На кой български отбор сте фен и защо? :) |
|
Fantasy Premier League 2012/13
8441views
237comments
На лафче
И аз прекалено рискувах, че избрах 3-ма от Суонси, ама засега работят! (whew) (whew)
|
|
8441views
237comments
На лафче
този рунд бг-то ни уби :) как ги избра тия от суонзи :)
явно много ги чуваш англичаните,пиши по някоя прогноза белким спечелим нещо :)
|
|
На кой български отбор сте фен и защо? :)
1327views
18comments
На лафче
мислех че съм фен на лудите,но пък те продадоха мача на динамо,от което изкарах доста пари,но си развалих мнението за отбора
|
|
|
1327views
18comments
На лафче
<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>Първото полувреме при едните второто при другите.Само да не те набият и надвете места</blockquote>
:D :D :D
|
|
1327views
18comments
На лафче
:D Първото полувреме при едните второто при другите.Само да не те набият и на двете места :D :D :D
|
|
1327views
18comments
На лафче
<blockquote><h3>Jack Daniels, написа:</h3>
<blockquote><h3>KAMEHPOOL, написа:</h3>ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ И ЦСКА - Защото ми
харесват, нямам точно изградено мнение
защо. Но не харесвам Собствениците и на двата отбора. ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ
ЦСКА!!!</blockquote>
Днес за който бие ли ще бъдеш ;) ?
</blockquote>
Еми точно по тази причина не съм на стадиона, а мача е толкова близо до мен, защото не мога да реша за кой ще викам. Еми уж повече съм за Локото, ама в тея времена отбора е много зле.;( ;(
|
|
|
|
1327views
18comments
На лафче
Аз сам фен на Локо София те сега може да нямат много пари за трансфери но дори когато имаха пари те разчитаха предимно на фудболисти от българия а не тарсят решение на проблемите с някакви чужденци които за нищо нестават и идват само за пари .:)
|
|
1327views
18comments
На лафче
ОТБОРЪТ НА НАРОДА! Още от дядо ми, та и баща ми, та и аз! От поколения сме привърженици на ЛЕВСКИ! (h)
|
|
8441views
237comments
На лафче
Напомням ви, че имате още 1 час да направите смени за 2ри кръг на висшата лига!
За Head to head-а, ще го създам още днес или утре за да има повече време и да може всички колеги да да се запишат, като ще опиша подробно, какви са стъпките за записването. Общо взето са аналогични с тези за нормалната лига.
|
|
1327views
18comments
На лафче
<blockquote><h3>KAMEHPOOL написа:</h3>ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ И ЦСКА - Защото ми харесват, нямам точно изградено мнение
защо. Но не харесвам Собствениците и на двата отбора. ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!</blockquote>
Днес за който бие ли ще бъдеш ;)?
|
|
1327views
18comments
На лафче
ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ И ЦСКА - Защото ми харесват, нямам точно изградено мнение защо. Но не харесвам Собствениците и на двата отбора. ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!
|
|
1327views
18comments
На лафче
Моят любим клуб в България е ЦСКА!Защото е евробоеца на България със страхотна история.Защото е един от най-великите и уважавани отбори в Европа.Защото е побеждавал най-големите грандове,когато са били най-силни и никои друг клуб в света не е могъл да ги победи.Заради тези велики победи ЦСКА СОФИЯ е бил наречен от европейските вестници "Убиецът на Гиганти"!!!
|
|
1327views
18comments
На лафче
Ама още ли има фенове на българските отбори :D (шегувам се)?Колкото и да е ниско в момента нивото на българския футбол той винаги ще е интересен и интригуващ, за всички БЪЛГАРИ.Аз лично от скоро симпатизирам на един малък,но истински клуб Академик(София)Защо ли?Защото,както се пее в фенските му песни; НЯМА ПО-ВЕЛИК ОТ АКАДЕМИК :D
|
|
|
8441views
237comments
На лафче
Кога започва?
По принцип започва, когато решим. Най-добре е тогава, когато ще имаме най-много време до началото на някой следващ кръг. За това БГ-то предлага да е след втория кръг, когато ще имаме цяла седмица на разположение да се впишем и съответно да бъдем колкото се може повече отбори. Мисля, че най-удачно ще е от идния понеделник да започнем вписването и до петък да сме оформили лигата.
Къде се записвам?
Когато влезеш в акаунта си, кликваш на едно от менютата "ЛИГА".
След това имаш две опции: Да СЪЗДАДЕШ или да се ПРИСЪЕДИНИШ към лига.
Някой от нас ще създаде лига и съответно всеки ще избира "JOIN" - присъединяване. За целта ще е необходим код, който ще бъде публикуван тук във форума. Копирате го в полето, където ще ви изисква кода и това е. Вписването отнема по-малко от 10 секунди и не ни ангажира с нито секунда повече до края на сезона. Единственият ни ангажимент си остава менажирането на отбора - определянето на състава (титуляри и резерви), който е еднакъв както за лигата на шампиони, така и за хед то хеда на шампиони, пък и
за всяка друга лига, към която решите да се присъедините.;)
|
|
8441views
237comments
На лафче
хед то хед ми е ясно какво значи,но къде се записвам и от кога започва да тече?
|