Съвпадение или поредната наглост ??
2353views
19comments
Зала на срама
Естествено подкрепям автора на темата, защото си е направил труда подробно да обясни всичко, което му е отнело много време.Моята позиция и тогава и сега е една и съща - това са типични "офшорки". Няма да се повтарям в моята тема съм казал каквото имам да казвам. На този етап от играта дори не знам дали админа въобще и заключва отбори вече!!! Така ли не се намери някой да я купи тая игра...
|
|
2353views
19comments
Зала на срама
Първия мениджър който писа за тези съмнения и поиска мнение по въпроса бе Myrtle_Beach със тема мнения от 16 ноември 2016 година.Но тогава явно не му обърнахме много внимание , явно сме изпаднали в една антипатичност поради простата причина че играта е в много лошо състояние , но се надявам този път наистина да се обърне сериозно внимание от всички и най-вече от администратора по простата причина че тези клубове преди 3 години бяха изловени за същото и бяха обещали повече да няма такива далавери но явно думата им не струва !!!
|
|
2353views
19comments
Зала на срама
Само като им погледнеш наказателните точки и ти става ясно че няма да е съвпадение.Не знам защо Админа им дава повече от един шанс/може ми са добри със SMS-те:D :D (rofl) /
|
|
2353views
19comments
Зала на срама
Искам първо да поздравя отбора на фк шумен за отбора който има браво очакват те успехи , обаче докато разглеждах играчите натъкнах се на някой неща които най-малкото поне за мене будят малко съмнения .
Б.ИВAНOBИЧ продаден на Internazionale след година откупен .В това няма нищо лошо но погледнете за година 11 специални тренировки и продаден за 1,4 милиона като се има предвид че играча е на 28 години и 380 коеф да кажем на 26 юни когато е откупен да е бил на 23 години около 260-280 коеф .Това значи че е откупен за най-ниската сума .Но не и това притеснителното СЕРХИO РАМOС същата работа със един стар познайник който преди две години бяха нказани със фкшумен за нередовни трансфери BAYERN пивото , АЛ.HECTA 28 год 385,7 коеф продаден на Internazionale за период от 1 година със 11 специални тренировки Internazionale и юни месец 2016 откупен за 400 хил !!!ДAВИД ЛУИC 28 год 386.6 продаден отново на Internazionale наблъскан със 11 тренировки от Internazionale и кога е продаден отново юни 2016 и отново за 1,4 млн кредита , EДEН АЗАР 28 год 402.9 познатия клуб BAYERN пивото отново назобан и отново за уникалните 1,4 млн кредита , РOНАЛДИНЬО продаден на познайте кого Internazionaleи познайте след поредното назобване откупен година по-късно 1,7млн кредита забележете цените на играчите ,ПАУЛO ДИБАЛA продаван на 3 различни клуба назобван от тях естествено отново става дума и за BAYERN пивото и откупен за забележете 1 млн кредита , НЕЙМАP - отново същата история отново продаден на Internazionale назобан със специални тренировки откупен за 1,2 млн кредита .Освен тези трансфери със Internazionale има и други трансфери V. FLETCHER ,J. SHERWOOD,B. COTY-и9грач на BAYERN пивото и отново отдавна изтрит отбор за нередовни трансфери Shampioni 51166, Q. ALEX-Internazionale,X. STANFORD-Internazionale,M. SHERRLOCK-отново се появява изтрития отбор Shampioni 51166 който се появява и при СЕРХИO РАМOС,ПАУЛO ДИБАЛA .И какво излиза от титулярните 11 5от играчите са продавани на интренационале на най-ниската възможна цена назобани с по 12-13 специални тренировки и откупени за най-ниската трансферна сума , 3 продадени на BAYERN пивото като процедурата е абсолютна същата а да не забравяме всички тези отбори бяха хваната преди 2години в една доста голяма схема на източване на кредит и зобане на футболисти за 1 отбор !!! Дали май отново имаме същата работа всички могат да преценят като погледнете трансферите ,специалните тренировки и за колко пари са откупени като се има предвид годините и коеф на играчите !!!И като допълнение преди 3 години именно фк шумен заедно със фк струйно бяха наказани за сущото в което аз сега се съмнявам а кой ли е фк струйново :) ? Смени си името на байерн пивото :) и отново същата далавера и разгледайте рпс-мачовете отново 3-те отбора яко си играят срещу един срещу друг и как няма на 27-28 години играчите на фк да са по 380-400 коеф !!!!
