Kонтузени

1119views 14comments Въпроси
Просто шанса за контузия на 1 играч,ако е х,то шанса за контузия на 2- ти играч трябва да е 1/2 х,на 3-ти 1/4 х....и т.н.Ако играч с умора 10 има шанс за контузия 80%,то за следващия играч с 10 умора да е 40%.И ако за един играч с 8 умора е 40%,то за следващия със същата умора да е 20%... съответно със 6 умора 20% и за следващия 10%... Това са примерни проценти без да съм се замислял и би трябвало да се дискутират.:) ;)

Kонтузени

Съобщение от: Администратор 02 Септ 2018 00:11 5 контузени играчи Контузени играчи: L. GARFIELD, P. RICHARD, B. LENOX, K. EDRIC, M. ANTONY Петима контузени в един ден без умора. Не че нямах целия август - около 10-12 контузени, но 5 за едни един ден е много. Нещо не е наред с формулата, ей админ (punch)

Нова Версия Тест период

7296views 110comments Общи дискусии
Ще подредя и аз няколко неща,от които някои са важни и други просто важни детайли. 1.Изгледа на състава. Мисля че трябва да е както в момента пред името на футболиста да бъдат поставени номера от 1 до 11 за титуляри,от 12 до 16 за резерви и след 17 за извън групата. Харесва ми графиката с подредбата на играчите с избрана схема. 2.Коментари на мачовете. Не ми се мисли че няма да съществуват коментари ами просто ще гледаме краен резултат ,без да разбираме какво се случва в срещата и да нямаме възможност за реакция. 3.Онлайн потребителите трябва да се добавят за да може да се избира измежду тях за рпс. Прокрадна се идея в която рпс можеше да не съществува за известно време,не мисля че е добра идея,защото това е 1/3 от работата ни за деня и ще ни доведе до лека скука. 4.В тази точка ще изложа някои детайли ,които мисля че ще е хубаво да останат. -Спонсори -Идеален отбор -Трансферна история -Следващи 5 мача на отбора -Икона за срещите на отбора от всички турнири

Нова Версия Тест период

Приоритет си остава мобилната версия на играта, но бихте могли да разцъкате модулите и да видите например сглобяването на състава колко приятно може да бъде :)

Нова Версия Тест период

Лично на мен изобщо не ми харесва. Новата версия изглежда страшно евтино, все едно първокурсник по програмиране се е упражнявал да я направи.

Нова Версия Тест период

"2. Това е филтър сортиране по вратарски умения, но не е болка може да се премахне ако е голям проблем" - Не е болка. Предложението ми е като търся вратари, филтъра да ми подрежда по вратарска линия само вратари, а не мешавица от всички играчи, защото аз търся вратари. Това съответно да е и за другите линии. Или да се направи с възможност за избор - 1. филтъра да ти подреди по линията която търсиш всички играчи и 2. филтъра да ти подреди по линията която търсиш само играчи от зададената линия. "3. За кой цвят на играчите?" - Цвета с който са изписани имената на играчите и фона, върху който са изписани, са сходни и се сливат, а това затруднява.

Нова Версия Тест период

1. Понеже базовата версия е английски все още не са добавени фразит 2. Това е филтър сортиране по вратарски умения, но не е болка може да се премахне ако е голям проблем. 3. За кой цвят на играчите? 4. Тази информация като идея е планувана да се показва в профила на отборите, но заявките са доста тежки и все още се мисли върху решаването на този проблем. Днес добавихме и опциите за редакция по време на мач, а именно смени, подредба на играчите и смяна на стил, агресия и стил на игра. Радвам се когато споделятв впечатленията си.

Нова Версия Тест период

1. Зададох български език, а ми изписва почти всичко на английски. 2. При подреждането по линии да изписва само играчите които ми трябват, а не като задам филтър за вратари да ми изписва всички играчи (вкл. защитници, полузащитници и нападатели)подредени по ниво на вратарските умения. 3. Да се промени цвета на изписването на играчите, за да станат по лесно видими. 4. Не видях икона от типа "моите срещи" където да е изписана предстоящата ти програма във всички турнири в близко време.

Нова Версия Тест период

Общо взето - мноооого зле!(sweat)

Нова Версия Тест период

<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>И къде е тази нова версия? На мен си ми отваря старата...</blockquote> http://new.shampioni.com/ потребител:user, парола:demo влизаш в този линк с посочените потребител и парола,след което на нова станица трябва да влезеш с имейла си и с паролата от старата версия.дано съм обяснил правилно.(beer)

Нова Версия Тест период

Отваря се новата, но според мен не трябва да се пуска, докато не стане напълно функционална и съответно по-добра от тази, която имаме. Някаква бета, в която да видим какво се случва е окей като начало, но в момента е доста орязано и объркващо. Като идея мога да предложа да се направят няколко фонови темплейта (скина) - светъл и тъмен поне. Най-важното разбира се си остава да се вкарат всички функции, които ползваме и сега, та дори и нещо ново.

Нова Версия Тест период

И къде е тази нова версия? На мен си ми отваря старата...

Нова Версия Тест период

Божеее, играта май определено си копае гроба (с извинение). То едно дете 8 клас ще направи къде къде по добър сайт от това подобие... :D

Kонтузени

Ма мене вече ми писна.........

Нова Версия Тест период

Засега единственото ново (положително) ,което открих е подбора на футболисти в националния отбор. Но като цяло не ми харесва,изгледа на футболистите ми, няма коментари ,няма сгради,трансферна история,идеален отбор,Графиката и подредбата на играта в момента ми харесва повече.

Нова Версия Тест период

Пълно дърво е тази нова версия! Днес ми беше последно влизане в тая игра!

Нова Версия Тест период

Ще разберете плюсовете след време, а и спора не е коя е по-добра, а ако може и имате желание да давате мнение за новата версия. Благодаря

Нова Версия Тест период

<blockquote><h3>BBC Ravnec написа:</h3>Тази версия която е в момента е по добра .</blockquote> Вярно

Нова Версия Тест период

Тази версия която е в момента е по добра .

Нова Версия Тест период

потребител: user парола:demo Това пишете в началото а не вашите данни и ще ви пусне