Как се прави отбор с 11 суперталанта на 14год?

791views 5comments Въпроси
Нали можеше само 5?:O

Огромен проблем при трансфер

2181views 25comments При проблем с играта
Трансфер на Марко Верати добавен в трансферния списък: Днес | 13:18 Информация за трансфера: Заинтересован отбор Съобщение кредит левро Войводите 460 000 МОЖЕ ЛИ АДМИНА ДА ПРЕМАХНЕ ОФЕРТАТА!!! НАПИСАХ ЕДНА НУЛА В ПОВЕЧЕ, А НЕ МОГА ДА Я МАХНА ПОНЕЖЕ ИГРАЧА Е НА ТЪРГ.

Супер Лига А 04

11806views 189comments Неофициални турнири
Супер Лига А 04 20 отбора , в една група и се играе на разменено гостуване . Мачове ОПС , по 4 мача на ден . Победител е първия в крайното класиране . Награда 1 ВИП код за победителя . Набират се и спонсори за други награди . <font size="4"><b><font color="red"> НАГРАДИ : </font></b></font> <b><font color="green"> ВИП Код за Шампиона (<b><font color="violet"> От Death </font></b>) ВИП Код за Вицешампиона (<b><font color="violet"> От ФК Шумен </font></b> ) ВИП Код за най-резултатен отбор ( Сбора на вкарани и допуснати голове ) , (без шампиона , вицешампиона и организатора) ( <b><font color="violet"> От StrikerCity </font></b> ) </font></b> 1.Death - 12/1/1 2.Plamo - 5/1/1 3.GALATASARAY KJ - 6/4/1 4.FC Donovete Mezdra - 12/2/1 5.CSKA_Shampion - 14/4/1 6.BLUE STARS - 15/3/1 7.Botev Forever - 2/3/1 8.StrikerCity - 15/1/1 9.БЪРЗИ И ЯРОСТНИ - 11/2/1 10.dedadra - 10/4/1 11.Girondins Bordeaux - 1/1/1 12.PORT - 1/1/1 13.minior united - 6/2/1 14.notingam - 8/3/1 15.BRAKNAL - 14/1/1 16.TUBURGER - 1/1/1 17.samovodene - 12/1/1 18.stefan_cska - 16/2/1 19.Internazionale - 10/1/1 20.ФК Шумен - 11/2/1 <font size="2"><b><font face="Bookman Old Style"> <b><font color="blue"><font size="2"><font face="Consolas"> _____________________КРАЙНО КЛАСИРАНЕ _______________________М___П__Р___З_____Г.Р_____Т 1.CSKA_Shampion_______38__37__0___1___216-15__111 (VIP Код от Death) 2.Girondins Bordeaux__38__36__1___1___208-15__109 (VIP Код от ФК Шумен) 3.minior united_______38__32__2___4___189-35___98 4.БЪРЗИ И ЯРОСТНИ_____38__28__2___8___153-60___86 5.FC Donovete Mezdra__38__27__1__10___188-74___82 6.ФК Шумен____________38__27__0__11___155-65___81 7.dedadra_____________38__23__3__12___145-80___72 8.BLUE STARS__________38__20__3__15___107-98___63 9.PORT________________38__18__1__19___114-118__55 10.BRAKNAL____________38__17__2__19____85-91___53 11.Internazionale_____38__16__3__19____88-106__51 12.TUBURGER___________38__14__7__17___163-181__49 (VIPКод StrikerCity) 13.StrikerCity________38__16__1__21___108-126__49 14.stefan_cska________38__15__1__22____87-134__46 15.Plamo______________38__10__2__26____71-160__32 16.samovodene_________38___6__1__31____43-183__19 17.Death______________38___6__1__31____40-182__19 18.notingam___________38___6__1__31____25-171__19 19.GALATASARAY KJ_____38___6__0__32____28-184__18 20.Botev Forever______38___4__0__34____22-146__12 </font></b> <b><font color="green"><font size="3"><font face="Consolas"> _________________НАИ-РЕЗУЛТАТЕН ОТБОР ______________________М____Г 1.TUBURGER____________38__344 2.FC Donovete Mezdra__38__262 3.StrikerCity_________38__234 4.PORT________________38__232 5.CSKA_Shampion_______38__231 6.Plamo_______________38__231 7.samovodene__________38__226 8.dedadra_____________38__225 9.minior united_______38__224 10.Girondins Bordeaux_38__223 11.Death______________38__222 12.stefan_cska________38__221 13.БЪРЗИ И ЯРОСТНИ____38__213 14.ФК Шумен___________38__220 15.GALATASARAY KJ_____38__212 16.BLUE STARS_________38__205 17.notingam___________38__196 18.Internazionale_____38__194 19.BRAKNAL____________38__176 20.Botev Forever______38__168 </font></b>

Съвпадение или поредната наглост ??

