Програма за сезон 27

1655views 7comments РО дискусии
a) Приема се

Програма за сезон 27

а) ПРИЕМА СЕ

Приемственост между старото и новото РО

1670views 7comments РО дискусии
Тук не става въпрос за комунизъм или нещо от този род, както някои вече побързаха с изказванията си, но мисля, че не е добра идея всяко ново РО, което дойде с нов мандат да маха въведенията добавени от предишните или поне не веднага ;) На този етап подкрепям предложението !

Програма за сезон 27

a) ПРИЕМА СЕ

Програма за сезон 27

a) приема се

Програма за сезон 27

а) приема се

Програма за сезон 27

1-ва седмица (25.04-01.05): Понеделник до Петък 1-5 кръг на п-вото; Събота и Неделя - турнири Amateur League, Silver Cup и Gold Cup; 2-ра седмица (02.05-08.05): Понеделник до Петък 5-10 кръг на п-вото; ЛШ - квалификации 1,2 и първи мачове от 3-и кръг, КШ - 1,2, и първи мачове от 3-и кръг; Събота - 1 и 2 кръг на СП, Неделя 3 и 4 кръг на СП; Събота и Неделя - турнир Amateur Cup; 3-а седмица (09.05-15.05): Понеделник до Петък 10-15 кръг на п-вото; ЛШ - квалификации 3-и кръг втори мачове, 4-и кръг, групова фаза - 1 и 2 кръг, КШ - 3-и кръг втори мачове, 4-и и 5-и кръг; Събота и Неделя - турнири Amateur League, Silver Cup и Gold Cup; 4-а седмица (16.05-22.05): Понеделник до Петък 15-20 кръг на п-вото; ЛШ - групова фаза - 3, 4, 5 и 6 кръг и 1/8 финали първи мачове, КШ - 1/8 финали, 1/4 финали и 1/2 финали първи мачове; Събота - 5 и 6 кръг на СП, Неделя 7-и кръг на СП; Събота и Неделя - турнир Amateur Cup; 5-а седмица (23.05-29.05): Понеделник до Петък 20-25 кръг на п-вото; ЛШ - 1/8 финали втори мачове, 1/4 финали и 1/2 финали, КШ - Понеделник 1/2 финал втори мачове, Вторник финал; Събота и Неделя – турнири Amateur League, Silver Cup и Gold Cup; 6-а седмица (30.05-05.06): Понеделник до Петък 25-30 кръг на п-вото; ЛШ - Понеделник финал; Събота и Неделя - турнири Amateur League, Silver Cup и Gold Cup; 7-а седмица (06.06-12.06): Купа на лигата от Понеделник до Събота, Неделя - Супер Купа Шампиони : Носителя на ЛШ – Носителя на КШ; Събота и Неделя - турнири Amateur Cup и Friends Cup; 8-а седмица (13.06-19.06): Понеделник 1/8 финали на СП, Вторник 1/4 финали на СП, Сряда 1/2 финали на СП, Четвъртък – финал на СП и мач за трето място; Петък – СКК 1/2 финали, Събота - СКК финали; Неделя - ОСТАРЯВАНЕ НА ИГРАЧИТЕ; Събота и Неделя - турнири Amateur Cup и Friends Cup; а) ПРИЕМА СЕ б) НЕ СЕ ПРИЕМА

Чакащи турнири

12296views 86comments Неофициални турнири
1.Super Cup(2 сезон) до 75% 2.20 3.РПС 4.1 ВИП КОД и 5 емблеми за Победителя 5.Групова фаза с 4 групи от по 5 отбора първите 2-ма в всяка група продължават на 1/4 финали и от там по 2 мача до финала там ще е 1 мач 6.понеделник-петък 7.25-30 Турнира го организираме аз и FC LitexLovech

Приемственост между старото и новото РО

1670views 7comments РО дискусии
а) Приема се

Фен тема на Реал Мадрид

2939views 29comments Футбол Европа
Дали всеки се чуди,защо му е португалски съдия:D :D :D :D

Фен тема на Реал Мадрид

Ако Кака покаже постоянство със сигурност, ще е титуляр, но от 1 мач не можем да съдим, все пак преживя доста контузии...Аз лично се надявам да е титуляр срещу Барса, но Йозил и Ди Мария си заслужават титулярно място също...

