ЕМБЛЕМИ !

5918views 57comments На лафче
ако може и на мен да направиш една , каквато и да е (beer) :P

ЕМБЛЕМИ !

Берое Емблемата ти е направена на 4 страница пред последният коментар втория линк невиждам защо се заяждаш Емблемата ти е супер Поздравления отново за труда на Levski Milano (bow)

Англия Премиър Лийг

4437views 39comments Футбол Европа
Ее много ясно, че Юнайтед ще спечелят. Тия сити са пълни въздухари. Толкова пари хвърлиха пък играчите им постоянно в скандали ги замесват. Даже и 2то място не заслужават.

ЕМБЛЕМИ !

<blockquote><h3>Берое написа:</h3>Нещо май те затруднявам с моята играчка закачка , така че направи нещо , което на теб да ти хареса . Успех Levski Milano .</blockquote> В коментар 39 е твоята емблема

Англия Премиър Лийг

:P

Англия Премиър Лийг

Настоящият носител на титлата Манчестър Юнайтед води с 5 точки пред градския си съперник Манчестър Сити 5 кръга преди края на сезона, като в един от тях Юнайтед гостува на Сити. Според вас Юнайтед ще спечелили за 20-ти рекорден път титлата в Премиър Лийг или многомилионната селекция на Манчестър Сити ще догони Юнайтед и ще спечели титлата за 4-ти път в историята си ? Моля, гласувайте за шампион на Англия за сезон 2011/12. :)

ЕМБЛЕМИ !

Нещо май те затруднявам с моята играчка закачка , така че направи нещо , което на теб да ти хареса . Успех Levski Milano .

ЕМБЛЕМИ !

Да попитам само за какъв срок от време ги правиш? :P

Зоро на центъра

1042views 7comments На лафче
най-дивия е :Д

Зоро на центъра

От наредба 1 дори да го актуват, на следващия ден пак ще проси....

Зоро на центъра

Откъде са сигурно тия които му дават,че няма да ги даде за бронз.Освен това наредба номер 1 на общината забранява просията.

ЕМБЛЕМИ !

Здрасти, бих желал емблема с щит+топка+някаква корона или орнамент над щита и надпис ПФК ВОЛОВ, цветове синьо и жълто/златисто. Всъщност имам доста идеи ама така и не го донаучих тоя PS :D знанията ми се ограничават до правенето на емблеми като сегашната ми, а твоите са класа :) п.с. Когато - тогава. Весели празници!!! ;)(beer)

Зоро на центъра

Преди две седмици докато отмаряхме на по кафе дойде и искаше стотинки.... УЖАС!!! Това момче отива към "св. Петър"

Зоро на центъра

А аз го помня от 15 години някъде и се чудя как е жив.Тия дробове не изгоряха ли.

ЕМБЛЕМИ !

(bow) Levski Milano ! Хубави празници и благодарности за емблемата !

ЕМБЛЕМИ !

Спретни за мен една нещо интересно необикновенно да пише Gunners FC някаде оставям ти да прецениш защото виждам, че те бива в тея работи! :)

ЕМБЛЕМИ !

Пичове, заминавам, днеска ще съм довършил емблемата на Торнадо УТД, може би и на Берое (но не обещавам), всички други емблеми - след уикенда ! :) http://imageshack.us/photo/my-images/100/tornadoutd.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/189/59585699.jpg/ Берое, много ли държиш на 12/1/А?

Все пак футбола ни е жив.

2126views 12comments Футбол България
<blockquote><h3>Лудогорец написа:</h3>Бързи и яростни.Ако спреш да четеш ГА,а другия лагер Ефремчо може и да се водитогава нормална полемика.За какчо е виновно синьото БФС,че не прати ЦСКА във "В"група като Ботев или Пирин(тях два пъти),за едни и същи недоразумения.И какнамираш за нормално да се помага на ЦСКА и Левски,били грандове.Еми тогава тезидва отбора да ги извадят от "А" група да им се присъждат медалите вече те каквище се споразумеят и да оставят другите да играят от 3-то място надолу.</blockquote> Те феновете на Левски все от ЦСКА са им виновни.Голяма мечта им да ни изхвърлят от А група, но това няма да стане.Знаем, че тогава ще им е единствения шанс да станат шампиони от Подуяне. А до колкото помня Лудогорец във В група завърши на 4то място, но влязоха в Б група на мястото на друг отбор, който беше пред тях...

Все пак футбола ни е жив.

2126views 12comments Футбол България
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>В евротурнирите се вижда всичко. Затова според мен в Европа трябва да играят отбори като Черноморец, Черно море, Локомотив Пловдив, не ми се иска да го казвам, но те не са като корумпираните Литекс, ЦСКА и Левски. Сега ми е ясно, че всички левскари и цесекари ще скочат срещу мен, но приемете, че това е истината, съдиите подпират Левски, ЦСКА и Литекс.</blockquote> (y) (y) (y) прав си до болка

ЕМБЛЕМИ !

Пробвай да направиш една и на мен , да Пише : Берое , 12/1/А и 2007 , Цветове : черно , зелено и бяло , череп и някъде да вкараш емблемата на Берое . Ако не се получава добре , импровизирай , така че на теб да ти хареса .