2352views 19comments Зала на срама
ЪЪъЪъ да забравих че тук играят само 40+ годишни чичковци които си избиват комплексите..... Тия чичковци когато са били на твоите години нямаше не само интернет, но и са гледали телевизия на черно бял екран. Същите тези чичковци тогава, не седяха на клавиатурите с близалки в устата и да раздават майни наляво и надясно, а играеха на поляните футбол с два камъка за врата. Не те знам колко си годишен CHELSEA FC, но само да ти кажа ,че тези чичковци все още правят някои работи наистина, а не само на приказки.(beer)

Един път , втори път е колко пъти е колко пъти да им се дава втори е мама му стара ни е тука доматите с колците ли ги ядем е затова много хора се ядосаха и изоставиха играта админа трябва да контролира повече тия трансфери , за да се хващат на време на 4-тия многознайко от групата на наглите така я наричам и твоето време ще дойде такива тарикати като вас нямат място и е прав CHELSEA FC имаше и други които не бяха хванати това говори за нисък контрол от страна на админа и да ако трябва и 3-ма да останат ама хайде тия тарикатчета нямат място във играта иначе да си останат само мошеннците и да се надлъгвате в играта , затова бе правилно решение и дано това да е урок за всички които си мислят че могат да ни правят на глупаци и да им се размине .И ер хубаво да разгледате трансферите по-добре !!!

няма нарушение естествено,никъде не пише че няма право един отбор да дава играчи на друг за да ги развива/повечето са го правили/и като го отнесе някой полека-лека накрая ще останат ВЕЛИКИТЕ трима--Коринтианс,Доростол и Муртъл бийч(rofl) (rofl) и ме тресат много въпроси към админа ,преди да ме затрий да го питам,пък белким отговори:господин Админ къде беше ти когато отбор спечели КШ със 7 СТ,това не е нарушение тъй ли? Къде беше когато Бордото направи същите работи като Шумен,но си вей байрака и още в играта/и тя е била наказвана като Шумен/колко теми написах по този въпрос:x не ме интересува нито Шумен нито Байерн нито никой ,кат са сгрешили да го отнасят,но 1-вия ти сървър замяза на 2-рия,че и още по зле не мислиш ли:x

Понеже много отбори останаха, та ги и трийте. Ако е извършено нарушение, нека потребителят бъде наказан, но не и изгонен от играта!!!!!!

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Отборите "ФК Шумен" и "BAYERN пивото" имат наказание за извършени трансфери по между им от дата 2015-01-19, като са получили и последно предупреждение. Мисля, че на всички е ясно какво трябва да се направи при създалата се ситуация и повторния опит за погазване на правилата.</blockquote> смешник,огледах всичките заключени и умирам от смях(puke) админе ти нямаш ли си собствено мнение ,ами слугуваш на някой бе,или като те мамчи навремето ти взе страха и сега като ти свирни и си готов:x всички играчи са на единия и ги е дал да му ги развиват-това не е мулти другарю(puke) ползват ли един и същи компютър--щом не си писал,явно не(puke) еее(puke) Интер--заключен ,ама без никаква причина/защо не се обоснова за него/(puke) и като го прочетеш това и ме заключиш --се обоснови,за това ли е или заради това че взех 11играча от един отбор(chuckle) (chuckle) и накрая :дай на Славчо играчите на шумен,че такъв отбор той не може да има и може да превърти и пак да почне да те псува:D :D :D

Ти направо откри топлата вода бе мой само да те светна Шумен и Пивото бяха едни от сравнително старите играчи г д от както си бил в на майкати п****а интер също не е новобранец (повечето хора тук ако си извадят главите от задни**те ще се сетят коиса) особено гн админа ще зацепи веднага кой е пивото :D и да да си чувал че може да си дадеш играчите на друг отбор след като си заплатиш с левро да им направи тренировки и после да ти ги върне на цена каквато се договорите ? (wasntme) (wasntme) :O :O да окриваме данъци черно тото и нелегални трансфери да идва ДАНС трансферите одобрени ли са от админа одобрени са така че не виждам къф е смисъла няква малка пик***ла да реве по форумите да заключат малко по развитите отбори естествено господин админа не помни че имаше ограничение за супер талантите и МОЖЕШЕ ДА СА САМО 5 (wasntme) но да все пак заключи двама от най старите мениджъри браво поздравления но когато влагаха пари в играта ви нямаше проблеми докато не се появи тема във форума и бам :D :D '' сори за грубия език'' все пак има деца в играта ЪЪъЪъ да забравих че тук играят само 40+ годишни чичковци които си избиват комплексите :D весело ;)

<blockquote><h3>Myrtle_Beach написа:</h3>Да, на всички е ясно...бихте ли ни информирали какво е наказанието?</blockquote> Сега видях отборите им са заключени !!! шумен и байерн пивото нямат място в играта че са нагли и не коретни които не си взеха поука за интернационале не знам дали преди е бил наказван и предупреждаван това админа или някой мениджър с по-добри спомени може да каже .Но искам също така да ви информирам и за още един играч CHELSEA FC конференция 15 лига 3 група 1 който също участва в тази схема от титулярните 11 6 са от байерн пивото 3 на интернационале и познатата далаваре продават се играчите на тези два отбора помпат се здравата и се откупуват на най-ниската възможна сума далавера хемдобри играчи хем не му се налага да дава по 3 млн кредита както давам е всички абе направо ми се (puke) (puke) (puke) (puke) от такава наглост и той ако не ме лъже паметта преди време бе наказан за нередовни трансфери и мулти отбори затова и този подлжбе на инспекция от страна на админа :) .Нека изчистим играта от нагли мениджъри нарушаващи много кратно правилата .

