Manchester United FC

2497views 30comments Футбол Европа
Незнам как можете да искате Бербатов да вкарва по 2-3 гола във всеки мач.Това е невъзможно неможете ли да го разберете? Особено във Англия където повечето отбори играят в защита,за да успеят да вземат точки от по-класните отбори.

Manchester United FC

Може да е Шрек ама ги прави да скърцат !!!

Manchester United FC

Nashviile Бербатов за мене е Номер 1 в Манчестър просто трябва да се постегне малко защото както СЛЕДЯ мачовете на Ман. Хави Ернандес го измества от мястото му пък тва на мен хич не ми харесва ... Рууни и за мен е велик играч но Бербо може повече от него ...

Manchester United FC

мали ти бербатов го направи бог той обаче за мен е нищо да се маха по скоро не искам да го виждам има само един велик играч и това е уейн руни

Manchester United FC

Абе ей ти говориш и накрая пак идваш на мойта , Бербатов когато има ден на тва ли да се разчита ? Бербатов да има ден еми неможе той трябва всеки път да играе както игра срещу Блекбърн и Бирмингам трябва всеки път да радва с голове неможе само да се чака на халфовете и той много добре прави ,че се връща да помага на халфовата линия неможе все да ти я дават на крака топката и ти само да вкарваш. Ти за всеки мач от студиото ако съдиш от затвора няма излезеш.

Manchester United FC

<blockquote><h3>RevengeTeam написа:</h3>Не се хващайте с това да искате уставката на сър Алекс ... Ако не беше той този отбор нямаше да е толкова велик колкото е сега това ,че Бербатов в някой мачове играе просто критично е негов проблем !!! А мен много ме е яд ,че всеки мач не показва каквото може ... Този сезон е за Манчестър и ще продължават да печелят сезоните защото нямат равни в Англия... Сега 1-2 по стабилни халфа да купи Сър Алекс и всичко ще е наред !</blockquote> И на идея си нямаш от футбол.Гледай мачовете и разсъждавай над тях или чуи какво говорят в студиото след това анализаторите.Бербатов във всеки мач играе страхотно не го забелязваш защото халфовата линия на отбора е много слаба и той се връща за да гради играта на отбора,което не е негова работа по принцип заради което го плюят,но не се замислят че ако не е той смислени атаки няма да има.В Англия всички отбори са равни и това се доказва във всеки мач и всичко зависи от мениджъра.Вземи за пример Астън Вила и какво стана като Мартин о'нийл напусна както и Тотнъм преди Хари Реднап.Юнайтед беше велик по времето на Роналдо и Тевес,но неможе да си продаваш играчите и да се надяваш да продължиш да печелиш.Гигс и Скоус трябва да се пенсионират,прекланям се пред това което са направили,но сега играят отвратително.А САФ може и годините да са му повечко и започва да прецаква нещата.Смятам че е времето да се оттегли и да остави някой нов да се погрижи за рожбата му.Този сезон ман. играят на 100% чист късмет.Гледах 2-3 хубави техни мачове,но не впечатляват вече с играта си освен когато Бербатов има ден.

Manchester United FC

Не се хващайте с това да искате уставката на сър Алекс ... Ако не беше той този отбор нямаше да е толкова велик колкото е сега това ,че Бербатов в някой мачове играе просто критично е негов проблем !!! А мен много ме е яд ,че всеки мач не показва каквото може ... Този сезон е за Манчестър и ще продължават да печелят сезоните защото нямат равни в Англия... Сега 1-2 по стабилни халфа да купи Сър Алекс и всичко ще е наред !

