Стилиян Петров е с тежка левкимия! |
|
Стилиян Петров е с тежка левкимия!
2061views
16comments
Футбол България
8) (sun) (d) Стенли е от последните мъже в нашия футбол... той ни караше да мечтаем с присъствието си на терена! Дано се оправи!
...и дори да не ритне топка повече - да има дълъг и достоен щастлив живот със семейството си!
|
|
|
2061views
16comments
Футбол България
<blockquote><h3>Лудогорец написа:</h3>Форумът на .... инициира идея за промяна на профилни снимки във социалните мрежи
и изобщо – в интернет пространството. Темата бе подета от нашия читател с
псевдоним sir George и бързо бе подета и подкрепена навсякъде във форума, а се
вижда вече и да завзема Facebook.
Потребителят sir George написа: „Стилян е сериозен и ще се пребори! Може да е
тъпо, но ми дойде една идея! Нека всеки си смени аватара, профилната снимка в
социалните мрежи,... с негова! Ще има голям отзвук и не само в тази тема, а и
другаде! Аз ще го направя за вас не знам!“</blockquote>
Най-малкото, което можем да направим...ще го направя (y) (y) (y)
|
|
2061views
16comments
Футбол България
Като го прочетах в интернет неисках да повярвам, още немога да го повярвам дано се оправи по-бързо, има още много да ни показва на терена !!!
|
|
2061views
16comments
Футбол България
Болестта наистина е тежка, но Стилян не веднъж е показал колко е силен дано се пребори с левкемията!!! :( ;( ;( :(
|
|
|
2061views
16comments
Футбол България
Форумът на .... инициира идея за промяна на профилни снимки във социалните мрежи и изобщо – в интернет пространството. Темата бе подета от нашия читател с псевдоним sir George и бързо бе подета и подкрепена навсякъде във форума, а се вижда вече и да завзема Facebook.
Потребителят sir George написа: „Стилян е сериозен и ще се пребори! Може да е тъпо, но ми дойде една идея! Нека всеки си смени аватара, профилната снимка в социалните мрежи,... с негова! Ще има голям отзвук и не само в тази тема, а и другаде! Аз ще го направя за вас не знам!“
|
|
|
|
|
|
2061views
16comments
Футбол България
Току що и аз прочетох новината и ми се развали настроението тотално.Кураж СТЕНЛИ.
|
|
2061views
16comments
Футбол България
Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров е диагностициран с тежка левкимия. Новината съобщи официалната страница на бирмингамския клуб, цитирана от всички водещи медии в Англия.
Стилиян Петров е развил треска по време на двубоя срещу Арсенал миналата събота. След това е бил подложен на редица тестове, проведени от д-р Йън МакГинес.
Днес диагнозата е била потвърдена от специалистите.
Очаква се в близките дни да се разбере повече за състоянието на Стилиян Петров. От клуба на Астън Вила оказват своята подкрепа на Петров и неговото семейство.
;( ;( ;(
Потресен съм ! КУРАЖ, СТЕНЛИ ! БОГ Е С ТЕБ !
|
|
ЕМБЛЕМИ !
5917views
57comments
На лафче
Така и така си почнал нещо и за мен с много кръв ако може, вътре да пише Revenge Team, ако неможеш да го събереш и само Revenge става, а отдоло 09.04.2010. Благодаря предварително !
|
|
ЕМБЛЕМИ !
5917views
57comments
На лафче
http://imageshack.us/photo/my-images/208/shumensko.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/18/socceroos.jpg/
|
|
ЕМБЛЕМИ !
5917views
57comments
На лафче
Пробвай и за мен кръгла по средата да пише бг и да излиза огън/отгоре man united a отдолу нацията ;)
|
|
ЕМБЛЕМИ !
5917views
57comments
На лафче
Първо почвам тези, за които пише какво искат да има вътре.
US Soccer:
http://imageshack.us/photo/my-images/41/ussoccerc.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/801/slimshady.png/
|
|
ЕМБЛЕМИ !
5917views
57comments
На лафче
Направи и на мен една по средата един дявол отгоре да пише the best а отдолу една топка ако не можещ точно такава може да направиш някоя промяна ;)
|
|
ЕМБЛЕМИ !
5917views
57comments
На лафче
левски ще ми направиш ли някаква с една кола от Ф1 по средата и да пише скудерия ферари:) мерси предварително:)
|