Fantasy Premier League 2012/13 |
|
Fantasy Premier League 2012/13
10292views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>двама играчи от съндърланд имам,ама що да не им отложат мача нищо другия рунд ще ги утрепя</blockquote>
За малко беше да отложат мача Челси-Нюкюсъл, а аз имах 5 играча от тези 2 отбора. :D Понякога в тази игра има нужда и от малко късмет ;)
Силва, миналия сезон ги носеше на гърба си, а играчите които го имаха взеха страшно много точки. Така, че вероятно му трябва малко време да навлезе във форма, а и вероятно след европейското е доста изморен.
Аз затова много не обичам да взимам играчи от Юнайтед, защото сър-а винаги може да те прецака :D
|
|
10292views
237comments
На лафче
двама играчи от съндърланд имам,ама що да не им отложат мача :)
нищо другия рунд ще ги утрепя :)
|
|
10292views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>РЪГБИСТИТЕ написа:</h3>Страшен капитан имам Давид Силва донесе ми цели 2 точки , да не го бяха пускали
по добре</blockquote>
Споко аз бях с капитан Рууни :D :D и аз съм с 2 точки :D
|
|
На кой български отбор сте фен и защо? :) |
|
|
10292views
237comments
На лафче
Страшен капитан имам Давид Силва донесе ми цели 2 точки , да не го бяха пускали по добре |-( |-( |-(
|
|
10292views
237comments
На лафче
аз искам да попитам защо днес резервния ми защитник не ми носи точки,при положение че вчера един от титулярите ми не игра изобщо и би трябвало резервата да го смени автоматично?
п.с май намерих отговор на питанката ми,а именно че точките от резервите се прибавят след края на кръга,поправете ме ако греша.
|
|
Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия?
5072views
48comments
Футбол Европа
Както обещах в коментара ми от 22-ри,когато дадох своето мнение и прогноза за английското първенство. И ето,че дойде време и за Бундеслигата.Германското е най-оспорваното и непредсказуемо първенство в Европа.Борусия Дортмунд с млад състав и силна отборна игра, стана в две поредни години шампион, и сега ще иска да направи хеттрик,но на пътя им се изпречва легендарния отбор на Байерн Мюнхен,който е бъкан от звезди.Които обаче са големи егоисти.Всеки мисли само за себе си, завиждат си един на друг.И в това е предимството на Борусия Дортмунд,защото печели отборът, а при Байерн този,който вкарва головете.Получава се като в орел,рак и щука...всеки си дърпа в различни посоки и затова миналия шампионат моят любим отбор в Германия Байерн Мюнхен стана 2-ри в Бундеслигата като загуби и двата си мача от Дортмунд.На финала за купата на Германия Байерн пак беше разбит от отборния юмрук на Борусия с 5:2, и вече има 5 поредни загуби от него!Само в Шампионската Лига, концентрацията и играта на Байерн беше на ниво.В финала беше по-добрия отбор от Челси и създаде много положения и поведе в резултата,но в края на мача защита много наивно остави непокрит Дидие Дрогба и легендата на Челси не сгреши и вкара мачa в продължения.В продълженията Байерн отново диктуваше събитията на терена,спечели дузпа,която Робен пропусна.Tози пропуск окончателно срина психиката на играчите на Байерн.От това се възползва отбора на Челси и спечелиха ролетката на дузпите.
|
|
10292views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>този рунд бг-то ни уби как ги избра тия от суонзи
явно много ги чуваш англичаните,пиши по някоя прогноза белким спечелим нещо</blockquote>
Хахаха, по принцип съм фен на италианския футбол, но покрай играта се запалих и по английския. От 5 години не залагам на мачова :)
<blockquote><h3>ОФМ ПАРОДИЯ ООД написа:</h3>Боби имам въпрос. Как така на Еден Азар са му умножени точките по 2 в отбора
ти?!</blockquote>
Азар ми е капитан, затова му се умножават точките.
|
|
10292views
237comments
На лафче
<blockquote><h3>ОФМ ПАРОДИЯ ООД написа:</h3>Боби имам въпрос. Как така на Еден Азар са му умножени точките по 2 в отбора
ти?!</blockquote>
Сигурно той е капитан на отбора му. А на капитана точките се удвояват.
|
|
10292views
237comments
На лафче
Боби имам въпрос. Как така на Еден Азар са му умножени точките по 2 в отбора ти?! :)
|
|
|
|
10292views
237comments
На лафче
Утре Сити ако се представят на ниво имам шанс да се преместя с 3-5 места на пред и атакувам топ 8
|
|
|
10292views
237comments
На лафче
И аз прекалено рискувах, че избрах 3-ма от Суонси, ама засега работят! (whew) (whew)
|
|
10292views
237comments
На лафче
този рунд бг-то ни уби :) как ги избра тия от суонзи :)
явно много ги чуваш англичаните,пиши по някоя прогноза белким спечелим нещо :)
|
|
На кой български отбор сте фен и защо? :)
1678views
18comments
На лафче
мислех че съм фен на лудите,но пък те продадоха мача на динамо,от което изкарах доста пари,но си развалих мнението за отбора
|
|