Търсачка във форума |
|
Търсачка във форума |
|
Търсачка във форума |
|
Търсачка във форума |
|
Търсачка във форума |
|
Търсачка във форума
1174views
8comments
РО дискусии
Да се направи ли търсачка във форума на принципа да търси по точни и сходни думи в заглавието?
а/ ЗА
б/ ПРОТИВ
|
|
Нов член в РО |
|
Награда за Световен Шампион и неговите подгласници
1408views
9comments
РО дискусии
Смятам темата за наградите - НЕ СЕ ПРИЕМА докато няма второ гласуване по тази тема, което да се вземе под внимание.
|
|
Ювентус
3319views
27comments
Футбол Европа
ее то Красич от както доиде е наи добрия ни играч сега и ако контузията на Тони е сериозно нз какво ще става :D
|
|
Ювентус
3319views
27comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>juve написа:</h3>според мен ще се класираме в 4-та ама ще е много трудно трябва ни постоянна игра и добрър нападател дано стане трансфера с Форлан</blockquote>
Дано, че и ТОни се контузи :D
А сега гледам мача ни с Катания за Копата и....Дел Пиеро е най-добрия...Заедно с Буфон и Красич...
|
|
Ювентус
3319views
27comments
Футбол Европа
според мен ще се класираме в 4-та ама ще е много трудно трябва ни постоянна игра и добрър нападател дано стане трансфера с Форлан
|
|
Нов член в РО |
|
Нов член в РО |
|
Нов член в РО
1223views
4comments
РО дискусии
Във връзка с напускането на колегата BLUEROSES,считано от днес в РО влиза следващия в класирането при изборите - Gam3 0v3r!Успех!
|
|
Ювентус
3319views
27comments
Футбол Европа
Песимист съм, че ще може да играем в ШЛ!Левски и Юве са отборите на сърцето ми и като гледам как Юве вече няма нищо общо с онова страшилище от 90-те години, направо ми се реве!
|
|
Ювентус
3319views
27comments
Футбол Европа
Съгласен съм с теб...
Дано тая година да можеме да влезнеме в 4ката, но с тая игра невиждам как ще го направиме това...Съдебните вече са плътно зад нас, а и имат мач по-малко...Форлан найстина е качествен играч и само той може нещо да ни помогне в предни позиции ако го привлечеме, но лошото е, че започнахме като Милан да купуваме играчи по на 31-32+год...Хубавото е, че Буфон ще се завърне в игра, но да видиме какво ще му е формата след като не е играл толкова време като титуляр... :)
|
|
Ювентус
3319views
27comments
Футбол Европа
Само като слушам транферните слухове от последната седмица ми иде да се самоубия! Макароне, Божинов, Бабел, Бардзали. Пълен ужас, единственото Форлан вдъхва малко надежда, само че не е във форма и е на 31 години. Така че според мен не трябва да даваме повече от 10 милиона за него.
|
|
Награда за Световен Шампион и неговите подгласници
1408views
9comments
РО дискусии
Поради голямото недоволство на потребителите,РО ще обсъди отново предложението за наградите и ако решим,че е нужно ще го прегласуваме!Преди започването на елиминационната фаза ще имаме конкретно становище по въпроса!
|
|
Награда за Световен Шампион и неговите подгласници |
|
Гласуване за програма на сезона |