Симулатор - гласуване за бонуси на линии и рейтинг

9866views 7comments РО дискусии
1.б) НЕ СЕ ПРИЕМА 2.б)Не се приема - 3-4-3 според мен е по-нападателна от 4-3-3 ;) трябва да се дооправят малко според мен :) 3.Б) НЕ СЕ ПРИЕМА - 4.Б) Не се приема 5.А) приема се - като добавя - щом не се взема подпредвид на финалите- значи на всички мачове за купа на лигата не трябва да се взема под предвид :) 6.а)Приема се Като цяло съм малко против това предложение :) Предложението се приема с резултати 3:1 ( с изключение на точки 5 и 6 там се приема единодушно ) Нека админа започне въвеждането да видим как ше подейства на играта :)

Manchester United FC

Арсенал-Тотнъм това е 1 от най-големите дербите в Англия. И двата отбора са от Лондон и феновете им никак не се обичат :) Но нека се говори в темата само за Манчестър

Manchester United FC

<blockquote><h3>Kamena Riksa написа:</h3>И по какво Арсенал са най-големия враг на Тотнъм не ми стана ясно</blockquote> За мен ти не си истински фен на Тотнъм,ако беше такъв нямаше да се чудиш(wait)

Manchester United FC

И по какво Арсенал са най-големия враг на Тотнъм не ми стана ясно(shake)

Manchester United FC

<blockquote><h3>Kamena Riksa написа:</h3>предпочитам Арсенал да вземат титлата Уж беше фен на Тотнъм а предпочиташ най-големия враг да спечели титлата:O

Manchester United FC

<blockquote><h3>Manchester United написа:</h3>Аз съм фен на Ман. още от 5 годишен,но играта им през този сезон не ми харесва.Не съм виждал по-слаба халфова линия от сегашната им.А САФ се опитва да ги закопае.Оставя Бербо резерва при положение че е най-добрия нападател на Острова.Незнам много го уважавам за всичко направено до тук,но през този сезон когато са гости винаги треперя до последно да не ни бият.Това не ми се е случвало никога,беше точно обратното ние биехме накрая.Просто незнам,ако не вземем титлата този сезон мениджъра по-добре да си подаде оставката.</blockquote> Прав си! Според мен Манчестър има нужда от 2-3 футболисти КАЧЕСТВЕНИ не като половината им отбор.ЗА Манчестър съм но този сезон са многоо слаби поне това е моето мнение и най-много да станат шампиони този сезон ,но с тази игра Шампионска лига няма да видят :)

Manchester United FC

Аз съм фен на Ман. още от 5 годишен,но играта им през този сезон не ми харесва.Не съм виждал по-слаба халфова линия от сегашната им.А САФ се опитва да ги закопае.Оставя Бербо резерва при положение че е най-добрия нападател на Острова.Незнам много го уважавам за всичко направено до тук,но през този сезон когато са гости винаги треперя до последно да не ни бият.Това не ми се е случвало никога,беше точно обратното ние биехме накрая.Просто незнам,ако не вземем титлата този сезон мениджъра по-добре да си подаде оставката.

Нови правила и функции във форума

900views 7comments РО дискусии
Опциите са въведени

Manchester United FC

къде пък го видяхте това в правилата,като не си фен на някой си отбор да не пишеш.Ако е по темата имам право(wait)

Manchester United FC

<blockquote><h3>Kamena Riksa написа:</h3>предпочитам Арсенал да вземат титлата.А днешната победа над Болтън беше късметлииска</blockquote> Манчестър има НЕВЕРОЯТЕН характер затова печели тези мачове и затова е 1 от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ отбори в света :) И FC UNACI да те поправя Арсенал не игра с Уигън а с Уест Бромич :)

Manchester United FC

<blockquote><h3>Kamena Riksa написа:</h3>предпочитам Арсенал да вземат титлата.А днешната победа над Болтън беше късметлииска</blockquote> Ти не четеш ли че темата е само за фенове на Ман Ютд ... Арсенал скоро няма да земат титла аа колкото до победата неможе да ми кажеш че като бяха с 10 души на терена Болтън нямаха атака и само 1-2 пъти минаха центъра ... така че не ми говори за случайни победи !!! И ако не си фен на Ютд НЕ ПИШИ в темата !!!

Manchester United FC

предпочитам Арсенал да вземат титлата.А днешната победа над Болтън беше късметлииска8)

Manchester United FC

Има време:D Арсенал са с мач по-малко,а и наближава директния сблъсък:)