Англия Премиър Лийг
4744views
39comments
Футбол Европа
FC UNACI,ами знам ли,може би защото биха Юнайтед 1:6 на Олд Трафорд :^) Друг повод е доста по-добрата им игра от тази на Юнайтед.....Каквото и да си говорим Юнайтед не заслужават тази титла,защото бяха доста слабички този сезон,но късмета е все на тяхна страна 0:1,1:0,1:2(и не са само три мача с по един гол разлика),евала дано този отбор да стане шампион (bow)
|
|
Англия Премиър Лийг
4744views
39comments
Футбол Европа
Wayne Rooney и Компания Ще спечелят Титлата доколкото мача им с City мисля че няма да загубим :]
|
|
Англия Премиър Лийг
4744views
39comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Фен съм на Арсенал - но за мен тоя сезон СИТИ заслужава повече 1вото място ,
така че предпочитанията ми са за тях .....</blockquote>
Еее с какво го заслужават първото място ако ми кажеш ще съм ти много благодарен !!!
|
|
Англия Премиър Лийг
4744views
39comments
Футбол Европа
Фен съм на Арсенал - но за мен тоя сезон СИТИ заслужава повече 1вото място , така че предпочитанията ми са за тях .....
|
|
ЕМБЛЕМИ !
6404views
57comments
На лафче
<blockquote><h3>Gunners FC написа:</h3>Да попитам само, въпреки, че ще е супер нахално за което се извинявам, но какво
стана с моята?</blockquote>
Написано от Levski Milano :
Пичове, заминавам, днеска ще съм довършил емблемата на Торнадо УТД, може би и на
Берое (но не обещавам), всички други емблеми - след уикенда !
Ето го твоя отговор.Доколкото знам уикенда е събота и неделя :^)
|
|
ЕМБЛЕМИ !
6404views
57comments
На лафче
Да попитам само, въпреки, че ще е супер нахално за което се извинявам, но какво стана с моята? :D
|
|
ЕМБЛЕМИ ! |
|
ЕМБЛЕМИ !
6404views
57comments
На лафче
Берое Емблемата ти е направена на 4 страница пред последният коментар втория линк невиждам защо се заяждаш Емблемата ти е супер Поздравления отново за труда на Levski Milano (bow)
|
|
Англия Премиър Лийг
4744views
39comments
Футбол Европа
Ее много ясно, че Юнайтед ще спечелят. Тия сити са пълни въздухари. Толкова пари хвърлиха пък играчите им постоянно в скандали ги замесват. Даже и 2то място не заслужават.
|
|
ЕМБЛЕМИ !
6404views
57comments
На лафче
<blockquote><h3>Берое написа:</h3>Нещо май те затруднявам с моята играчка закачка , така че направи нещо , което
на теб да ти хареса . Успех Levski Milano .</blockquote>
В коментар 39 е твоята емблема
|
|
Англия Премиър Лийг |
|
Англия Премиър Лийг
4744views
39comments
Футбол Европа
Настоящият носител на титлата Манчестър Юнайтед води с 5 точки пред градския си съперник Манчестър Сити 5 кръга преди края на сезона, като в един от тях Юнайтед гостува на Сити. Според вас Юнайтед ще спечелили за 20-ти рекорден път титлата в Премиър Лийг или многомилионната селекция на Манчестър Сити ще догони Юнайтед и ще спечели титлата за 4-ти път в историята си ? Моля, гласувайте за шампион на Англия за сезон 2011/12. :)
|
|
ЕМБЛЕМИ !
6404views
57comments
На лафче
Нещо май те затруднявам с моята играчка закачка , така че направи нещо , което на теб да ти хареса . Успех Levski Milano .
|
|
ЕМБЛЕМИ ! |
|
Зоро на центъра |
|
Зоро на центъра |
|
Зоро на центъра
1083views
7comments
На лафче
Откъде са сигурно тия които му дават,че няма да ги даде за бронз.Освен това наредба номер 1 на общината забранява просията.
|
|
ЕМБЛЕМИ !
6404views
57comments
На лафче
Здрасти, бих желал емблема с щит+топка+някаква корона или орнамент над щита и надпис ПФК ВОЛОВ, цветове синьо и жълто/златисто. Всъщност имам доста идеи ама така и не го донаучих тоя PS :D знанията ми се ограничават до правенето на емблеми като сегашната ми, а твоите са класа :)
п.с. Когато - тогава. Весели празници!!! ;)(beer)
|
|
Зоро на центъра
1083views
7comments
На лафче
Преди две седмици докато отмаряхме на по кафе дойде и искаше стотинки.... УЖАС!!! Това момче отива към "св. Петър"
|
|
Зоро на центъра
1083views
7comments
На лафче
А аз го помня от 15 години някъде и се чудя как е жив.Тия дробове не изгоряха ли.
|
|