Приемственост между старото и новото РО

1670views 7comments РО дискусии
а) Приема се;

а) Приема се;

Приема се

а) Приема се;

За да има някакъв смисъл и да се види удачни ли са трудът и усилията положени по нововъведенията от старото РО,то ще гласуваме РО да имат право да променят или премахват въведена опция от предходно РО само в случай,че са изпълнени следните две условия: - има пълно мнозинство на всички членове на РО; - има дадено съгласието на Администратора; а) Приема се; б) Не се приема; *Заб. Предложението ще се счита за прието само при пълно мнозинство на РО и положителен вот от Администратора!

Служебна загуба - промяна

2113views 8comments РО дискусии
Предложението се приема с пълно мнозинство!

ЗА!

а)ЗА

а)ЗА

а)ЗА

Чакащи турнири

12296views 86comments Неофициални турнири
<table border="4"><tr> <td> <u><b>Образец за предложения на турнир </b></u> <b>1.</b>Име на турнир и коефициент <b>2.</b>Брой участници <b>3.</b>Какъв вид ще са срещите(РПС,ОПС) <b>4.</b>Награда <b>5.</b>Схема на турнира <b>6.</b>Дни за провеждане на турнира (понеделник-неделя)(понеделник-петък)(петък-неделя) <b>7.</b>Времетраене на турнира Кирилизатор => http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php <a href="/?act=forum&case=viewtopic&id=2353"><marquee><i><b>Правила за организиране на Неофициални турнири</b></i></marquee></a> </tr> </table>

Чакаме последно становище по проблема от Админа - може ли да се оправи проблема по-друг начин или НЕ!

При наказан играч в титулярите или резервите(групата от 16играча) отбора ще падне служебно с 3:0, а не както беше до сега само ако има наказан играч в титулярите(11играча). а)ЗА б)Против

Вицове

17076views 231comments На лафче
Момче закъснява за училище и учителката го пита: -Защо закъсня бе Иване ? - пита учителката по математика -Защото ме напдна крадец -И какво ти открадна ? - Домашното по математика

Натрупаните картони от "П-вото" да важат за КЛ

1391views 6comments РО дискусии
Опцията е въведена, като всички играчи получили наказание за п-во от 30-ти кръг, ще бъдат нулирани и ще могат да вземат участие в 1-ви кръг от турнира.

Как да се брои получеин червен картон(от 2 жълти)

1392views 7comments РО дискусии
Опцията е въведена

Вицове

Срещат се двама приятели които не са се виждали много време. - Здрасти как си? - Ами добре съм, ама имам един проблем. Преди време се ожених и всичко беше хубаво, ама жената много надебеля! - Е, прати я на дебелариум тогава. - Абе пратих я ходи, свали 15 килограма. - Е, че 15 килограма не е малко, какво се оплакваш? - Да, ама тя мойта да отслабне с 15 килограма е все едно да си купуваш самолет и да ти намалят 15 лева....

Вицове

Двама съседи си приказват. Първия пита: - Абе, съседе, защо всяка събота вечер котката ти мяука и вие така странно? - Ами, в събота вечер я къпя. - И аз къпя моята в събота вечер, ама, не издава такива звуци! - Ама, ти не я ли изтискваш след това?!!!

Най-заслужилия футболист за всички времена

5786views 45comments Футбол Свят
...

Най-заслужилия футболист за всички времена

5786views 45comments Футбол Свят
мисля че Меси ще надмине всички защото е едва на 23 и е спечелил всичко