Налага се отново да правя редакция защото реших да разгледам играчите на Internazionaleи ,разгледайте ги и най-вече играчите Мартин Монтоя ,Родриго Пaласио ,Андрея Ранокия и познайте от кого са :) ??? Байерн Пивото , като моето скромно мнение след като играчите на фк шумен са на по 27-28 години очквам след 4-5 сезона естествено назобено до дупка като сега са на по 20 години да бъдат продадени отново на фк шумен за най-ниската сума !!!
|
|
Правилата трябва да се спазват от всички
4255views
26comments
Правила на играта
два вип кода в разстояние на 20 дни не се активираха.писах няколко пъти на админа.нищо....май е умрял.осиротяхме(wasntme)
|
|
Контузии
1390views
11comments
Общи дискусии
не знам какво става,но нямам ден без контузени играчи. днес тъкмо излезе един от контузия и тази вечер отново същият е в лазарета.....админ,виж си играта,да ти не еба майката ,педераст долен
|
|
SMS
1671views
19comments
При проблем с играта
имам проблем с активиране на код. Пиша на админа вече трети ден подред но току що разбрах ,че е за риба на Хималаите.ц,ц,ц...пак нямам късмет.(wasntme)
|
|
До кога, ще полягваме? - отново!
3820views
46comments
Зала на срама
Какво за моя отбор, че не ти разбрах философската мисъл. Какво четки, за какво става дума?
|
|
Гайд: Как да си направим отбор с повече от 5 СТ
677views
2comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Минаха 6 месеца от както писах за съответния бъг. Вече има отбори, които имат
много повече от 5СТ, че и злоупотребяват като ги пускат всичките едновременно в
игра. За да могат и други хора да са конкурентни, ще знае цялата игра как да го
направи.
1. Купувате си 4бр. СТ
2. Слагате доста добри оферти на още 10-тина.
3. Който Ви удобри офертата независимо колко СТ имате го купувате.
Честито! Вече можете да имате "конкурентен" отбор и да прецаквате нормалните
играчи!</blockquote>
(bow) (bow) (y) (handshake) (handshake)
|
|
Гайд: Как да си направим отбор с повече от 5 СТ
677views
2comments
Общи дискусии
Минаха 6 месеца от както писах за съответния бъг. Вече има отбори, които имат много повече от 5СТ, че и злоупотребяват като ги пускат всичките едновременно в игра. За да могат и други хора да са конкурентни, ще знае цялата игра как да го направи.
1. Купувате си 4бр. СТ
2. Слагате доста добри оферти на още 10-тина.
3. Който Ви удобри офертата независимо колко СТ имате го купувате.
Честито! Вече можете да имате \"конкурентен\" отбор и да прецаквате нормалните играчи!
|
|
3820views
46comments
Зала на срама
<blockquote><h3>CHELSEA FC написа:</h3>Pleven United той да си поляга и с малки и с главни букви,но съгласи се че това...и</blockquote>
"Аз имам 6 СТ Разбрах как стана така и мога и 11 да имам, но не мисля, че е
честно. Все пак 6-тия, ще го продам, когато набере скорост, а защо не съм го
продал веднага, ще отговоря само на един човек. Писал съм и в други теми. От
месеци чакам администратор или някой да се свърже с мен да му обясня как да си
оправи бъга, но нейсе."
Автор: CHELSEA FC, добавен на: 24 Яну 2017 22:02 (вт)
"НЯМА И ДА СЕ СВЪРЖЕ БРАТ ПИСМО ОТ УМРЯЛ ПОЛУЧАВАЛ ЛИ СИ"
http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6531
http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6494
Писал съм, докладвал съм. Ти сам си ми отговорил веднага под поста. Какво повече да направя освен или да не играя с него или да го продам? Айде предложи ми какво да направя според теб?
