 спец трена силите ще са много поизравнени и тогава според мен играта ще живне ... !!

#15 BWIN 23.01.2013 18:41
BWIN
117 Posts
Since 23.10.2011

Момчета,не четете до край написаното или не го разбирате-целта е да се ползват повече отбори (играчи),не толкова до умората.Но мисля,че повечето ще бъдат против,защото така е по-лесно помпаш само един отбор трупаш купи,а иначе става много сложно,а не са мн хората с кой знае какъв капацитет-лесното винаги е на почит ;)

#16 Removed user 23.01.2013 19:22
Blue hawks
90 Posts

This post has been removed

#17 simvol 23.01.2013 19:55
simvol
418 Posts
Since 06.11.2008

Тъй като виждам, че съм обвинен в четене в презредие или в невежество цитирам:"не четете до край написаното или не го разбирате", ще приложа нещо, което явно сте пропуснали да ПРОЧЕТЕТЕ:

1. Разбирам защо се е породило това предложение - с това започва поста ми
2. Относно не четенето ми - в изявлението си съм засегнал отношението си към пост номер 1, 8 и 9.

Да си припомним каква беше темата!

<blockquote><h3>MUFC написа:</h3>нека админа обърне внимание на фактора умора ,за сега той е само
символичен.играч с над 10 умора -линиите му да падат с 50 процента.така ще се
избегне помпането на играчи и не винаги ще печелят по силните а тези с по голяма
широчина на състава ,както е и в реалния футбол,няма да пускам анкета щото много
от тигрите ще ревнат че им се разваля рахатлъка</blockquote>

Ако нещо от това съм пропуснал да коментирам, то е защото не притежавам нужният капацитет за четенето на мисли.

Както вече споменах - в този вариант предложението няма никакъв смисъл.
Това е все едно да се предложи забраната на трансфери на стойност над 100млн. Или да се престане с продажбата на слонове през форума на шампиони.ком. Какъв смисъл има в това, когато тези неща не съществуват? (поне за сега):D

За това, когато желаете да направите предложение, което в скоро време ще разберете, че няма смисъл, то трябва да направите едно от двете неща:

1. Да спрете поне за един ден алкохола
2. Да обмислите поне няколко часа какво искате, как може да се постигне и дали няма да има страничен ефект.

С най-добри чувства: Символ (beer)

#18 Removed user 23.01.2013 20:32
Green devils
332 Posts

Евалата за последният коментар на Символ...А иначе против предложението..Напълно безмислено е!

#19 Removed user 24.01.2013 13:48
Red lasers
1030 Posts

<blockquote><h3>MUFC написа:</h3>нека админа обърне внимание на фактора умора ,за сега той е само
символичен.играч с над 10 умора -линиите му да падат с 50 процента.така ще се
избегне помпането на играчи и не винаги ще печелят по силните а тези с по голяма
широчина на състава ,както е и в реалния футбол,няма да пускам анкета щото много
от тигрите ще ревнат че им се разваля рахатлъка</blockquote>

Вери Гууд (y)