Фен тема на Реал Мадрид

Честито на Кака и му пожелавам скоро да е твърд титуляр ,зашото не му приляга резервната скамейка! :)

Фен тема на Реал Мадрид

<blockquote><h3>Real Madrid CASTILLA написа:</h3>Албиол? Тоя защитник ли е? Това е най-голямата дупка на Реал Мадрид! Моля те, хич не ми го брой. Аз съм му пожелал да си счупи крака и да не докосне топка поне докато е в Реал Мадрид. Искрено се надявам да се махне през лятото... нека трови нервите на някой друг.</blockquote> Определено! Джон Тери или Неманя Видич това е спасението в защита! :) - Кака се сдоби и с дъщеричка Поздравления трябва да получи халфът на Реал Мадрид Кака, чиято съпруга го дари с момиченце през уикенда. Каролине Челико роди дъщеря на име Исабела в болницата "Алберт Айнщайн" в Сао Пауло. Двойката вече има един син Лука, роден през 2008 година. Футболистът не успя да присъства на събитието, тъй като играеше за Реал Мадрид при успеха с 6:3 над Валенсия. Халфът все пак посвети головете си в двубоя на нероденото тогава все още дете. Съпругата му пък съобщи новината в социалната мрежа "Туитър". "Родих отново! Всичко бе нормално. Насладих се на всяка болка, всяка минута. Струваше си", сподели Каролине. Кака пристигна в Сао Пауло в неделя, за да се срещне с дъщеря си за първи път, но ще се върне в Испания в понеделник. - Двама от Реал до последно минават късни фитнестестове преди мача с Барса Анхел ди Мария и Емануел Адебайор са под въпрос за предстоящия първи полуфинал за Шампионската лига между Реал Мадрид и Барселона на „Сантиаго Бернабеу“. Ди Мария получи контузия в десния крак по време на финала за купата на Краля срещу Барселона (1:0) и му бе дадена почивка при гостуването на Валенсия. Бързоногият футболист почти сигурно ще бъде на разположение на Моуриньо за третото Ел Класико. Адебайор също има контузия от двубоя с Барселона и пропусна двубоя от Примера дивисион с Валенсия. Нападателят не взе участие в последните тренировки на отбора и утре ще стане ясно дали ще може да вземе участие в мача с Барселона.

Фен тема на Реал Мадрид

<blockquote><h3>Real Madrid CASTILLA написа:</h3>Албиол? Тоя защитник ли е? Това е най-голямата дупка на Реал Мадрид! Моля те, хич не ми го брой. Аз съм му пожелал да си счупи крака и да не докосне топка поне докато е в Реал Мадрид. Искрено се надявам да се махне през лятото... нека трови нервите на някой друг.</blockquote> Албиол не е лош играч но просто не отговаря на класата на другите :)

Фен тема на Реал Мадрид

Албиол? Тоя защитник ли е? Това е най-голямата дупка на Реал Мадрид! Моля те, хич не ми го брой. Аз съм му пожелал да си счупи крака и да не докосне топка поне докато е в Реал Мадрид. Искрено се надявам да се махне през лятото... нека трови нервите на някой друг.

Фен тема на Реал Мадрид

<blockquote><h3>FC Barcelona написа:</h3>еми вие вземете целият свят колкото до Тери може би ще премине в Мадрид поради слабата форма на Челси този сезон но не ви трябва защитата ви е доста добра имате си централни защитници: Пепе Рамос Карвальо Гарай Албиол , но Моу си знае работата</blockquote> Моля те, не се меси в чужди теми! Гледай си твоя отбор и остави Реал и не коментирай тук!

