Нова Версия Тест период

8915views 110comments Общи дискусии
Ужасно хрумване този дизайн не е измислен добре много от опциите липсват не разбирам защо !

Нова Версия Тест период

А....кой умник го измисли това бе!? Много лошо направено !!! И аз се отказвам от играта , ако някой желае да му дам отбора да пише!!!

Нова Версия Тест период

Най тъпотото нещо което можехте да направите с играта.Щом трябва да се унищожи играта,успяхте.Няма да съм последния който ще я спре,аз съм до тук ….Приятна игра на оставащите ...

Отлагане въвеждането на новата версия

4922views 41comments Предложения
Страшно разочарование,ще вляза да си изхарча кредита началото на сезона и спирам.Това е ТЪПНЯ и подигравка с нас!

Липсват и от купите. Поне при мен една от тилите я няма

Между другото като разглеждах новостите и се чудих как да тренирам играчите (вече може едно умение до 90 мин на ден да се тренира) та чак очите ме заболяха от това бялото...а имаше 20-30 мин да съм стоял и разглеждал новия дизайн.......да не говорим колко е ситен шрифта като слагаш играчи, и защо не се вижда ОБЩИЯ коефициент там?

Това е края на играта,графиката е много по зле от преди.

Нещо не мога да разбера изиграл ли съм РПС, къде има свободни за РПС и всичко свързано с РПС. Моля някой да помогне

Пълна трагедия.Даже не ми се коментира.Това изглежда като надраскано на бял лист хартия.Играя тази игра още от първия сезон но това е .............

И състава не мога да наредя, само 3-4 играча и толкова. Нещата от подменюто "настройки" къде са? Как да повторя тренировката? Къде е историята на отбора? Наистина ли ще оставите таблиците толкова безумно широки?

ВИП - ePay - проблем

639views 3comments При проблем с играта
От днес почти нищо не работи....закриваме май...

ВИП - ePay - проблем

639views 3comments При проблем с играта
Започвам направо с това, че съм БЕСЕН. Трябва ли всеки път, когато си плащам през еРау, после да пиша теми и да се моля да получа онова, за което съм си платил? Къде по дяволите ми е кодът? Държа някъде да се оповестят срокове, в рамките на които да очакваме пристигането на заплатен код. Стоя вече от 2 часа пред компа като пълен малоумник и гледам белият екран, сякаш си нямам друга работа. Преводът съм извършил в 18.18ч. Предварително благодаря за извинението от администратора за неудобството, което ми създава!

Нова Версия Тест период

С размах унищожихте играта. Това наистина е най-абсурдният сайт който някога съм виждал. Съвършено сбъркана навигация, пълна липса на информативност, 2/3 от нещата не работят или липсват, дизайна.....ами той просто липсва. Имам само един въпрос - защо създадохте тази версия? Тя не е добра и не е от полза на никой от играещите - точно напротив. Та защо?

Пълен абсурд маи ще преключвама защо пуснаха новата версия след като по голямата час от играчите не са съгласни.няма реитингови.трагедия.

Къде са всичките мачове, къде са "приятели"? Няма такъв абсурд. Ето че имало по-лошо и от безхаберието...мисля че играта окончателно приключва...

Стара житейска мъдрост-сам каквото си направиш, никой друг не може да ти го направи! Явно дойде края и на тази игра! Жалко за толкова години труд!

Тези играчи ще имат ли собствен коеф. или трябва да помня и да влизам във всеки поотделно за да събера коеф.който ми се е получил ,да не говоря че не може да се разбере с какъв коеф,е противника ти .Ако започна да изкарвам всички минуси утре ще имам няколко контузени

Ама изобщ не ми допада на мене......даже и състав немога да си наредя с това местене...само вратаря ми дава да поставя....

Мале, мале каква повърня е тази нова версия. Пак ще го кажа това прилича на сайтче направено от 8-класник...че даже и може и по нисък клас пфф...не разбрах как да си оправя състава...само вратаря успях да изместя другите тц......добре, че този ъп дойде в момент, в който вече свърши поколението на отбора ми...друго може би няма да има.......................

Като натисна на състав по хубаво беше да излизат като в старата версия а не като тва тука незнаеш кво става кои са титулярите кои резерви.. недовършена работа е тва...къде е опцията последна тренировка ? А РПС кога ?