Да, на всички е ясно...бихте ли ни информирали какво е наказанието?

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Че е ясно какво трябва, ясно е. Аз им се чудя на такива хора. Дошъл да се забавлява, а върши нарушение след нарушение. Каква наслада и какво удовлетворение изпитва такъв играч, като се превръща в "хегемон" след низ от измами. Хубаво поне, че админа се вясна. Играта има нужда от малко побутване.</blockquote> Абе всеки прави грешка нарушава правилата ,всеки заслужава 2-ри шанс както бе и при мене но при тях явно не се получава явно не са разбрали посланието на админа от преди 3 години ама не само той ама има и оше един челси фк конференция 15 лига 3 група 1 и той същите далавери със познатите тарикати фк байерн пивото и интернационали са мене абсолютни донори на играчи за фк шумен и челси фк и то на най-ниски цени .че играт5а си има проблеми това е ясно , че може някой неща да се подобрят е вън от някакви съмнения ама тези тарикати е честно ти казвам аз като ги разгедах тези 4-мата тарикати е честно да ти кажа няма се чудя какво правя по-дяволите тука колко сезона се мъча да изграждам отбор и събирам кредит и левро и тренировки и мачове сезон лсед сезон а наще на готово че и всичкото нагоре на ниски цени НАГЛОСТ ,ЛИЦЕМРИЕ !!!!

Че е ясно какво трябва, ясно е. Аз им се чудя на такива хора. Дошъл да се забавлява, а върши нарушение след нарушение. Каква наслада и какво удовлетворение изпитва такъв играч, като се превръща в "хегемон" след низ от измами. Хубаво поне, че админа се вясна. Играта има нужда от малко побутване.(beer)

Отборите "ФК Шумен" и "BAYERN пивото" имат наказание за извършени трансфери по между им от дата 2015-01-19, като са получили и последно предупреждение. Мисля, че на всички е ясно какво трябва да се направи при създалата се ситуация и повторния опит за погазване на правилата.

Контузии

2052views 17comments Зала на срама
същата работа-всеки ден по 1 контузен... след като напсувах админа, 2 дни затишие,без контузии и пак се почна...;(

Контузии

2052views 17comments Зала на срама
Прочетено съобщение 2 контузени играчи... Администратор 22 Авг 2017 00:11 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 20 Авг 2017 00:11 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 19 Авг 2017 00:11 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 18 Авг 2017 00:11 Чума (puke)

Ще видим тази работа админа чакам да се появи във скайпа и да провери нещата а на шумен ще кажа че както ма мене така и него админа даде 2-ри шанс както и на фк стрийново известен като байерн пивото.Аз си вьех поука но дали някой други хора го направиха,защото това което виждам удивително прилича на схемата преди 3 години а също така отново замесени два отбора фк шумен и фк съруйново сега се казва байерн пивото само единстената разлика имаме нов в тези трансфери онтернационале .Ако съменията ми се окажат верни казвам ако,защото всеки е невинен до доказване на противното то за отборите фк шумен и байерн пивото които ОБЕЩАХА преди 3 години че ще се поправят и са с последно преду;) преждение наказанието е само едно изтриване на отборите и анулирането на транфери но все нека админа провери нещата да не прибързваме без админа да провери и не каже след проверката какво му е неговото мнение и няма нужда от лични нападки това подзказва че май нещо криете ;) ;)

Силистра нямаше да ти пиша щото ме боли фара какво си дрънкате тука.Но първо:развитието на отбора ми си е моя работа,както също кого купувам/продавам,какви рпс-та играя и т.н.Второ:по старите не сме забравили какъв жест ти направи админа,уникален жест./да ама вълка -козината си мени,нрава си никога/.И трето-най важно:не скверни и не плюй по бивши отбори/вече ботове/като си нямаш и хал-хабер.И накрая да ти докажа,че Дунава е измил и малкото ти останал мозък:знаеш ли на кого беше шамп.51166.Не знаеш.Беше на Донко/Доката/:x :x

Доростол,отбора ми е само един--този..за какво съм бил заключван не е твоя работа(nod) а ти си позволи най нагло да псуваш админа рева му много и пак ти даде шанс нали(n) излез от филма в който си влязъл:) платих си-направиха ми играчите и това не е забранено:) бе кво се обяснявам:) ако искаш да видиш как го направих--след.няколко сезона ще ти пратя оферта за 2-ма играча

До кога, ще полягваме? - отново!

3820views 46comments Зала на срама
Тук е много смешно... Хубаво е,че не се познавате лично! Брат брата убива заради тази игра. А сигурно сте мъже на по 30+ години и се карате за виртуална глупост! Кога дойде админа да ми направи салатата или да ми смени антифриза, ще пусна СМС!!!