Контузии

2638views 17comments Зала на срама
Прочетено съобщение 2 контузени играчи... Администратор 22 Авг 2017 00:11 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 20 Авг 2017 00:11 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 19 Авг 2017 00:11 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 18 Авг 2017 00:11 Чума (puke)

Съвпадение или поредната наглост ??

3222views 19comments Зала на срама
Ще видим тази работа админа чакам да се появи във скайпа и да провери нещата а на шумен ще кажа че както ма мене така и него админа даде 2-ри шанс както и на фк стрийново известен като байерн пивото.Аз си вьех поука но дали някой други хора го направиха,защото това което виждам удивително прилича на схемата преди 3 години а също така отново замесени два отбора фк шумен и фк съруйново сега се казва байерн пивото само единстената разлика имаме нов в тези трансфери онтернационале .Ако съменията ми се окажат верни казвам ако,защото всеки е невинен до доказване на противното то за отборите фк шумен и байерн пивото които ОБЕЩАХА преди 3 години че ще се поправят и са с последно преду;) преждение наказанието е само едно изтриване на отборите и анулирането на транфери но все нека админа провери нещата да не прибързваме без админа да провери и не каже след проверката какво му е неговото мнение и няма нужда от лични нападки това подзказва че май нещо криете ;) ;)

Силистра нямаше да ти пиша щото ме боли фара какво си дрънкате тука.Но първо:развитието на отбора ми си е моя работа,както също кого купувам/продавам,какви рпс-та играя и т.н.Второ:по старите не сме забравили какъв жест ти направи админа,уникален жест./да ама вълка -козината си мени,нрава си никога/.И трето-най важно:не скверни и не плюй по бивши отбори/вече ботове/като си нямаш и хал-хабер.И накрая да ти докажа,че Дунава е измил и малкото ти останал мозък:знаеш ли на кого беше шамп.51166.Не знаеш.Беше на Донко/Доката/:x :x

Доростол,отбора ми е само един--този..за какво съм бил заключван не е твоя работа(nod) а ти си позволи най нагло да псуваш админа рева му много и пак ти даде шанс нали(n) излез от филма в който си влязъл:) платих си-направиха ми играчите и това не е забранено:) бе кво се обяснявам:) ако искаш да видиш как го направих--след.няколко сезона ще ти пратя оферта за 2-ма играча

До кога, ще полягваме? - отново!

5392views 46comments Зала на срама
Тук е много смешно... Хубаво е,че не се познавате лично! Брат брата убива заради тази игра. А сигурно сте мъже на по 30+ години и се карате за виртуална глупост! Кога дойде админа да ми направи салатата или да ми смени антифриза, ще пусна СМС!!!

Естествено подкрепям автора на темата, защото си е направил труда подробно да обясни всичко, което му е отнело много време.Моята позиция и тогава и сега е една и съща - това са типични "офшорки". Няма да се повтарям в моята тема съм казал каквото имам да казвам. На този етап от играта дори не знам дали админа въобще и заключва отбори вече!!! Така ли не се намери някой да я купи тая игра...

Първия мениджър който писа за тези съмнения и поиска мнение по въпроса бе Myrtle_Beach със тема мнения от 16 ноември 2016 година.Но тогава явно не му обърнахме много внимание , явно сме изпаднали в една антипатичност поради простата причина че играта е в много лошо състояние , но се надявам този път наистина да се обърне сериозно внимание от всички и най-вече от администратора по простата причина че тези клубове преди 3 години бяха изловени за същото и бяха обещали повече да няма такива далавери но явно думата им не струва !!!

Само като им погледнеш наказателните точки и ти става ясно че няма да е съвпадение.Не знам защо Админа им дава повече от един шанс/може ми са добри със SMS-те:D :D (rofl) /

