Дискусии за РО тест

3030views 32comments РО дискусии
а) 18г(224 дни)

Дискусии за РО тест

а) 18г(224 дни)

Дискусии за РО тест

а) 18г(224 дни)

Дискусии за РО тест

а) 18г(224 дни

Дискусии за РО тест

2.До колко годишна възраст да не може да се продава играч: а) 18г(224 дни); б) 20(336 дни) ; в)друго

Дискусии за РО тест

Предложението се приема с пълно единодушие - играчите извадени от ДЮШ ще могат да се продават!

Дискусии за РО тест

а) ДА

Дискусии за РО тест

A) Дa

Дискусии за РО тест

а)ДА

Дискусии за РО тест

а)ДА

Дискусии за РО тест

а) ДА

Дискусии за РО тест

Моля гласувайте за:1.Да могат ли да се продават играчите от ДЮШ след изваждането им? а)ДА; б)НЕ

Дискусии за РО тест

Точка 1. За гласуване относно ДЮШ: 1.Да могат ли да се продават играчите от ДЮШ след изваждането им? а)ДА; б)НЕ 2.Ако първото се приеме с „ДА” следва:До колко годишна възраст да не може да се продава играч:а) 18г(224 дни); б) 20(336 дни) ; в)друго 3.Да има ли ограничение от 10 дни между ваденето на талантите: а)ДА; б)НЕ 4.Срещу какво да се вади талант в ДЮШ: а)5 нива от училището + 10 000к; б) 6 нива от училището и 10 000к в) 4 нива от училището + 10 000к; г) друго. 5.Колко играчи да могат да се продават от ДЮШ за един сезон: а)един; б) двама: в) без ограничение

Arsenal London FC

2658views 23comments Футбол Европа
имаме млади играчи.отупахме Челси дано това да ги стимулира да започнат да мачкат :)

Дискусии на РО за форума

1053views 3comments РО дискусии
Нека да подискутираме едно от открояващите се предложения за "Търсачка" във форума . Моето мнение е , че като идея е добро да се въведе , но също така знам , че едно над 70% от потребителите няма да я използват и от това идва моя въпрос : Има ли нужда от това въведение ? Другото което да дискутираме : Премахването от 1500 Символа . Според мен това няма да е проблем да се осъществи , а и малко са потребителите , които биха писали толкова много , но и ще удобно са някои секции от форума . И трето : Да можем да си редкатираме по всяко време мненията , за това съм за , защото ще е по удобно за организторите на "Неофициални турнири" да събират цялата информация в първият си пост .

Дискусии на РО за форума

предложението е добро, но ми се струва, че темата ще стане много претрупана....

Дискусии на РО за форума

Тук ще дискотираме всичко свързано с форума . Предложения , предстоящи нововъведения , бъгове , потребители , модератори , потребители за наказание и др.

Дискусии на РО за играта

1090views 3comments РО дискусии
Тук ще дискотираме всичко свързано с играта . Предложение , предстоящи нововъведения , бъгове , турнири , трансфери и др.

Дискусии за РО тест

Вече всичко е ОК само потребители със статут на РО могат да пишат в този раздел, а останалите само ще четат. Успех на всички РО колеги и дано идеята се осъществи според начално плануваното. Весело посрещане на новата година на всички и много успехи през 2011 8)

Дискусии за РО тест

Аз :D