Зоро на центъра |
|
Зоро на центъра |
|
Зоро на центъра
862views
7comments
На лафче
Откъде са сигурно тия които му дават,че няма да ги даде за бронз.Освен това наредба номер 1 на общината забранява просията.
|
|
ЕМБЛЕМИ !
3932views
57comments
На лафче
Здрасти, бих желал емблема с щит+топка+някаква корона или орнамент над щита и надпис ПФК ВОЛОВ, цветове синьо и жълто/златисто. Всъщност имам доста идеи ама така и не го донаучих тоя PS :D знанията ми се ограничават до правенето на емблеми като сегашната ми, а твоите са класа :)
п.с. Когато - тогава. Весели празници!!! ;)(beer)
|
|
Зоро на центъра
862views
7comments
На лафче
Преди две седмици докато отмаряхме на по кафе дойде и искаше стотинки.... УЖАС!!! Това момче отива към "св. Петър"
|
|
Зоро на центъра
862views
7comments
На лафче
А аз го помня от 15 години някъде и се чудя как е жив.Тия дробове не изгоряха ли.
|
|
ЕМБЛЕМИ ! |
|
ЕМБЛЕМИ !
3932views
57comments
На лафче
Спретни за мен една нещо интересно необикновенно да пише Gunners FC някаде оставям ти да прецениш защото виждам, че те бива в тея работи! :)
|
|
ЕМБЛЕМИ !
3932views
57comments
На лафче
Пичове, заминавам, днеска ще съм довършил емблемата на Торнадо УТД, може би и на Берое (но не обещавам), всички други емблеми - след уикенда ! :)
http://imageshack.us/photo/my-images/100/tornadoutd.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/189/59585699.jpg/
Берое, много ли държиш на 12/1/А?
|
|
Все пак футбола ни е жив.
1678views
12comments
Футбол България
<blockquote><h3>Лудогорец написа:</h3>Бързи и яростни.Ако спреш да четеш ГА,а другия лагер Ефремчо може и да се водитогава нормална полемика.За какчо е виновно синьото БФС,че не прати ЦСКА във "В"група като Ботев или Пирин(тях два пъти),за едни и същи недоразумения.И какнамираш за нормално да се помага на ЦСКА и Левски,били грандове.Еми тогава тезидва отбора да ги извадят от "А" група да им се присъждат медалите вече те каквище се споразумеят и да оставят другите да играят от 3-то място надолу.</blockquote>
Те феновете на Левски все от ЦСКА са им виновни.Голяма мечта им да ни изхвърлят от А група, но това няма да стане.Знаем, че тогава ще им е единствения шанс да станат шампиони от Подуяне.
А до колкото помня Лудогорец във В група завърши на 4то място, но влязоха в Б група на мястото на друг отбор, който беше пред тях...
|
|
1678views
12comments
Футбол България
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>В евротурнирите се вижда всичко. Затова според мен в Европа трябва да играят
отбори като Черноморец, Черно море, Локомотив Пловдив, не ми се иска да го
казвам, но те не са като корумпираните Литекс, ЦСКА и Левски. Сега ми е ясно, че
всички левскари и цесекари ще скочат срещу мен, но приемете, че това е истината,
съдиите подпират Левски, ЦСКА и Литекс.</blockquote>
(y) (y) (y) прав си до болка
|
|
ЕМБЛЕМИ !
3932views
57comments
На лафче
Пробвай да направиш една и на мен , да Пише : Берое , 12/1/А и 2007 , Цветове : черно , зелено и бяло , череп и някъде да вкараш емблемата на Берое . Ако не се получава добре , импровизирай , така че на теб да ти хареса .
|
|
1678views
12comments
Футбол България
Бързи и яростни.Ако спреш да четеш ГА,а другия лагер Ефремчо може и да се води тогава нормална полемика.За какчо е виновно синьото БФС,че не прати ЦСКА във "В" група като Ботев или Пирин(тях два пъти),за едни и същи недоразумения.И как намираш за нормално да се помага на ЦСКА и Левски,били грандове.Еми тогава тези два отбора да ги извадят от "А" група да им се присъждат медалите вече те какви ще се споразумеят и да оставят другите да играят от 3-то място надолу.
|
|
1678views
12comments
Футбол България
<blockquote><h3>Бързи и яростни написа:</h3>арсеналче със какво и кой подпира цска ..следиш ли бфс каква гавра си прави със
цска още когато не им дадоха лиценз а за сметка на тва не спират да ги
тормозят.а и не само те медии и външни фактори също..не съм съгласен със теб..а
за турнирите лига европа видяхме и берое и локото и другите немогат да прескочат
1 кръг..цска и левски са грандовете и разбира се нормално е да им се помага и
според мен мястото е им във европа е запазено .</blockquote>
Прав си, че скоро време БФС се гаври с ЦСКА и затова, че Левски и ЦСКА трябва винаги да са в Европа. Хубаво е, че ще видим и нов отбор в евротурнирите в лицето на Лудогорец, а Левски не ги виждам как ще се класират.
|
|
ЕМБЛЕМИ !
3932views
57comments
На лафче
Бих искал една и за мен ...предполагам ,че името е подходящо за "перфектната емблема"...не забравяй да сложиш и една звезда (т.е за предстоящата титла )...Благодаря ти предварително ! Не бързам...хубавите работи ставали бавно казват и с мерак !!!(bow)
|
|
ЕМБЛЕМИ !
3932views
57comments
На лафче
<blockquote><h3>EV Stars написа:</h3>Не искам да се заяждам, но така като гледам ти само надписите правиш..</blockquote>
Някой от нещата ги намирам в интернет, не го отричам :) За какво мислиш са създадени сайтове за търсене на изображения?
Или мислиш, че (давам примери с поръчани емблеми) трябва да направя мой дизайн за болид на Ферари (SCUDERIA FERRARI) .. да създам изображение на дявола (Man United) .. и така нататък?
Най-малкото аз ако правех дизайна на Ферари, нямаше да съм тук :)
edit: И най-малкото, ако не целеше да се заяждаш, щеше да използваш лични съобщения. Няма нужда да спамим в темата за ЕМБЛЕМИ. Ако имаш въпрос или проблем, ще те помоля да ми пишеш на ЛС за да го доуточним, без да публикуваме излишни мнения!
|
|
ЕМБЛЕМИ !
3932views
57comments
На лафче
Не искам да се заяждам, но така като гледам ти само надписите правиш..
|
|
1678views
12comments
Футбол България
не гледам БГ футбол защото това нашето не е футбол а %100 балет
|
|
1678views
12comments
Футбол България
арсеналче със какво и кой подпира цска ..следиш ли бфс каква гавра си прави със цска още когато не им дадоха лиценз а за сметка на тва не спират да ги тормозят.а и не само те медии и външни фактори също..не съм съгласен със теб..а за турнирите лига европа видяхме и берое и локото и другите немогат да прескочат 1 кръг..цска и левски са грандовете и разбира се нормално е да им се помага и според мен мястото е им във европа е запазено .
|
|
1678views
12comments
Футбол България
В евротурнирите се вижда всичко. Затова според мен в Европа трябва да играят отбори като Черноморец, Черно море, Локомотив Пловдив, не ми се иска да го казвам, но те не са като корумпираните Литекс, ЦСКА и Левски. Сега ми е ясно, че всички левскари и цесекари ще скочат срещу мен, но приемете, че това е истината, съдиите подпират Левски, ЦСКА и Литекс.
|