Нов формат от сезон 70
4084views
45comments
Общи дискусии
На този етап всякаква промяна е добра, нека видим как ще изглежда и пак ще коментираме след това!
|
|
Нов формат от сезон 70
4084views
45comments
Общи дискусии
А още по добре ще е и четирите лиги да се обединят в Група А и Група B за да има още повече конкуренция!
|
|
Нов формат от сезон 70
4084views
45comments
Общи дискусии
С тази промяна,ще доведе ли до някаква промяна за КШ,ЛШ и Супер Купите?
|
|
Нов формат от сезон 70
4084views
45comments
Общи дискусии
От следващия сезон 70 във всяка Конференция, ще се обединят лигите както следва. Първите 8 отбора от крайното класиране на сезон 69 на Лига 1 и Лига 2, ще сформират Лига А, Група А, а отборите от 9-16 място, ще генерират Лига А Група B и по същата схема на долу, ще се генерират новите лиги и групи като на този етап най-ниското ниво, ще си остане отново Група D във всяка Лига, но при нужда, ще бъдат добавяни допълнителни лиги, но само когато сезона стартира. В случай когато отбор в дадена Група има отбор БОТ и реален Потребител без значение позицията му в класирането с предимство, ще бъде Потребителя. Националните отбори, ще бъдат намалени като формата за обединение на лигите, ще се запази и при тях, а именно няма да има Лига 3 и Лига 4
|
|
Немога да разбера проблема тук
798views
6comments
Въпроси
еми аз какво съм виновен...останах без кредит ,защото системата ме прецака, а и вече станах със 6 ст....от невинен станах виновен(beer)
|
|
798views
6comments
Въпроси
Имаше 7 играча закупени над допустимия максимален брой. Всички са анулирани.
Марков 14 WMBLEDON, 08 Октомври 2017 | 05:08
Sasu Tavi 14 Newton Heath, 05 Октомври 2017 | 22:21
CARDOZO 14 bezdarnicite, 03 Октомври 2017 | 17:20
TUBURGER 69 14 AC MILAN, 03 Октомври 2017 | 13:07
Урсула 14 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ, 03 Октомври 2017 | 11:36
Gunnar 14 milann, 03 Октомври 2017 | 07:48
houston texas 14, 03 Октомври 2017 | 07:24
|
|
798views
6comments
Въпроси
Играча е продаден на отбор с повече от 5 СТ и следователно бяха анулирани
|
|
Предложения за нови опции
1859views
20comments
Общи дискусии
Възможно ли е да се прехвърлят само активните отбори от втори сървър в първи, като те заемат мястото на ботове на случаен принцип по А групите? За сливането всеки ще е за, само не пипайте турнирите, защото те са най-интересното нещо в играта. Дори и по8 отбора от група да играят, турнирите трябва да останат.Радвам се,че има надежда най-накрая!!!
|
|
1859views
20comments
Общи дискусии
Твърдо съм за За втора и трета точка ,дано стане че играта умира съм пълна скорост .Нека господин админа ся хване малко в работа нищо ново не се случва от 5 години СРАМОТА
|
|
798views
6comments
Въпроси
СЪОБЩЕНИЯ
Съобщение от: Администратор 13 Ное 2017 18:59
Анулиран трансфер Трансферът на играча CARDOZO беше анулиран от администратор поради нарушаване на правилата за извършване на трансфери.
От профила Ви бяха отнети 738 000 кредит
|
|
1859views
20comments
Общи дискусии
Изобщо не трябва да говорим за отпадане на турнирите ,даже и защо да не направим един турнир Интертото?..
Предложението ми ще се доизпипа в смисъл..
Правим 2 Конференции
Първите 4 отбора играят в ЛШ
От 5 до 8/9 място играят в КШ
Евентуално ако се напълнят групите може да се въведе нов турнир Интертото за 8-10 място
|
|
1859views
20comments
Общи дискусии
Как Ви се струва в дадена конференция да има само 1 лига и N на брой групи като за сега, ще останат 4, но при необходимост, ще се добавят нови по този начин, ще отпаднат само СУПЕР КУПИ на Конференциите, което с цел засилване на конкуренцията, ще бъде супер според мен. Очаквам мнения и коментари. Планувам да бъде въведено за сезон 70
|
|
1859views
20comments
Общи дискусии
1.Аз съм за обединяването, но в първи сървър да се включат само отбори от втори сървър, които нямат регистрация тук.
2. Обединяването на конференциите ще е полезен ход за всички. Проблема с КШ и ЛШ може да се реши или с намаляне на предврителните кръгове или с даване право на участие в ЛШ на третия отбор и четвъртите с най-добри показатели (ако се налага). За КШ съответно право на участие придобиват класираните след тези места ( до попълване на необходимата бройка, на същия принцип).
3. Увеличаване капацитета на сградите ми се струва неудачно. Едно нещо не може да се развива безкрайно. Нова сграда от типа "тактическо развитие" или нещо от този род ще е по-добро. Предложението да се увиличи прихода на новорегистрираните потребители ми се струва доро.(beer)
|
|
1859views
20comments
Общи дискусии
При сливане на конференциите има сериозен проблем относно турнирите КШ и ЛШ.
При тази ситуация или трябва да отпаднат тези турнири или просто останалите конференции да останат с отбори ботове понеже, ще липсва бройката за предварителните кръгове. Предложението на #11 Автор: Girondins Bordeaux ми се струва разумно и добро начало, но пак трябва да се обмисли добре за КШ и ЛШ
|
|
1859views
20comments
Общи дискусии
Всеки ще иска нова сграда ,но въпроса е с какво ще спомогне тя за играта? Според мен с нищо-чиста прищявка,всеки ще я строи.Освен ако не е нещо за развитието на отбора (играчите) и е свързано с левро. Има по-важни неща,единодушни сме за сливане на групите ,давайте предложения за сливането.Моето е сливане на 4 конференции в 2.По този начин ще станат групи около 10-12 отбора.Ще има един мач за КК.Групите Ц и Д с нишо не пречат ,нека си останат,все пак за купата трябва да играеш с някой.За Сливането на двата сървъра съм против по-скоро ще има вредни последствия
|
|
Как се прави отбор с 11 суперталанта на 14год? |
|
Предложения за нови опции |
|
1859views
20comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>В Ъ Л Ц И Т Е написа:</h3>Конкуренцията му е майката ... няма ли я всичко умира ... сливане на всички лиги
от една конференция може и да върне интереса към играта, иначе постепенно ще
намалеем и изчезнем и ние ... и естествено реклама за нови потребители!</blockquote>
Кратко, точно и ясно !!!
Напълно подкрепям второ и трето предложение. Сливането на конференции и премахването на ненужните С и D групи ще направи първенството по-интересно, когато е се бориш за по-предно класиране.
Има и едно празно място при сградите, за което може да се измисли нещо ново.
|
|
Как се прави отбор с 11 суперталанта на 14год? |
|
1859views
20comments
Общи дискусии
Конкуренцията му е майката ... няма ли я всичко умира ... сливане на всички лиги от една конференция може и да върне интереса към играта, иначе постепенно ще намалеем и изчезнем и ние ... и естествено реклама за нови потребители!
|