Кражба на отбори
1933views
17comments
Предложения
Тука не е мястото но не ми се отваря но тема ... само да кажа че трансферният ми агент му изтече сроко преди седмица но аз продължавам абсолютно всеки ден да получавам съобщение че е изтекъл и да си го подновя .... вижте само колко е алчен :x :x :x R.I.P Shampioni R.I.P
|
|
Вицове
18411views
231comments
На лафче
Отишло едно момиче на гинеколог и почнала:
- Докторе, не мога да имам деца, и майка ми не може, и баба ми и тя не може...
Той я прекъснал:
- А ти от къде си дошла ма, паткооо?!?
- К'во? Аз ли? Ами от Стара Загора съм си..
:D :D
|
|
Fantasy Premier League 2012/13
10707views
237comments
На лафче
http://fantasy.premierleague.com/
Ето линк към играта,разполагаш със 100 милиона за трансфери.Трябва да събереш отбор от 15 човека,които играят във Висшата лига - това е основното,но има и други подробности.Прочети коментарите на БГ Ювентус,които са в темата там ще намериш добра информация за играта.
|
|
Кражба на отбори |
|
Кражба на отбори |
|
Кражба на отбори |
|
Кражба на отбори
1933views
17comments
Предложения
<blockquote><h3>ОФМ ПАРОДИЯ ООД написа:</h3>И все още няма мнение на Админа тук!</blockquote>
Няма и да има !!!
|
|
Кражба на отбори |
|
Промяна в опцията за уволнение на играч
3139views
27comments
Предложения
<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>Ми нали накаде беше написано че така ще се дарпа и уволнява за да се падат 8
годишни.И тва е причината да не се приема.</blockquote>
Това не е причина , защото след като го дръпнеш и го уволниш пак ще трябва да чакаш 10 дни и да не забравяме че всеки един играч ти струва нива на ДЮШ и кредити . От 14-16 год. различно . Сега не ми се смятат .
|
|
Fantasy Premier League 2012/13 |
|
10707views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>stars haskovo написа:</h3>За 6-ти кръг няма да правя трансфер,за 7-ми мисля да направя 1.Въпросът ми е за
8-ми кръг колко възможни безплатни трансфери ще имам 1 или 2?</blockquote>
за 8-и ще имаш два безплатни!
|
|
3139views
27comments
Предложения
Това не е реален футбол а виртуална игра и тук някои ограничения са необходими!
|
|
10707views
237comments
На лафче
За 6-ти кръг няма да правя трансфер,за 7-ми мисля да направя 1.Въпросът ми е за 8-ми кръг колко възможни безплатни трансфери ще имам 1 или 2?
|
|
10707views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>аз имам малко странен въпрос.в отбора ми имам един титуляр защитник,който не
игра този кръг,имам двама резервни защитника.първия обаче и той няма да играе,та
искам да питам дали ще получа точки от втория ми по избор резервен играч?той
поне игра</blockquote>
Би трябвало да получиш!
|
|
10707views
237comments
На лафче
аз имам малко странен въпрос.в отбора ми имам един титуляр защитник,който не игра този кръг,имам двама резервни защитника.първия обаче и той няма да играе,та искам да питам дали ще получа точки от втория ми по избор резервен играч?той поне игра :)
|
|
Вицове
18411views
231comments
На лафче
<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>http://www.youtube.com/watch?v=W8URdo2zBtY&feature=related
на това му се вика виц</blockquote>
Нали? (angel) :D
|
|
Вицове
18411views
231comments
На лафче
http://www.youtube.com/watch?v=W8URdo2zBtY&feature=related
на това му се вика виц
|
|
Вицове
18411views
231comments
На лафче
Семейство мутри отиват на пазар и влизат в магазин за осветителни тела. Мутресата
вижда един много пищен полилей с кристални висулки и решава да го купят. Посочва гo
на продавачката и казва:
- Искам да купим тази лампа.
Продавачката се вкиснала и казала:
- Това не е лампа, а полилей.
- Какво, какво?
- По-ли-лей.
- Как казахте?
- Добре, другото име на тази лампа е дупе.
- Ааа, сега разбрах. Дайте ми едно дупе.
Отишли си в къщи и веднага повикали друго мутряшко семейство да се похвалят.
Другата мутреса прошепнала на ухото на мъжа си, още утре да купи и той едно дупе.
Отива на другия ден мутрата да купува дупе, обаче продавачката била друга, а онзи казал:
- Дайте ми едно дупе.
Момата се втрещила и право при шефа си.
- Абе шефе, една мутра иска дупе.
Мислил шефът, пък рекъл:
- Ами нали знаеш моето момиче, клиентът винаги има право, пък и ще плати добре...
Върнала се момата, поканила мутрата в склада, навела се, събула си гащичките и се надупила.
Да, ама мутрата казал:
- Ааа, не, не такова! С висулки, с висулки!
Продавачката се върнала при шефа си и злорадо му казала:
- Шефе, тебе искат.
|
|
Fantasy Premier League 2012/13 |
|
3139views
27comments
Предложения
Връзката със здравия разум и действителността в тази тема се губи някъде по трасето!
Защо ми е да уволнявам някой, за да мога да си изтегля играч от ДЮШ и да се генерира 8 годишен, след като мога да си дърпам младежи и без да съм уволнил въпросния играч?
Няма ли условия и правила, които ограничават неспирното теглене от ДЮШ, като дни от теглене до теглене, години на играчите?
Къде ми е гаранцията, че като изтегля играч от ДЮШ ще го замени 8 годишен?
Мога ли непрекъснато да дърпам от ДЮШ и да чакам 8 годишни предвид горе изложеното?
|