дузпите за Ман.Юнайтед

1781views 26comments На лафче
<blockquote><h3>RevengeTeam написа:</h3>То има гол май, явно не е съдииска грешка</blockquote> Първо имаше нарушение преди "гола".Второ снимка направена под ъгъл не може да даде ясна представа за ситуацията а по скоро заблуждава,и трето спестен червен картон на Чех при изравнителния гол....Да ги видим срещу Дузпаселона на 1/2 финала,там съдията ще им свири наобратно;)

дузпите за Ман.Юнайтед

То има гол май, явно не е съдииска грешка :D

дузпите за Ман.Юнайтед

http://p.twimg.com/AqjDlIJCAAA8UI8.jpg ????????????????

Англия Премиър Лийг

3205views 39comments Футбол Европа
Трябваше да искаме Анри до края на сезона или да го купим за постоянно. Може да е на години, но реши някои много важни мачове. В момента не се нуждаем от него, но щеше да е супер той да е в отбора. В последните 10 мача в първенството имаме 9 победи, което е супер и мисля, че без проблем ще завършим трети. Другият сезон вече ако не вземем трофей ще е много лошо за Арсенал.

дузпите за Ман.Юнайтед

<blockquote><h3>ФК Асеновец написа:</h3>Никой не се оправдава. Такива грешки се правят в 50% от мачовете всеки кръг, ноне всички се коментират. Просто феновете на конкурентите на Юнайтед им е криво,че пак ще са шампиони и си пускат тема след тема. Айде кажете на кои отбори стефенове и да ви покажа 100 подобни грешки във ваша полза. Всеки пише без да сезамисля, за негови отбор колко такива ситуации е имало.</blockquote> Нормално братле и нас да ни биеха 20 години и ние може би щяхме да реагираме така.

дузпите за Ман.Юнайтед

Никой не се оправдава. Такива грешки се правят в 50% от мачовете всеки кръг, но не всички се коментират. Просто феновете на конкурентите на Юнайтед им е криво, че пак ще са шампиони и си пускат тема след тема. Айде кажете на кои отбори сте фенове и да ви покажа 100 подобни грешки във ваша полза. Всеки пише без да се замисля, за негови отбор колко такива ситуации е имало.

дузпите за Ман.Юнайтед

Ама кой се оправдава бе ... аз какво да направя че им дават ... нито съм на терена нито съм съдия нито съм там ... да им дават ... дай сега да ревем и да си режем вените че им давали ... просто спрете да пишете и това е ... какво след всяко движение веднага се правят теми за тоя какъв бил или че на оня му били дали нещо ... всички имаме телевизори гледаме мачове не е нужно и тука само да се спами !!!!!!!

дузпите за Ман.Юнайтед

Защо се оправдавате с другите отбори "ми то и на тях им давали тва оноова" еми дават им ама не е така ОЧЕВАДНО спрете да се оправдавате и приемете истината каквато е! ;)

Англия Премиър Лийг

Добре като съм пристрастен разбирач отговори ми на мнението компетентно не ме хули? Анри го взехме, за да повдигне духа и да вдигне настроението малко в отбора и мисля, че е неуместно ако искаме да прави нещо,защото на неговата позиция имаме Ван Перси, Шамак , Парк :)

дузпите за Ман.Юнайтед

<blockquote><h3>ФК Асеновец написа:</h3>Срещу Куинс Парк не им свириха 200% дузпа така, че сега всичко е точно. Ако пък искате да обсъдим гола на Челси? Топката беше на 30см от гол линията а съдията им зачете гол....</blockquote> Челси,ако не им дадат дузпа,несъжествуваш гол или гол от засада все едно не гледаме Тотнъм : Челси ;)

дузпите за Ман.Юнайтед

<blockquote><h3>FC KODRAG написа:</h3>Ман.Юнайтед(ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА ОТБОР) - дузпата току що дадена за тях е просто no comment.........</blockquote> Ходи ти стани съдия кат си толкова велик бе ... ти никога не си излизал на голям терен и ще се въртиш кат кифла в мола !!!!!!

Англия Премиър Лийг

Поредния пристрастен "разбирач" дето злобее.Ама то е нормално. Хем не харесвате Юнайтед , хем бая играчи от Арсенал минаха през Сити ... Ми вие Топчии що взехте Анри под наем тогава ...

дузпите за Ман.Юнайтед

Срещу Куинс Парк не им свириха 200% дузпа така, че сега всичко е точно. Ако пък искате да обсъдим гола на Челси? Топката беше на 30см от гол линията а съдията им зачете гол....

дузпите за Ман.Юнайтед

Барцелонски дузпи, нищо ново под слънцето .. за т'ва не са ми симпатични тия отбори ..

ЕМБЛЕМИ !

3938views 57comments На лафче
Трябва повече да правите като ПФК ВОЛОВ (y) - казвате какво искате! Затова сега той пръв получава емблема, другите по-късно :) http://imageshack.us/photo/my-images/705/pfkvolov.png/

Англия Премиър Лийг

Базел :D , тия ги бях забравил .... то Сити , Атлетико - може ли човек да ги помни всичките ... все пак сме фенове на друг отбор и на друг тип футбол :)

Англия Премиър Лийг

Мерси кодраг, а иначе ето едно прясно прясно за феновете на united http://i.imgur.com/WqQ3Q.gif

дузпите за Ман.Юнайтед

<blockquote><h3>Gunners FC написа:</h3>http://i.imgur.com/WqQ3Q.gif АХАХАХАХХХАХАХАХАХАХХХАХАХАХАХХАХАХАХА ИСКАМ ДА ЧУЯ СЕГА ФЕНОВЕТЕ КАКВО ЩЕ КАЖАТ! :d:d:d:d:d:d:d</blockquote> ами аз видях,че А.Йънг настъпва другия и пада сякаш,че го застреляха:D

дузпите за Ман.Юнайтед

http://i.imgur.com/WqQ3Q.gif АХАХАХАХХХАХАХАХАХАХХХАХАХАХАХХАХАХАХА ИСКАМ ДА ЧУЯ СЕГА ФЕНОВЕТЕ КАКВО ЩЕ КАЖАТ! :d:d:d:d:d:d:d

дузпите за Ман.Юнайтед

Нищо ново:D