Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
Ужасно хрумване този дизайн не е измислен добре много от опциите липсват не разбирам защо !
|
|
Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
А....кой умник го измисли това бе!? Много лошо направено !!! И аз се отказвам от играта , ако някой желае да му дам отбора да пише!!!
|
|
Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
Най тъпотото нещо което можехте да направите с играта.Щом трябва да се унищожи играта,успяхте.Няма да съм последния който ще я спре,аз съм до тук ….Приятна игра на оставащите ...
|
|
Отлагане въвеждането на новата версия
4922views
41comments
Предложения
Страшно разочарование,ще вляза да си изхарча кредита началото на сезона и спирам.Това е ТЪПНЯ и подигравка с нас!
|
|
Отлагане въвеждането на новата версия |
|
4922views
41comments
Предложения
Между другото като разглеждах новостите и се чудих как да тренирам играчите (вече може едно умение до 90 мин на ден да се тренира) та чак очите ме заболяха от това бялото...а имаше 20-30 мин да съм стоял и разглеждал новия дизайн.......да не говорим колко е ситен шрифта като слагаш играчи, и защо не се вижда ОБЩИЯ коефициент там?
|
|
Отлагане въвеждането на новата версия |
|
4922views
41comments
Предложения
Нещо не мога да разбера изиграл ли съм РПС, къде има свободни за РПС и всичко свързано с РПС. Моля някой да помогне
|
|
4922views
41comments
Предложения
Пълна трагедия.Даже не ми се коментира.Това изглежда като надраскано на бял лист хартия.Играя тази игра още от първия сезон но това е .............
|
|
4922views
41comments
Предложения
И състава не мога да наредя, само 3-4 играча и толкова. Нещата от подменюто "настройки" къде са? Как да повторя тренировката? Къде е историята на отбора? Наистина ли ще оставите таблиците толкова безумно широки?
|
|
ВИП - ePay - проблем |
|
ВИП - ePay - проблем
639views
3comments
При проблем с играта
Започвам направо с това, че съм БЕСЕН.
Трябва ли всеки път, когато си плащам през еРау, после да пиша теми и да се моля да получа онова, за което съм си платил?
Къде по дяволите ми е кодът?
Държа някъде да се оповестят срокове, в рамките на които да очакваме пристигането на заплатен код.
Стоя вече от 2 часа пред компа като пълен малоумник и гледам белият екран, сякаш си нямам друга работа.
Преводът съм извършил в 18.18ч.
Предварително благодаря за извинението от администратора за неудобството, което ми създава!
|
|
Нова Версия Тест период
8915views
110comments
Общи дискусии
С размах унищожихте играта. Това наистина е най-абсурдният сайт който някога съм виждал. Съвършено сбъркана навигация, пълна липса на информативност, 2/3 от нещата не работят или липсват, дизайна.....ами той просто липсва. Имам само един въпрос - защо създадохте тази версия? Тя не е добра и не е от полза на никой от играещите - точно напротив. Та защо?
|
|
4922views
41comments
Предложения
Пълен абсурд маи ще преключвама защо пуснаха новата версия след като по голямата час от играчите не са съгласни.няма реитингови.трагедия.
|
|
4922views
41comments
Предложения
Къде са всичките мачове, къде са "приятели"? Няма такъв абсурд. Ето че имало по-лошо и от безхаберието...мисля че играта окончателно приключва...
|
|
4922views
41comments
Предложения
Стара житейска мъдрост-сам каквото си направиш, никой друг не може да ти го направи! Явно дойде края и на тази игра! Жалко за толкова години труд!
|
|
4922views
41comments
Предложения
Тези играчи ще имат ли собствен коеф. или трябва да помня и да влизам във всеки поотделно за да събера коеф.който ми се е получил ,да не говоря че не може да се разбере с какъв коеф,е противника ти .Ако започна да изкарвам всички минуси утре ще имам няколко контузени
|
|
4922views
41comments
Предложения
Ама изобщ не ми допада на мене......даже и състав немога да си наредя с това местене...само вратаря ми дава да поставя....
|
|
4922views
41comments
Предложения
Мале, мале каква повърня е тази нова версия. Пак ще го кажа това прилича на сайтче направено от 8-класник...че даже и може и по нисък клас пфф...не разбрах как да си оправя състава...само вратаря успях да изместя другите тц......добре, че този ъп дойде в момент, в който вече свърши поколението на отбора ми...друго може би няма да има.......................
|
|
4922views
41comments
Предложения
Като натисна на състав по хубаво беше да излизат като в старата версия а не като тва тука незнаеш кво става кои са титулярите кои резерви.. недовършена работа е тва...къде е опцията последна тренировка ? А РПС кога ?
|