Отлагане въвеждането на новата версия
5212views
41comments
Предложения
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Ясно е че няма да има отлагане,но най-малкото,което може да направи админа е да
ни уведоми за направените промени,защото не са никак в наши ползи и трябва да
имаме време за да си пооправим съставите преди да влезнат в сила ,познавам
десетки отбора ,които фалираха след увеличаване на заплатите,скоро още ще ги
последват.</blockquote>
Всеки може да продаде играчите на които не може да плаща заплати... формулата е проста... не може да имаш разходи 100.000 на седмица, а приходи 60.000!
|
|
Сървър 2
1524views
11comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Zwan написа:</h3>Аз друго се чудя. Какъв е смисълът от същата игра с друг дизайн. Може би всички
усилия трябваше да се вложат в ъпдейт - нови функции, повече статистики и т.н. А
и така както са подредени нещата в новата версия ми се струват по-скоро неудобни
в сравнение с наличната версия. Новият дизайн дали ще привлече нови потребители?
Съмнявам се. Но една една сериозно доработена игра с леки козметични корекции -
по-скоро да.</blockquote>
Идеята е играта да премине изцяло мобилно. Чисто функционално почти не е пипано в самите изчисления по играта. Статистики и разни други, ще има на по-късен етап.
|
|
5212views
41comments
Предложения
Ясно е че няма да има отлагане,но най-малкото,което може да направи админа е да ни уведоми за направените промени,защото не са никак в наши ползи и трябва да имаме време за да си пооправим съставите преди да влезнат в сила ,познавам десетки отбора ,които фалираха след увеличаване на заплатите,скоро още ще ги последват.
|
|
Отлагане въвеждането на новата версия |
|
Нови заплати в сила още от следващата седмица
9729views
126comments
Общи дискусии
Какви са тези разходи за заплата 100000 махнете нулите админе направи нещо
|
|
Нова Версия Тест период
9378views
110comments
Общи дискусии
1.днес тренирах играчите в новата версия и не ми показа на никой играч да вдига линия ,добре че е тази версия за да видя развитието.
2.на старите играчи коеф. не спада .
|
|
|
Сървър 2
1524views
11comments
Общи дискусии
Zwan много си прав!Проблема е че админа си прави каквото си реши без да взема под внимание нас потребителитк тука!
|
|
Сървър 2
1524views
11comments
Общи дискусии
Аз друго се чудя. Какъв е смисълът от същата игра с друг дизайн. Може би всички усилия трябваше да се вложат в ъпдейт - нови функции, повече статистики и т.н. А и така както са подредени нещата в новата версия ми се струват по-скоро неудобни в сравнение с наличната версия. Новият дизайн дали ще привлече нови потребители? Съмнявам се. Но една една сериозно доработена игра с леки козметични корекции - по-скоро да.
|
|
Рейтингова приятелска среща
669views
2comments
Общи дискусии
Първо-рейтинга се начислява еднократно след края на сезона и второ РПС-то ти помага за трупане на опит, не на рейтинг
|
|
5212views
41comments
Предложения
Нека се направи нещо ново и малко повче реклама и трябва на тази игра... преди 5 години беше пълно тук сега за турнирите има по 5 човека ... .. .
|
|
Рейтингова приятелска среща |
|
|
|
|
|
|
5212views
41comments
Предложения
Аз съм сигурен, че ще доведе до различен резултат, ако се отложи и се поработи още. В противен случай форума ще се запали от докладване на бъгове, а нововъведенията ще започнат по "две за лев"!
|
|
5212views
41comments
Предложения
Новата версия се подготвя около 2-3 месеца вече ,има още близо месец до въвеждането й,не мисля че отлагането ще доведе до различен резултат от сега.
|
|
5212views
41comments
Предложения
Малко е подвеждащо заглавието с темата :) Добре че прочетох инъче щях да гласувам с да :)
|