П.С. Това е последния път, когато се обяснявам като ученичка. Ако продължат някой индивиди да заобикалят феърплея или играят с повече от 5СТ, ще направя отбор от 22 СТ и ще ги джасам яко. И без това играта ми е писнала и да ме заключат здраве да е.
|
|
3820views
46comments
Зала на срама
Pleven United той да си поляга и с малки и с главни букви,но съгласи се че това не е нарушение;) липса на морал?(shake)И аз всеки път, ще бъда тук за да ти коментирам "феърплея"---това право го нямаш друже защото си в нарушение и как ще процедираш със СТ-тите си не ни интересува(happy) според мен нямаш право да коментираш нещо което и ти нарушаваш(y) иначе започваш да ми приличаш на г-жа Бордо,на всяка манджа миродийка и като я поразгледаш отвътре-воня ;) ако сега админа ти зададе въпроса защо си със 6 СТ което е в разрез с играта ,ти какво ще отговориш(smirk) да угоя 6-тия СТ ида го продам на далавера-това ли:D смешен си
|
|
3820views
46comments
Зала на срама
<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>За да няма повече заядливи въпроси за 6 ст играчи продай ми
8.Войнов и вече ще имаш 5 ст ] ]
] ]</blockquote>
6.Мирчев (21) ще бъде продаден когато стане на 26-27. За това не му правя специални.
|
|
3820views
46comments
Зала на срама
За да няма повече заядливи въпроси за 6 ст играчи продай ми
8.Войнов и вече ще имаш 5 ст (devil) (devil) (devil) (devil) (devil) ]:) ]:) ]:) ]:)
|
|
3820views
46comments
Зала на срама
<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>Гледай си в купанята пич и не рови там дето не.ти е работа ще играя където си
искам--това ми го позволява играта и не е нарушение нарушение е да имаш повече
от 5 СТ ти в момента нарушаваш правилата на играта,тоест мамиш,а си тръгнал да
ми държиш сметка къде да играя</blockquote>
Всякакво погазване на феърплея е моя работа, защото и аз я играя тази игра. Относно 6-те ми СТ съм писал отдавна. Не съм играл нито един важен мач със 6-те суперталанта и за напред, ще е така. Вземи ми разгледай мачовете, то си има записи. И не защото не мога, а защото не е честно спрямо другите. Нещо, което ТИ отново правиш като ЛЯГАШ, а ЛЯГАШ защото знаеш, че няма да постигнеш нищо в ЛШ, но по този начин прецакваш другите отбори. Нямаш морал и сега го показа отново. И аз всеки път, ще бъда тук за да ти коментирам "феърплея".
|
|
3820views
46comments
Зала на срама
Много добре казано Рапид,липсата на честна игра от страна на мениджърите,липсата на сурови наказания като затриване или заключване на отборите и липсата на адекватното отношение на админа към оправянето на бъговете води до това западане на играта и за използването на вратички от някои отбори.НЯма ли твърда ръка и ясни правила никога няма да има честност в играта.....Само се погледнете......в тая тема само minior united няма наказателни точки всички други сте се забъркали в ла.ната,а и на всичкото отгоре се изкарвате невинни и се плюете един друг...СРАМОТА:S :S (puke) (puke)
|
|
3820views
46comments
Зала на срама
Прав си ФК Шумен играта позволява да отпадаш нарочно от ЛШ за да влезеш в КШ.Играта позволява и да имаш повече от 5 СТ Pleven United . Играта позволява и да правиш далавери без да те хванат.Има нещо което не е задължително и играта позволява да не се спазва FAIRPLAY.Една от причините да намаляваме постепенно е липсата нa FAIRPLAY.Как да има нови потребители и стари с желание за игра като правилата и морала не се спазват.Само погледнете колко човека пишем по темата защото ясно се вижда че няма смисъл.Аз се обедих в това.Жалко за конкуренцията която я имаше преди (по старите потребители си спомнят) тя никога няма да е както преди...
|
|
До кога, ще полягваме? - отново! |
|
3820views
46comments
Зала на срама
Гледай си в купанята пич и не рови там дето не.ти е работа:) ще играя където си искам--това ми го позволява играта и не е нарушение;) нарушение е да имаш повече от 5 СТ;) ти в момента нарушаваш правилата на играта,тоест мамиш,а си тръгнал да ми държиш сметка къде да играя:x :x
|
|
3820views
46comments
Зала на срама
<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>Плевен разбирам те братле,но 26 год. отбор е нормално да го пуснеш за
купата⚽⚽ за лигата ми е рано още,но наистина трябваше да играя в
лигата защото щях да имам 6 сигурни мача</blockquote>
ФК Шумен : K9 DABEST 0:8 0:8
Явно пак, ще обиграваме отбора полягвайки в 4-ти кръг? :) Забелязвам, че най-големия ти страх е "знаеш ли кога ще ме качи играта директно в групите за ЛШ". Давай вземи я тая титла, че току виж другия сезон влезеш директно в ЛШ и свършва света :)
|