Отлагане въвеждането на новата версия
3771views
41comments
Предложения
Тези играчи ще имат ли собствен коеф. или трябва да помня и да влизам във всеки поотделно за да събера коеф.който ми се е получил ,да не говоря че не може да се разбере с какъв коеф,е противника ти .Ако започна да изкарвам всички минуси утре ще имам няколко контузени
|
|
3771views
41comments
Предложения
Ама изобщ не ми допада на мене......даже и състав немога да си наредя с това местене...само вратаря ми дава да поставя....
|
|
3771views
41comments
Предложения
Мале, мале каква повърня е тази нова версия. Пак ще го кажа това прилича на сайтче направено от 8-класник...че даже и може и по нисък клас пфф...не разбрах как да си оправя състава...само вратаря успях да изместя другите тц......добре, че този ъп дойде в момент, в който вече свърши поколението на отбора ми...друго може би няма да има.......................
|
|
3771views
41comments
Предложения
Като натисна на състав по хубаво беше да излизат като в старата версия а не като тва тука незнаеш кво става кои са титулярите кои резерви.. недовършена работа е тва...къде е опцията последна тренировка ? А РПС кога ?
|
|
3771views
41comments
Предложения
Написах коментар, но го няма никъде в темата! Явно трябва да се сбогуваме с играта!
|
|
3771views
41comments
Предложения
Защото 100.000 кредит е максималната заплата т.е. може да имате заплати 500.000, но ще плащате само 100.000 кредит.
|
|
3771views
41comments
Предложения
Господин Админ 3ма песионери уволних на 38,37 години и заплатата пак продалжава да е 100000 кредита защо е така ша ми обясниш ли http://www.shampioni.com/?act=msgs&case=read&msg_id=20369931
|
|
3771views
41comments
Предложения
Как разбирате седмицата почивка ,която ни предстои?
- нямаме да имаме никакъв достъп до играта
- ще имаме достъп и само ще тренираме и играем рпс
|
|
3771views
41comments
Предложения
Във футбола се плаща неустойка при уволнение, така е. Но във футбола играчи на 30+ се И пенсионират. Къде е тази опция? Играчите във футбола имат и срочни договори.Ако един отбор няма пари за да уволнява всичко свършва.Отдалечавате се от реалността.
В новата версия не мога да намеря никъде един обикновен тийм лист. Тия квадратчета са изключително нефункционални, губи се общия поглед към нещата.
Не мога да следя финансите за предходни месеци също така.
Ако нямам записан състав е отново неудобно. Когато пък запишеш, намаляват опциите за корекции.
При различните менюта, като да кажем това с инфото на играча - контрол, отнемане, дрибъл и т.н. са в най-левия край на екрана, а показателите в най-десния. Трябва ми линийка че да проследя кое на кой ред е, поне на монитор.
При състава няма номера. Трябва ли всеки път да ги броя, че да не забравим някой?
П.С. И друго не ми стана ясно - пускате теми за да ги дискутираме нещата, а триете постовете с критика. Говорим за критика спазваща добрия тон...
|
|
3771views
41comments
Предложения
Копирам какво пише на 33 годишен играч като подчертавам че са изписани старите заплати на първото а на 2 място ще напиша реалната заплата.
1.Ако искате да уволните играча, ще трябва да платите заплатите му за 2 Сезони (112 дни)
Седмична заплата: 1,228 Кредит
Седмици на сезонб: 8x2 = 16x1,228 = 19,648 Кредит
2.Ако искате да уволните играча, ще трябва да платите заплатите му за 2 Сезони (112 дни)
Седмична заплата: 9000 Кредит
Седмици на сезонб: 8x2 = 16x9000= 144 000 Кредит
|
|
3771views
41comments
Предложения
Най-добре е да ги продаде, ама ако има кой да му ги купи!!!!!!!! Ако е както Girondins Bordeaux предполага, много мениджъри са го закъсали здраво. Не успееш ли да продадеш играч (особено ако е 32,33 или 34 годишен, че и суперталант)си с честитка за предопределен фалит, защото няма да имаш пари и да го уволниш. Затова, ако има нещо вярно в предположението му за изчисляване на "неустойката" е Задължително да бъде оповестено още сега.
Но виждам, че и админа е съгласен с отлагане въвеждането на новата версия и това ме успокоява. До някъде!
|
|
3771views
41comments
Предложения
До колкото разбрах за да уволниш играч по новата формула ще се плащат заплатите за 2 сезона напред.
Пример:
34+ годишен играч с заплата от 20 000 кр на седмица ще трябва да му се платят 16 седмици по 20 000=320 000 кр!!!
Къде са 1000 ,къде 300 000 кр?
Това така ли е или грешката е в моя мозък?
|
|
3771views
41comments
Предложения
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Ясно е че няма да има отлагане,но най-малкото,което може да направи админа е да
ни уведоми за направените промени,защото не са никак в наши ползи и трябва да
имаме време за да си пооправим съставите преди да влезнат в сила ,познавам
десетки отбора ,които фалираха след увеличаване на заплатите,скоро още ще ги
последват.</blockquote>
Всеки може да продаде играчите на които не може да плаща заплати... формулата е проста... не може да имаш разходи 100.000 на седмица, а приходи 60.000!
|
|
Сървър 2
1042views
11comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Zwan написа:</h3>Аз друго се чудя. Какъв е смисълът от същата игра с друг дизайн. Може би всички
усилия трябваше да се вложат в ъпдейт - нови функции, повече статистики и т.н. А
и така както са подредени нещата в новата версия ми се струват по-скоро неудобни
в сравнение с наличната версия. Новият дизайн дали ще привлече нови потребители?
Съмнявам се. Но една една сериозно доработена игра с леки козметични корекции -
по-скоро да.</blockquote>
Идеята е играта да премине изцяло мобилно. Чисто функционално почти не е пипано в самите изчисления по играта. Статистики и разни други, ще има на по-късен етап.
|
|
3771views
41comments
Предложения
Ясно е че няма да има отлагане,но най-малкото,което може да направи админа е да ни уведоми за направените промени,защото не са никак в наши ползи и трябва да имаме време за да си пооправим съставите преди да влезнат в сила ,познавам десетки отбора ,които фалираха след увеличаване на заплатите,скоро още ще ги последват.
|
|
Отлагане въвеждането на новата версия |
|
Нови заплати в сила още от следващата седмица
6934views
126comments
Общи дискусии
Какви са тези разходи за заплата 100000 махнете нулите админе направи нещо
|
|
Нова Версия Тест период
7267views
110comments
Общи дискусии
1.днес тренирах играчите в новата версия и не ми показа на никой играч да вдига линия ,добре че е тази версия за да видя развитието.
2.на старите играчи коеф. не спада .
|
|
Отлагане въвеждането на новата версия |
|
Сървър 2
1042views
11comments
Общи дискусии
Zwan много си прав!Проблема е че админа си прави каквото си реши без да взема под внимание нас потребителитк тука!
|