Англия Премиър Лийг

3205views 39comments Футбол Европа
<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>С една победа с 6:1 , какъв Шампион ще си ако си ял такъв бой през сезона ?</blockquote> Сезона от 1 мач ли се състои !?!?

Англия Премиър Лийг

С една победа с 6:1 , какъв Шампион ще си ако си ял такъв бой през сезона ?

Англия Премиър Лийг

И снимките на Хауърд Уеб забрави...

Англия Премиър Лийг

<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>ФК Юнаци, казваш, че Сити не заслужават титлата. Искам да разбера Юнайтед с какво я заслужиха ? Нищо красиво в играта им и точно затова не съм им фен, единствено опита ги издига на върха през последните години. Има много заблудени фенчета, които са за Юнайтед само защото почти всеки сезон печелят поне по един трофей.</blockquote> Аа вие като сте фенчета на Арсенал не сте заблудени нали (rofl) Играйте си там "привлекателния" футбол борете се за топ 4 и на календара за другата година отпреде където добрите отбори слагат спечелените трофеи вие си слагайте най-хубавите топки и шишета с вода !!!!

Англия Премиър Лийг

ФК Юнаци, казваш, че Сити не заслужават титлата. Искам да разбера Юнайтед с какво я заслужиха ? Нищо красиво в играта им и точно затова не съм им фен, единствено опита ги издига на върха през последните години. Има много заблудени фенчета, които са за Юнайтед само защото почти всеки сезон печелят поне по един трофей.

Англия Премиър Лийг

ХА-ХА глупости колкото щеш :D кажете си го направо ...не е важно кой ще е ...Важното е да НЕ Е Ман.Юнайтед .Погледнете историята през последните 20 години.... най-големите противници за титлите през годините са били : МАн-Юнайтед-Ливърпул (*) Ман.Юнайтед- Блякбърн (sun) Ман.Юнайтед- Арсенал (*) Ман.Юнайтед -Челси .....КОе е общото?? че на всякъде е замесен Юнайтед.и след година или две идва нов отбор който да спори за титлата и сега е ред на Сити.нищо повече сега се надявате да не Юнайтед,обаче ще си останете с надеждата ;)

Англия Премиър Лийг

FC UNACI,ами знам ли,може би защото биха Юнайтед 1:6 на Олд Трафорд :^) Друг повод е доста по-добрата им игра от тази на Юнайтед.....Каквото и да си говорим Юнайтед не заслужават тази титла,защото бяха доста слабички този сезон,но късмета е все на тяхна страна 0:1,1:0,1:2(и не са само три мача с по един гол разлика),евала дано този отбор да стане шампион (bow)

Англия Премиър Лийг

Wayne Rooney и Компания Ще спечелят Титлата доколкото мача им с City мисля че няма да загубим :]

Англия Премиър Лийг

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Фен съм на Арсенал - но за мен тоя сезон СИТИ заслужава повече 1вото място , така че предпочитанията ми са за тях .....</blockquote> Еее с какво го заслужават първото място ако ми кажеш ще съм ти много благодарен !!!

Англия Премиър Лийг

Фен съм на Арсенал - но за мен тоя сезон СИТИ заслужава повече 1вото място , така че предпочитанията ми са за тях .....

ЕМБЛЕМИ !

3938views 57comments На лафче
<blockquote><h3>Gunners FC написа:</h3>Да попитам само, въпреки, че ще е супер нахално за което се извинявам, но какво стана с моята?</blockquote> Написано от Levski Milano : Пичове, заминавам, днеска ще съм довършил емблемата на Торнадо УТД, може би и на Берое (но не обещавам), всички други емблеми - след уикенда ! Ето го твоя отговор.Доколкото знам уикенда е събота и неделя :^)

ЕМБЛЕМИ !

Да попитам само, въпреки, че ще е супер нахално за което се извинявам, но какво стана с моята? :D

ЕМБЛЕМИ !

ако може и на мен да направиш една , каквато и да е (beer) :P

ЕМБЛЕМИ !

Берое Емблемата ти е направена на 4 страница пред последният коментар втория линк невиждам защо се заяждаш Емблемата ти е супер Поздравления отново за труда на Levski Milano (bow)

Англия Премиър Лийг

Ее много ясно, че Юнайтед ще спечелят. Тия сити са пълни въздухари. Толкова пари хвърлиха пък играчите им постоянно в скандали ги замесват. Даже и 2то място не заслужават.

ЕМБЛЕМИ !

<blockquote><h3>Берое написа:</h3>Нещо май те затруднявам с моята играчка закачка , така че направи нещо , което на теб да ти хареса . Успех Levski Milano .</blockquote> В коментар 39 е твоята емблема

Англия Премиър Лийг

:P

Англия Премиър Лийг

Настоящият носител на титлата Манчестър Юнайтед води с 5 точки пред градския си съперник Манчестър Сити 5 кръга преди края на сезона, като в един от тях Юнайтед гостува на Сити. Според вас Юнайтед ще спечелили за 20-ти рекорден път титлата в Премиър Лийг или многомилионната селекция на Манчестър Сити ще догони Юнайтед и ще спечели титлата за 4-ти път в историята си ? Моля, гласувайте за шампион на Англия за сезон 2011/12. :)

ЕМБЛЕМИ !

Нещо май те затруднявам с моята играчка закачка , така че направи нещо , което на теб да ти хареса . Успех Levski Milano .

ЕМБЛЕМИ !

Да попитам само за какъв срок от време ги правиш? :P