Fantasy Premier League 2012/13

10292views 237comments На лафче
давам топката на бг-то

<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>двама играчи от съндърланд имам,ама що да не им отложат мача нищо другия рунд ще ги утрепя</blockquote> За малко беше да отложат мача Челси-Нюкюсъл, а аз имах 5 играча от тези 2 отбора. :D Понякога в тази игра има нужда и от малко късмет ;) Силва, миналия сезон ги носеше на гърба си, а играчите които го имаха взеха страшно много точки. Така, че вероятно му трябва малко време да навлезе във форма, а и вероятно след европейското е доста изморен. Аз затова много не обичам да взимам играчи от Юнайтед, защото сър-а винаги може да те прецака :D

двама играчи от съндърланд имам,ама що да не им отложат мача :) нищо другия рунд ще ги утрепя :)

<blockquote><h3>РЪГБИСТИТЕ написа:</h3>Страшен капитан имам Давид Силва донесе ми цели 2 точки , да не го бяха пускали по добре</blockquote> Споко аз бях с капитан Рууни :D :D и аз съм с 2 точки :D

На кой български отбор сте фен и защо? :)

1678views 18comments На лафче
Монтана и Лудогорец;)

Локомотив София ;)

Страшен капитан имам Давид Силва донесе ми цели 2 точки , да не го бяха пускали по добре |-( |-( |-(

аз искам да попитам защо днес резервния ми защитник не ми носи точки,при положение че вчера един от титулярите ми не игра изобщо и би трябвало резервата да го смени автоматично? п.с май намерих отговор на питанката ми,а именно че точките от резервите се прибавят след края на кръга,поправете ме ако греша.

Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия?

5072views 48comments Футбол Европа
Както обещах в коментара ми от 22-ри,когато дадох своето мнение и прогноза за английското първенство. И ето,че дойде време и за Бундеслигата.Германското е най-оспорваното и непредсказуемо първенство в Европа.Борусия Дортмунд с млад състав и силна отборна игра, стана в две поредни години шампион, и сега ще иска да направи хеттрик,но на пътя им се изпречва легендарния отбор на Байерн Мюнхен,който е бъкан от звезди.Които обаче са големи егоисти.Всеки мисли само за себе си, завиждат си един на друг.И в това е предимството на Борусия Дортмунд,защото печели отборът, а при Байерн този,който вкарва головете.Получава се като в орел,рак и щука...всеки си дърпа в различни посоки и затова миналия шампионат моят любим отбор в Германия Байерн Мюнхен стана 2-ри в Бундеслигата като загуби и двата си мача от Дортмунд.На финала за купата на Германия Байерн пак беше разбит от отборния юмрук на Борусия с 5:2, и вече има 5 поредни загуби от него!Само в Шампионската Лига, концентрацията и играта на Байерн беше на ниво.В финала беше по-добрия отбор от Челси и създаде много положения и поведе в резултата,но в края на мача защита много наивно остави непокрит Дидие Дрогба и легендата на Челси не сгреши и вкара мачa в продължения.В продълженията Байерн отново диктуваше събитията на терена,спечели дузпа,която Робен пропусна.Tози пропуск окончателно срина психиката на играчите на Байерн.От това се възползва отбора на Челси и спечелиха ролетката на дузпите.

<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>този рунд бг-то ни уби как ги избра тия от суонзи явно много ги чуваш англичаните,пиши по някоя прогноза белким спечелим нещо</blockquote> Хахаха, по принцип съм фен на италианския футбол, но покрай играта се запалих и по английския. От 5 години не залагам на мачова :) <blockquote><h3>ОФМ ПАРОДИЯ ООД написа:</h3>Боби имам въпрос. Как така на Еден Азар са му умножени точките по 2 в отбора ти?!</blockquote> Азар ми е капитан, затова му се умножават точките.

<blockquote><h3>ОФМ ПАРОДИЯ ООД написа:</h3>Боби имам въпрос. Как така на Еден Азар са му умножени точките по 2 в отбора ти?!</blockquote> Сигурно той е капитан на отбора му. А на капитана точките се удвояват.

Боби имам въпрос. Как така на Еден Азар са му умножени точките по 2 в отбора ти?! :)

В сайта го дават , че ще се проведе утре(beer) (beer) (beer)

Какво става сега с играчите на Съндърланд и Уигън???

Утре Сити ако се представят на ниво имам шанс да се преместя с 3-5 места на пред и атакувам топ 8

Onli LIVERPOOL

И аз прекалено рискувах, че избрах 3-ма от Суонси, ама засега работят! (whew) (whew)

този рунд бг-то ни уби :) как ги избра тия от суонзи :) явно много ги чуваш англичаните,пиши по някоя прогноза белким спечелим нещо :)

мислех че съм фен на лудите,но пък те продадоха мача на динамо,от което изкарах доста пари,но си развалих мнението за отбора

(beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer)