Отлагане въвеждането на новата версия

4922views 41comments Предложения
Няколко пъти влизах и нинак не ми допадна:x

Голяма олелия ще стане ако се въведе (shake)

Дайте малко по активно докато е време!

За съжаление, м ого слаба активност...

категорично

Аз съм сигурен, че ще доведе до различен резултат, ако се отложи и се поработи още. В противен случай форума ще се запали от докладване на бъгове, а нововъведенията ще започнат по "две за лев"!

Новата версия се подготвя около 2-3 месеца вече ,има още близо месец до въвеждането й,не мисля че отлагането ще доведе до различен резултат от сега.

Малко е подвеждащо заглавието с темата :) Добре че прочетох инъче щях да гласувам с да :)

Тъй като коментарите относно новата версия са предимно отрицателни, а админа е решил въвеждането й да стане още от следващия сезон, предлагам да се направи една анкета сред потребителите. Та въпроса е: Считате ли, че новата версия е готова за въвеждане от следващия сезон?

Нова Версия Тест период

8915views 110comments Общи дискусии
1. Не мога да следя кой играч колко картона има получени през сезона за съответния турнир. 2. Не мога да следя кои потребители са онлайн следователно изиграването на РПС става трудно, което е проблем. 3. Много некоректно е лекуването на контузените - 10 левро и 1 ниво". 4. Къде се виждат показателите на отборите говоря за среден коефициент и следователно по линии.

Нова Версия Тест период

Не затривай играта!Без това сме шепа хора тук....

Нова Версия Тест период

Не грешиш-и при мен е така

Нова Версия Тест период

Не знам дали греша, но ми се струва, че няма опцията " повтори последната тренировка":^) Отделно, че разходите се увеличават, а приходите не мърдат! И ако някой си мисли, че с насочването на играта към мобилна версия ще му доведе реки от пари, да знае, че жестоко се лъже! Ограничаването на ползването на опции, правейки ги достъпни само срещу реални пари, води до упадък, особено като не се предлагат иновации предизвикващи интерес!!! Или както са казали старите хора " Гъз глава затрива"! Играта е ОК, не я прецаквайте с ненужни ограничения. Вслушайте се в градивните критики и надграждайте, а не погребвайте.

Нова Версия Тест период

хубаво е админа да ни въведе малко в направените промени в новата версия ... новото което мога да споделя е че данъка върху трансферите е доста завишен и вече е цели 25 %... и не си мислете че ако имате трансферен агент няма да се спира данък ;)

Нова Версия Тест период

добре де защо ще разваляте играта този дизайн е чудесен защо решихте че това е най големия проблем на играта ? Направо не искам да идва другия сезон чесно да си призная.

Нова Версия Тест период

Утре ще пробвам, че днес вече тренирах.

Нова Версия Тест период

1.Кликаш върху "първи отбор" 2.Кликаш върху "тренировка" 3.Ако не си тренирал играчите ти излизат с падащо меню 4.След като разпределиш нужните 270 мин. за тренировка ти излиза бутон "запиши" П.П досега имаше бутони с 105 и 120 мин.за тренировка на умение ,днес гледам че максимума е 90 мин..

Нова Версия Тест период

Колеги някой успял ли е да тренира играчите си в новата версия на играта и ако е успял моля да ми обясни, че нашия администратор явно не знае.

Нова Версия Тест период

A Database Error Occurred Error Number: 1146 Table 'shampioni.locale_us' doesn't exist SELECT SQL_NO_CACHE * FROM locale_us WHERE `key`='head_title' Filename: helpers/lang_helper.php Line Number: 81 Това излиза.

Нова Версия Тест период

Господин Администратор продължавам да чакам отговор как да тренирам играчите си в новата версия моля отговорете, при мен не се получава .