Хареса ли ви играта на България срещу Италия 2:2? |
|
Хареса ли ви играта на България срещу Италия 2:2?
1601views
15comments
На лафче
Дано не е само проблясък,дано има постоянство и израстване.Самочувствието идва с резултатите,но и трябва да останат на земята.Една хубава победа във Вторник и после с Чехия и Дания пълни трибуни и квото стане.С тази игра и да губят не бих ги упрекнал
|
|
1601views
15comments
На лафче
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Браво на Любо,успя от тази банда купонджии да направи отбор</blockquote>
Крайно време беше футболистите да преборят махмурлука и да заиграят като отбор :D Дано само не подценят в следващия мач Армения,че можем да си изпатим...
|
|
|
1601views
15comments
На лафче
<blockquote><h3>ОФМ ПАРОДИЯ ООД написа:</h3>Играхме много добре! Може би още трябва да се работи в защита, но сме в правия
път! Вижда се, че момчетата играят с хъс и желание за победа! Най-много ме
зарадва това, че за 1-ви път може би, когато съм на мач на националите, Сектор Г
и Б се обединиха и не се пееше през целия мач за ЦСКА или Левски!
ПЕНЕВАТА ЧЕТА!</blockquote>
Само в стадиона, а пред него щеше да стане меле :x
|
|
1601views
15comments
На лафче
Играхме много добре! Може би още трябва да се работи в защита, но сме в правия път! Вижда се, че момчетата играят с хъс и желание за победа! Най-много ме зарадва това, че за 1-ви път може би, когато съм на мач на националите, Сектор Г и Б се обединиха и не се пееше през целия мач за ЦСКА или Левски! (beer) ПЕНЕВАТА ЧЕТА! (beer)
|
|
1601views
15comments
На лафче
<blockquote><h3>Union FC написа:</h3>С човек повече,трябваше да ги натиснем и да търсим докрай
победата...но...манталитет.Именно този манталитет на победители ни липсва,както
и при националите по волейбол,така и при тенисистите ни</blockquote>
Футбола носи най-голяма радост на Българите и дай боже той да стигне Волейбола по успехи! :)
|
|
1601views
15comments
На лафче
С човек повече,трябваше да ги натиснем и да търсим докрай победата...но...манталитет.Именно този манталитет на победители ни липсва,както и при националите по волейбол,така и при тенисистите ни
|
|
1601views
15comments
На лафче
<blockquote><h3>stars haskovo написа:</h3>НЕ,трябваше да ги бием и то с 2 гола разлика.</blockquote>
Сериозно ?
Знаеш ли кой е отбора на Италия ?
Аз лично смятам че резултата е перфектен за нашата реалност... да можехме да победим, да беше перфектният момент да го направим но хайде да не забравяме на какво ниво е нашият футбол и да не бъдем прекалено големи перфекционалисти. Поздравления за момчетата и за новият облик на българският национален отбор (clap) (clap) (clap) (d)
|
|
1601views
15comments
На лафче
Заслужавахме победата,но недостатъчната концентрация в защита ни попречи.Все пак мисля,че 2:2 срещу сребърния медалист от Eвропейското първенство е едно доста добро начало за България.
Забавлявайте се! :) (beer)
|
|
|
1601views
15comments
На лафче
Хареса ли ви играта на България в квалификацията за Световно първенство срещу Италия?
Забавлявайте се! :) (beer)
|
|
Рали ''Стари столици'' 2012
728views
1comments
На лафче
http://www.youtube.com/watch?v=xUBYpvqGBDc
http://www.youtube.com/watch?v=Xx8LyyGqJLI
|
|
Моля помощ за едно кученче
868views
3comments
На лафче
черен лабрадор не съм виждал,но има примеси с ловно куче:)иначе е страааааашен сладур(y)
|
|
Моля помощ за едно кученче
868views
3comments
На лафче
Някой може ли да ми каже каква порода е кучето...понеже ми казаха ,че е лабрадор но не чистокръвен.?Какво мислите ,а и на колко време е според вас:)
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=jdv1347026773q.jpg
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=cqs1347026799t.jpg
|
|
Честит празник, БЪЛГАРИ! |
|
|
|
Честит празник, БЪЛГАРИ!
916views
8comments
На лафче
Бог да пази България!Съединението прави силата!Честит празник,българи! :) (beer)
|
|
трансферни цени |