Фен тема на Реал Мадрид

еми вие вземете целият свят колкото до Тери може би ще премине в Мадрид поради слабата форма на Челси този сезон но не ви трябва защитата ви е доста добра имате си централни защитници: Пепе Рамос Карвальо Гарай Албиол , но Моу си знае работата

Фен тема на Реал Мадрид

Вече имам доста свободно време и тук ще слагам всичко което се случва с Реал Мадрид (новини, трансфери, предстоящи мачове и т.н.) :) - Моуриньо води Джон Тери в Реал Мадрид Жозе Моуриньо възнамерява да впривлече капитана на Челси Джон Тери в Реал Мадрид, съобщава "Газета Дело Спорт". Португалският специалист смятал, че единствено отбраната на "белия балет" има нужда от подсилване, за да може отборът да бъде по-силен от Барселона във всяка линия на терена. Спациалния искал пак да събере Рикардо Карвальо и Тери, които си партнираха по чудесен начин в Челси и имаха голяма заслуга за това "сините" да спечелят последните три титли на Англия в историята. Естествено, изглежда малко възможно лондончани да пуснат капитана си, но при добра парична оферта плюс някоя от звездите на Реал в замяна, Абрамович може и да склони на подобна сделка. - Моу: Ще се борим за титлата, докато математически стане невъзможно Мениджърът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви, че тимът му ще продължава да се бори до последно с Барселона за титлата в испанския шампионат по футбол. Реал разгромиха Валенсия с 6:3 на "Местала" в събота, но Барса остава с осем точки преднина след домакински успех над Осасуна. "Моите играчи са винаги положително настроени. Аз съм много доволен от това. Ще се борим за титлата в Ла Лига, докато математически не се окаже невъзможно", заяви Моуриньо. - Гуардиола: Не сме във форма, Реал са фаворити Наставникът на Барселона Хосеп Гуардиола определи Реал Мадрид като фаворит в предстоящия полуфинал между двата тима от Шампионската лига. Пеп сподели още, че отборът му не се намира в най-добрата си форма. "Не се намираме в най-добрата възможна форма в момента, но поне емоционално всичко е наред. На "Бернабеу" ще бъде трудно и трябва да играем много сериозно. В момента Реал са фаворити и ние приемаме този факт, но сме готови за предизвикателството. Убеден съм, че Моуриньо ще бъде много доволен, ако реферът е португалец. Трябва да покажем силен дух в тези двубои, защото в последните два полуфинала ни бе много тежко. Видяхме силата на Реал с Бензема, Игуаин и Кака. Ние пък ще преценим състоянието на нашите играчи и в последния момент ще решим как ще играем в сряда", допълни специалистът. Предстояща среща на отбора: Шампионска Лига Реал Мадрид - Барселона от 21:45 на 27.04.2011 по BTV Action :)

ОБЩО КЛАСИРАНЕ НА ОТБОРИТЕ В НЕОФИЦИАЛНИТЕ ТУРНИРИ

9352views 64comments Неофициални турнири
Крайно Класиране на Arpezos Euro Cupe: 1. Blue Tigers 16:11 12т. /Шампион/ 2. looper4o 9:4 12т. /Вицешампион/ 3. Чаворселона 10:7 9т. 4. Girondiens 9:14 5т. 5. SK KASIRGA 4:5 4т. 6. Botev_Newcastl 3:4 3т. 7. fozzy 5:8 1т. 8. VLADISLAV VARNA 5:8 0т.

ОБЩО КЛАСИРАНЕ НА ОТБОРИТЕ В НЕОФИЦИАЛНИТЕ ТУРНИРИ

9352views 64comments Неофициални турнири
Крайно Класиране в турнира Super Cup N.Отбор п/р/з г.р т. 1.LIVERPOOL 5/3/1 26-13 18 (ШАМПИОН) 2.Koilovci Citi 3/5/1 26-17 14 (ВИЦЕШАМПИОН) 3.Челси Левски 5/2/1 12-6 17 4.Dragons 4/2/2 14-8 14 5.Arsenal FC 3/1/2 8-2 10 6.FC LitexLovech 3/1/2 12-7 10 7.ChTz Burgas 2/3/1 10-7 9 8.КаТаРЗиС 2/2/2 8-4 8 9.Chernomorez 2/2/0 7-1 8 10.MISHOCITE 2/1/1 7-5 7 11.StorgoziaSS 2/0/2 6-6 6 12.World Champion 1/2/1 6-6 5 13.whufc 1/1/2 11-10 4 14.FCBarca 1/1/2 5-5 4 15.Kamena Riksa 1/0/3 3-5 3 16.Белите Акули 1/0/3 3-12 3 17.Dimitorv 1/0/3 3-19 3 18.Turboto 0/0/4 0-12 0 19.SK KASIRGA 0/0/4 0-12 0 20.Botev57 0/0/4 0-12 0