ЕМБЛЕМИ !
3931views
57comments
На лафче
Предполагам няма нужда да се представям.. ще ви ги правя безплатно, като нямам какво да правя, така че не давам срокове, при мрънкане за емблема, губите абсолютно всякакъв шанс да я получите. Ще стане по-бързо, ако кажете какво искате да има в емблемата.
Галерия с емблеми, които съм правил -> http://imageshack.us/homepage/?user=levski_fan
Напомням: мрънкане за емблема => няма емблема.
|
|
Относно Инфото на националния отбор
811views
4comments
Предложения
И аз се чудя защо това не се направи още в началото? Сигурно не са се сетили
|
|
Относно Инфото на националния отбор
811views
4comments
Предложения
Предложението ми е да се добави коеф. който да се вижда , също така и линиите на на Атака , Халфове и Защита (защото без тях всички национални отбори са просто анонимници и не може да се разбере нищо за силата им) . Мисля , че така ще е по-добре да се ориентираме относно съперниците и ще е в помощ на всички национални менаджери .
ПРИМЕР :
Коеф. : 350
Атака : 450
халфове : 450
Защита : 450
|
|
ОБЩО КЛАСИРАНЕ НА ОТБОРИТЕ В НЕОФИЦИАЛНИТЕ ТУРНИРИ
7602views
64comments
Неофициални турнири
Крайно класиране на турнира "100 години Ботев Пд"
1. Левски Чепинци - Шампион
2. Botev_Newcastl
3. Chelsea Ludite
4. BLUE STARS
5. FC_Metalisti
6. Aspen
7. Arsenal FC
8. Сините Акули
|
|
Чакащи турнири |
|
Относно фонд ПНП
1332views
11comments
Предложения
и аз съм за да се раждадут тези пари но на всеки отбор да се даде защотто за всички е трудно спорет мен дори за тези които са отначалото вече които са направили 6 или 7 ниво на стадиона и като им се спре кредита които получават на ден им става зле защоот от стадиона отначлалото не получават много за за 10 000 стадион получавам междо 1000 и 1200
|
|
Чакащи турнири |
|
Относно фонд ПНП
1332views
11comments
Предложения
Борусия, извинявай .. аз мислех, че тези кредити се събират от дарения към фонда и от участията ни в турнирите .. та извинявай .. не знаех, че тия кредити падат от небето, а не идват от потребителите в играта :(
|
|
Относно фонд ПНП
1332views
11comments
Предложения
хахахахахахахахахахахахаха,,някой дали е дарил,,хахахахахахахахаах само виж кой:D е номер 1
|
|
Вицове
13463views
231comments
На лафче
<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>- Жена, ела да се поразходим зад дюните!
- Стига бе! Детето е тук!
След кратки уговорки, майка му склонява,
Иванчо обаче ги проследява....
- Тате, какво правихте там бе, голи един върху друг?
- Помпих майка ти, че ще влиза да плува, та да не потъне.
- Аааа, ясно. Той и чичо Гошо вчера я помпи, даже накрая, с език я пробва дали
не издиша.</blockquote>
Хахахахаххахаха:D :D (rofl) (rofl)
|
|
Вицове
13463views
231comments
На лафче
- Жена, ела да се поразходим зад дюните!
- Стига бе! Детето е тук!
След кратки уговорки, майка му склонява,
Иванчо обаче ги проследява....
- Тате, какво правихте там бе, голи един върху друг?
- Помпих майка ти, че ще влиза да плува, та да не потъне.
- Аааа, ясно. Той и чичо Гошо вчера я помпи, даже накрая, с език я пробва дали не издиша.
|
|
Относно фонд ПНП
1332views
11comments
Предложения
Борусия мене мисълта ми е друга.Началото на другия сезон да се подпомогнат малко по развити отбори със еднократна помощ.Затова пуснах темата,няма смисъл да се спират там мангите,а е хубаво да се ползва от колкото се може по вече хора.Но не знам технически възможно ли е,тия пари от тоя фонд да се направи така,че да отиват само за строеж на сгради,а не за трансфери.