Искам първо да поздравя отбора на фк шумен за отбора който има браво очакват те успехи , обаче докато разглеждах играчите натъкнах се на някой неща които най-малкото поне за мене будят малко съмнения . Б.ИВAНOBИЧ продаден на Internazionale след година откупен .В това няма нищо лошо но погледнете за година 11 специални тренировки и продаден за 1,4 милиона като се има предвид че играча е на 28 години и 380 коеф да кажем на 26 юни когато е откупен да е бил на 23 години около 260-280 коеф .Това значи че е откупен за най-ниската сума .Но не и това притеснителното СЕРХИO РАМOС същата работа със един стар познайник който преди две години бяха нказани със фкшумен за нередовни трансфери BAYERN пивото , АЛ.HECTA 28 год 385,7 коеф продаден на Internazionale за период от 1 година със 11 специални тренировки Internazionale и юни месец 2016 откупен за 400 хил !!!ДAВИД ЛУИC 28 год 386.6 продаден отново на Internazionale наблъскан със 11 тренировки от Internazionale и кога е продаден отново юни 2016 и отново за 1,4 млн кредита , EДEН АЗАР 28 год 402.9 познатия клуб BAYERN пивото отново назобан и отново за уникалните 1,4 млн кредита , РOНАЛДИНЬО продаден на познайте кого Internazionaleи познайте след поредното назобване откупен година по-късно 1,7млн кредита забележете цените на играчите ,ПАУЛO ДИБАЛA продаван на 3 различни клуба назобван от тях естествено отново става дума и за BAYERN пивото и откупен за забележете 1 млн кредита , НЕЙМАP - отново същата история отново продаден на Internazionale назобан със специални тренировки откупен за 1,2 млн кредита .Освен тези трансфери със Internazionale има и други трансфери V. FLETCHER ,J. SHERWOOD,B. COTY-и9грач на BAYERN пивото и отново отдавна изтрит отбор за нередовни трансфери Shampioni 51166, Q. ALEX-Internazionale,X. STANFORD-Internazionale,M. SHERRLOCK-отново се появява изтрития отбор Shampioni 51166 който се появява и при СЕРХИO РАМOС,ПАУЛO ДИБАЛA .И какво излиза от титулярните 11 5от играчите са продавани на интренационале на най-ниската възможна цена назобани с по 12-13 специални тренировки и откупени за най-ниската трансферна сума , 3 продадени на BAYERN пивото като процедурата е абсолютна същата а да не забравяме всички тези отбори бяха хваната преди 2години в една доста голяма схема на източване на кредит и зобане на футболисти за 1 отбор !!! Дали май отново имаме същата работа всички могат да преценят като погледнете трансферите ,специалните тренировки и за колко пари са откупени като се има предвид годините и коеф на играчите !!!И като допълнение преди 3 години именно фк шумен заедно със фк струйно бяха наказани за сущото в което аз сега се съмнявам а кой ли е фк струйново :) ? Смени си името на байерн пивото :) и отново същата далавера и разгледайте рпс-мачовете отново 3-те отбора яко си играят срещу един срещу друг и как няма на 27-28 години играчите на фк да са по 380-400 коеф !!!! Налага се отново да правя редакция защото реших да разгледам играчите на Internazionaleи ,разгледайте ги и най-вече играчите Мартин Монтоя ,Родриго Пaласио ,Андрея Ранокия и познайте от кого са :) ??? Байерн Пивото , като моето скромно мнение след като играчите на фк шумен са на по 27-28 години очквам след 4-5 сезона естествено назобено до дупка като сега са на по 20 години да бъдат продадени отново на фк шумен за най-ниската сума !!!

Правилата трябва да се спазват от всички

5195views 26comments Правила на играта
два вип кода в разстояние на 20 дни не се активираха.писах няколко пъти на админа.нищо....май е умрял.осиротяхме(wasntme)

Контузии

1844views 11comments Общи дискусии
не знам какво става,но нямам ден без контузени играчи. днес тъкмо излезе един от контузия и тази вечер отново същият е в лазарета.....админ,виж си играта,да ти не еба майката ,педераст долен

SMS

2157views 19comments При проблем с играта
имам проблем с активиране на код. Пиша на админа вече трети ден подред но току що разбрах ,че е за риба на Хималаите.ц,ц,ц...пак нямам късмет.(wasntme)

Какво за моя отбор, че не ти разбрах философската мисъл. Какво четки, за какво става дума?

