#191 ФК Разград 19.02.2012 13:01
ФК Разград
969 Posts
Since 20.06.2009

Катаджии спират автомобил, шофиран от пиян поп.
- Отче, да не си пиян?
- М-дааа.
- Ще плащаш ли глоба?
- М-неее.
- Тръгвай тогава пред нас към районното!
- М-мм, добре... ама нали си знаете, че пред когото съм тръгнал - той не се е върнал...

#192 CSKA_Shampion 19.02.2012 17:25
CSKA_Shampion
586 Posts
Since 13.08.2007

Ефрейтор към старшината: - Господин старшина, жена ти е дошла при теб! - Не "При теб", а "При Вас"! - сопва се старшината. - Не, не, при нас беше вчера!

#193 Removed user 22.02.2012 17:14
Asse saint etienne
2617 Posts

Последният работен ден на Петьо пощальона след 35 години вярна служба на Българските пощи. Отишъл Петьо до централата взел си раницата с писмата, преметнал я през рамо и тръгнал по адресите, които си обикалял още от първата година в пощите. Като стигнал първия адрес на вратата го посрещнало цялото семейство, на което той носел пощата вече дълги години, поздравили го за пенсионирането и му подарили дребно подаръче за спомен. Радостен, че са го запомнили с добро, Петьо продължил към втората къща, където собственикът също много доволен и благодарен на Петьо през годините му подарил кутия кубински пури - да си ги пуши с пенсията. Още по-развеселен Петьо стигнал третата къща и звъннал на звънеца. Вратата се отворила, а на прага една ослепителна блондинка облечена провокативно - дълбоко деколте, супер къса пола - истинска секс бомба. Още преди да каже нещо наш Петьо, мацката го грабнала за ръката завела го на горния етаж в спалнята, където няколко часа двамата правили див секс, какъвто Петьо не бил и сънувал. След като се облекли горещата русокоса дама го завела в трапезарията на първия етаж направила му закуска - яйца, бекон - всичко. Накрая му направила и кафе и му го поднесла в порцеланова чаша и чинийка. Петьо отпил от кафето и видял, че в чинийката под чашата има банкнота от пет лева и в крайна сметка решил да пита: - Абе, всичко прекрасно нали, ама какви са тея пет лева? Мацката отговорила с усмивка: - Ами тая сутрин казах на мъжа ми, че ти е последния ден на работа и нали, че трябва да направим нещо специално за теб и той ми каза "Е*и го тоя - дай му пет лева!", а закуската беше моя идея.

#194 ФК Разград 22.02.2012 20:49
ФК Разград
969 Posts
Since 20.06.2009

Разговор между двама български бизнесмени:
- Абе, ти на твоите плащаш ли им заплати?
- Ми не …
- А идват ли на работа?
- Ми идват …
- Ами що не почнем да им събираме входче, а?
След около месец пак се срещат. Единия пита:
- Как е сега, идват ли на работа, като им вземаш за вход?
- Абе пак идват, ама се изтарикатиха – идват понеделник и си ходят в петък …

#195 Removed user 22.02.2012 21:40
Asse saint etienne
2617 Posts

<blockquote><h3>Лудогорец Разград написа:</h3>Разговор между двама български бизнесмени:
- Абе, ти на твоите плащаш ли им заплати?
- Ми не …
- А идват ли на работа?
- Ми идват …
- Ами що не почнем да им събираме входче, а?
След около месец пак се срещат. Единия пита:
- Как е сега, идват ли на работа, като им вземаш за вход?
- Абе пак идват, ама се изтарикатиха – идват понеделник и си ходят в петък …</blockquote>
:D :D :D добър!!! Аз ако отида не бих си тръгнал! Хо Хо Хо Хо Ян

#196 Liverpool92 22.02.2012 21:44
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

Дебел мъж искал да отслабне. Пробвал всякакви диети, но нищо не се получавало. Накрая прочел една обява: "Отслабнете с 5 кг на ден!". Позвънил, казали му, че ще дойдат на място.
На другия ден се звъннало на вратата, мъжът отворил, а там стояла красива гола жена, която държала табелка: "Ако ме хванеш, съм твоя!". Започнал мъжът да я гони из цялата къща. Няколко часа я гонил, накрая я хванал, свършил работата, застанал на кантара - отслабнал с 5 кг!
Следващата седмица пак позвънил по телефона и казал: "Искам да отслабна с 10 кг!". Отново му казали да чака вкъщи. На другия ден на вратата го чакала още по-красива гола жена с табелка "Ако ме хванеш, съм твоя!". Започнал да я гони. Половин ден я гонил, накрая я хванал... Застанал на кантара - бил отслабнал с 10 кг!
Следващата седмица отново се обадил по телефона и твърдо казал:
- Искам да отслабна с 20 кг!
- Сигурен ли сте?
- Сигурен съм!
- Е, добре. Чакайте вкъщи.
И отново на вратата се звъни, мъжът отваря вратата, а там стои едър негър с табела "Ако те хвана, мой си!". :D

#197 Removed user 22.02.2012 22:00
Redhawks
991 Posts

Три двойки обядват в ресторант. Американецът към жена си:
- Подай ми меда, медна моя!
Англичанинът:
- Подай ми захарта, захарче мое!
Българинът:
- Подай ми месото - замислил се за момент - ... краво!

#198 Liverpool92 27.02.2012 22:14
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

- Жена, ела да се поразходим зад дюните!
- Стига бе! Детето е тук!
След кратки уговорки, майка му склонява,
Иванчо обаче ги проследява....
- Тате, какво правихте там бе, голи един върху друг?
- Помпих майка ти, че ще влиза да плува, та да не потъне.
- Аааа, ясно. Той и чичо Гошо вчера я помпи, даже накрая, с език я пробва дали не издиша.

#199 Removed user 27.02.2012 22:31
Cotton candy kickers
830 Posts

<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>- Жена, ела да се поразходим зад дюните!
- Стига бе! Детето е тук!
След кратки уговорки, майка му склонява,
Иванчо обаче ги проследява....
- Тате, какво правихте там бе, голи един върху друг?
- Помпих майка ти, че ще влиза да плува, та да не потъне.
- Аааа, ясно. Той и чичо Гошо вчера я помпи, даже накрая, с език я пробва дали
не издиша.</blockquote>
Хахахахаххахаха:D :D (rofl) (rofl)

#200 Corinthians 01.03.2012 17:52
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

This post has been removed