|
|
Относно фонд ПНП
1332views
11comments
Предложения
Фонда е уникален и достатъчно контролиран за да го променяте много има много дава и нищо не иска (beer) А НЯКОЙ ОТ ВАС ДАРИЛ ЛИ Е ТА ДА ПОСЯГА НА ТЕЗИ ПАРИ
|
|
Относно фонд ПНП
1332views
11comments
Предложения
Имаше един момент, в който във фонда нямаше повече от 10к на ден. За това започнаха да постъпват и приходи от турнирите. Но незнам защо няма всеки ден избрани кандидати. Какви са критериите по които се избират отборите, за които гласуваме? Сега има постоянен приход във фонда и може всеки ден да се раздава кредит. Може би пак трябва да се барне модула и да се измисли нова система.
|
|
Относно фонд ПНП
1332views
11comments
Предложения
по принцип може да се спрат вече и даренията от турнирите във него или да се измислят турнири за отбори със регистации от една година насам без да се трупат умора и т.н. но и аз съм съгласен със колегата че 6 млн.са много
|
|
Относно фонд ПНП
1332views
11comments
Предложения
Добра идея. Защото тези милиони които се натрупват, не знам кога ще се раздадат..
|
|
Относно фонд ПНП
1332views
11comments
Предложения
Днеска се загледах във фонда и видях,че има почти 6 000 000.Там парите се трупат,предлагам във началото на следващия сезон да се изберат конкретни отбори между 9-15 месеца във играта и да им се разададат по около 30 000 на 10-15 отбора,но да има определени критерии,примерно да се гледа стадион над 40 000-45 000,и сгради които да му носят приход от порядъка на 1000 кредита на ден.Всички знаем,че става много трудно когато стадиона е между 50 000-70 000.Това е просто предложение,но ако има нещо такова нека да се дадат и други идеи и ако има възможност да се изпълни.Съветниците ако могат да изкарат такива отбори и да им пишат а и да се дават други предложения ще е добре.
|
|
Вицове
13463views
231comments
На лафче
Три двойки обядват в ресторант. Американецът към жена си:
- Подай ми меда, медна моя!
Англичанинът:
- Подай ми захарта, захарче мое!
Българинът:
- Подай ми месото - замислил се за момент - ... краво!
|
|
Вицове
13463views
231comments
На лафче
Дебел мъж искал да отслабне. Пробвал всякакви диети, но нищо не се получавало. Накрая прочел една обява: "Отслабнете с 5 кг на ден!". Позвънил, казали му, че ще дойдат на място.
На другия ден се звъннало на вратата, мъжът отворил, а там стояла красива гола жена, която държала табелка: "Ако ме хванеш, съм твоя!". Започнал мъжът да я гони из цялата къща. Няколко часа я гонил, накрая я хванал, свършил работата, застанал на кантара - отслабнал с 5 кг!
Следващата седмица пак позвънил по телефона и казал: "Искам да отслабна с 10 кг!". Отново му казали да чака вкъщи. На другия ден на вратата го чакала още по-красива гола жена с табелка "Ако ме хванеш, съм твоя!". Започнал да я гони. Половин ден я гонил, накрая я хванал... Застанал на кантара - бил отслабнал с 10 кг!
Следващата седмица отново се обадил по телефона и твърдо казал:
- Искам да отслабна с 20 кг!
- Сигурен ли сте?
- Сигурен съм!
- Е, добре. Чакайте вкъщи.
И отново на вратата се звъни, мъжът отваря вратата, а там стои едър негър с табела "Ако те хвана, мой си!". :D
|
|
Вицове
13463views
231comments
На лафче
<blockquote><h3>Лудогорец Разград написа:</h3>Разговор между двама български бизнесмени:
- Абе, ти на твоите плащаш ли им заплати?
- Ми не …
- А идват ли на работа?
- Ми идват …
- Ами що не почнем да им събираме входче, а?
След около месец пак се срещат. Единия пита:
- Как е сега, идват ли на работа, като им вземаш за вход?
- Абе пак идват, ама се изтарикатиха – идват понеделник и си ходят в петък …</blockquote>
:D :D :D добър!!! Аз ако отида не бих си тръгнал! Хо Хо Хо Хо Ян
|