Гайд: Как да си направим отбор с повече от 5 СТ

850views 2comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Минаха 6 месеца от както писах за съответния бъг. Вече има отбори, които имат много повече от 5СТ, че и злоупотребяват като ги пускат всичките едновременно в игра. За да могат и други хора да са конкурентни, ще знае цялата игра как да го направи. 1. Купувате си 4бр. СТ 2. Слагате доста добри оферти на още 10-тина. 3. Който Ви удобри офертата независимо колко СТ имате го купувате. Честито! Вече можете да имате "конкурентен" отбор и да прецаквате нормалните играчи!</blockquote> (bow) (bow) (y) (handshake) (handshake)

Гайд: Как да си направим отбор с повече от 5 СТ

850views 2comments Общи дискусии
Минаха 6 месеца от както писах за съответния бъг. Вече има отбори, които имат много повече от 5СТ, че и злоупотребяват като ги пускат всичките едновременно в игра. За да могат и други хора да са конкурентни, ще знае цялата игра как да го направи. 1. Купувате си 4бр. СТ 2. Слагате доста добри оферти на още 10-тина. 3. Който Ви удобри офертата независимо колко СТ имате го купувате. Честито! Вече можете да имате \"конкурентен\" отбор и да прецаквате нормалните играчи!

<blockquote><h3>CHELSEA FC написа:</h3>Pleven United той да си поляга и с малки и с главни букви,но съгласи се че това...и</blockquote> "Аз имам 6 СТ Разбрах как стана така и мога и 11 да имам, но не мисля, че е честно. Все пак 6-тия, ще го продам, когато набере скорост, а защо не съм го продал веднага, ще отговоря само на един човек. Писал съм и в други теми. От месеци чакам администратор или някой да се свърже с мен да му обясня как да си оправи бъга, но нейсе." Автор: CHELSEA FC, добавен на: 24 Яну 2017 22:02 (вт) "НЯМА И ДА СЕ СВЪРЖЕ БРАТ ПИСМО ОТ УМРЯЛ ПОЛУЧАВАЛ ЛИ СИ" http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6531 http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6494 Писал съм, докладвал съм. Ти сам си ми отговорил веднага под поста. Какво повече да направя освен или да не играя с него или да го продам? Айде предложи ми какво да направя според теб? П.С. Това е последния път, когато се обяснявам като ученичка. Ако продължат някой индивиди да заобикалят феърплея или играят с повече от 5СТ, ще направя отбор от 22 СТ и ще ги джасам яко. И без това играта ми е писнала и да ме заключат здраве да е.

Pleven United той да си поляга и с малки и с главни букви,но съгласи се че това не е нарушение;) липса на морал?(shake)И аз всеки път, ще бъда тук за да ти коментирам "феърплея"---това право го нямаш друже защото си в нарушение и как ще процедираш със СТ-тите си не ни интересува(happy) според мен нямаш право да коментираш нещо което и ти нарушаваш(y) иначе започваш да ми приличаш на г-жа Бордо,на всяка манджа миродийка и като я поразгледаш отвътре-воня ;) ако сега админа ти зададе въпроса защо си със 6 СТ което е в разрез с играта ,ти какво ще отговориш(smirk) да угоя 6-тия СТ ида го продам на далавера-това ли:D смешен си

<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>За да няма повече заядливи въпроси за 6 ст играчи продай ми 8.Войнов и вече ще имаш 5 ст ] ] ] ]</blockquote> 6.Мирчев (21) ще бъде продаден когато стане на 26-27. За това не му правя специални.

За да няма повече заядливи въпроси за 6 ст играчи продай ми 8.Войнов и вече ще имаш 5 ст (devil) (devil) (devil) (devil) (devil) ]:) ]:) ]:) ]:)

<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>Гледай си в купанята пич и не рови там дето не.ти е работа ще играя където си искам--това ми го позволява играта и не е нарушение нарушение е да имаш повече от 5 СТ ти в момента нарушаваш правилата на играта,тоест мамиш,а си тръгнал да ми държиш сметка къде да играя</blockquote> Всякакво погазване на феърплея е моя работа, защото и аз я играя тази игра. Относно 6-те ми СТ съм писал отдавна. Не съм играл нито един важен мач със 6-те суперталанта и за напред, ще е така. Вземи ми разгледай мачовете, то си има записи. И не защото не мога, а защото не е честно спрямо другите. Нещо, което ТИ отново правиш като ЛЯГАШ, а ЛЯГАШ защото знаеш, че няма да постигнеш нищо в ЛШ, но по този начин прецакваш другите отбори. Нямаш морал и сега го показа отново. И аз всеки път, ще бъда тук за да ти коментирам "феърплея".