трансферни цени

1709views 14comments Въпроси
<blockquote><h3>SCUDERIA FERRARI написа:</h3>ще си позволя да попитам искате ли де върнат старите цени за трансфери или да се направи корекция на сегашните?аз лично не съм доволен от високите средни цени на старите (дъртите) играчи.преди струваха по 15-20000 сега над 100000.какво правим с тези непродаваеми играчи?какво правят малките (нови) отбори,които искат да влязат в по-горна група с помощта на такива играчи,но не могат да си ги купят заради нереално високите цени?гласувах със ЗА,защото не мога да гласувам с два отговора,но и така ме устойват (засега) цените</blockquote> само да добавя,че вече почти няма отбори които да се борят за А група

трансферни цени

1709views 14comments Въпроси
И аз съм ЗА!!!ТВЪРДО ЗА!!!

Моля помощ за едно кученче

724views 3comments На лафче
Мисля ,че е кокер шпаньол но снимките са малки и не мога да го видя цялото :)

Хареса ли ви играта на България срещу Италия 2:2?

1257views 15comments На лафче
(y)

Не ми хареса, можеше и по-добре, дори и да ги победим, но и X е добре срещу Италия ... ;)

Всичко ми хареса само не и резултата :)

Не ни дадоха и една дуспа заслужавахме победа . Българи Юнаци

Дано не е само проблясък,дано има постоянство и израстване.Самочувствието идва с резултатите,но и трябва да останат на земята.Една хубава победа във Вторник и после с Чехия и Дания пълни трибуни и квото стане.С тази игра и да губят не бих ги упрекнал

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Браво на Любо,успя от тази банда купонджии да направи отбор</blockquote> Крайно време беше футболистите да преборят махмурлука и да заиграят като отбор :D Дано само не подценят в следващия мач Армения,че можем да си изпатим...

Браво на Любо,успя от тази банда купонджии да направи отбор :D

<blockquote><h3>ОФМ ПАРОДИЯ ООД написа:</h3>Играхме много добре! Може би още трябва да се работи в защита, но сме в правия път! Вижда се, че момчетата играят с хъс и желание за победа! Най-много ме зарадва това, че за 1-ви път може би, когато съм на мач на националите, Сектор Г и Б се обединиха и не се пееше през целия мач за ЦСКА или Левски! ПЕНЕВАТА ЧЕТА!</blockquote> Само в стадиона, а пред него щеше да стане меле :x

Играхме много добре! Може би още трябва да се работи в защита, но сме в правия път! Вижда се, че момчетата играят с хъс и желание за победа! Най-много ме зарадва това, че за 1-ви път може би, когато съм на мач на националите, Сектор Г и Б се обединиха и не се пееше през целия мач за ЦСКА или Левски! (beer) ПЕНЕВАТА ЧЕТА! (beer)

<blockquote><h3>Union FC написа:</h3>С човек повече,трябваше да ги натиснем и да търсим докрай победата...но...манталитет.Именно този манталитет на победители ни липсва,както и при националите по волейбол,така и при тенисистите ни</blockquote> Футбола носи най-голяма радост на Българите и дай боже той да стигне Волейбола по успехи! :)

С човек повече,трябваше да ги натиснем и да търсим докрай победата...но...манталитет.Именно този манталитет на победители ни липсва,както и при националите по волейбол,така и при тенисистите ни

<blockquote><h3>stars haskovo написа:</h3>НЕ,трябваше да ги бием и то с 2 гола разлика.</blockquote> Сериозно ? Знаеш ли кой е отбора на Италия ? Аз лично смятам че резултата е перфектен за нашата реалност... да можехме да победим, да беше перфектният момент да го направим но хайде да не забравяме на какво ниво е нашият футбол и да не бъдем прекалено големи перфекционалисти. Поздравления за момчетата и за новият облик на българският национален отбор (clap) (clap) (clap) (d)

Заслужавахме победата,но недостатъчната концентрация в защита ни попречи.Все пак мисля,че 2:2 срещу сребърния медалист от Eвропейското първенство е едно доста добро начало за България. Забавлявайте се! :) (beer)

НЕ,трябваше да ги бием и то с 2 гола разлика.

Хареса ли ви играта на България в квалификацията за Световно първенство срещу Италия? Забавлявайте се! :) (beer)

Рали ''Стари столици'' 2012

603views 1comments На лафче
http://www.youtube.com/watch?v=xUBYpvqGBDc http://www.youtube.com/watch?v=Xx8LyyGqJLI

Моля помощ за едно кученче

724views 3comments На лафче
черен лабрадор не съм виждал,но има примеси с ловно куче:)иначе е страааааашен сладур(y)