Тотнъм Хотспър

2740views 26comments Футбол Европа
<blockquote><h3>FULHAM FOREVER написа:</h3>тотнъм както се развихря и изведнъж моо ги видшш как ревъд след мача на милан не си правете илузии че този отбор ше стане велик ,,НИКОГА,, тотнъм и барса</blockquote> Те понеже Фулъм са много велики. (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

Тотнъм Хотспър

тотнъм както се развихря и изведнъж моо ги видшш как ревъд след мача на милан не си правете илузии че този отбор ше стане велик ,,НИКОГА,, тотнъм и барса (n) (n) (n) (n)

ОБЩО КЛАСИРАНЕ НА ОТБОРИТЕ В НЕОФИЦИАЛНИТЕ ТУРНИРИ

9342views 64comments Неофициални турнири
Ето крайно класиране на турнира League Europe до 80% N.Отбор п.р.з. г.р т 1.Koilovci Citi 9/3/2 79:49 30 (Шампион) 2.Челси Левски 9/3/2 70:36 30 (Вицешампион) 3.italia 8/3/2 38:10 27 4.Barsa85 7/2/3 26:5 23 5.Arsenal FC 6/2/2 44:34 20 6.Dragons 4/0/6 13:25 12 7.FC Barcelona 4/0/6 13:18 10 8.bet 35 2/1/7 14:14 7 9.Shadow Dragons 2/0/8 6:28 6 10.FC Spartak pl 1/0/9 2:36 3 11.TheGame 1/0/9 2:42 3 12.Koilovci Utd 0/1/9 1:52 1

Прегласуване опит и приход от музей от СКШ и СКК

1326views 8comments РО дискусии
Корекциите ще се въведат след приключване на Супер Купите

Опит, Умора, Морал и Награда за Супер Купите

1287views 8comments РО дискусии
Модула е активиран с написаните по-горе настройки.

Ювентус

3112views 27comments Футбол Европа
Май накрая вчера да се зарадвам на една победа...Пожлавам на Матри да бележи всеки мач по толкова... ;) Сега важното е да набереме скорост и да се върнеме в борбата за ШЛ.... === ДОбре, че бихме служебните...дано да започнеме една нова серия с победи ;) (d) (beer) === "Извън съда всичко постарому: Ювентус-Интер 1:0"

Тотнъм Хотспър

Тотнам ми е симпатичен отбор и най-вече, защото Бербо беше там ;) Мача с Милан беше ясно, че няма да се дадат толкова лесно, а те дори и си осигориха комфортен резултат за реванша...

Тотнъм Хотспър

Наистина Тотнъм през последните години се развиха много, а този пробив в шампионска лига тази година ( не е невъзможно да я вземат) ще подейства положително на отбора и откъм самочувствие и откъм финансови постъпления, защото е важно да вървиш нагоре, но още по важно е да запазиш позцията си до която си стигнал. Ще е много трудно да се борят за ВЛ, но при повече късмет нищо чудно и на финал за ШЛ да стигнат.

Тотнъм Хотспър

Аз не мога да разбера, защо всички имат по 10 отбора "любими" и то все грандове...

Тотнъм Хотспър

Арсенал, Барселона и Тотнъм. Това са истинските футболни отбори. Най-добрите!!! Надявам се Тотнъм да се доближи още повече до силните и класни отбори. Победата над Милан бе зашеметяваща и неочаквана от никого, но точна затова Висшата Лига се смята за най-доброто първенство в света. :)

Тотнъм Хотспър

На мен Тотнъм Хотспър ми станаха любими някъде преди 2 години!(Незнам защо, но просто изведнъж ми станаха любими) А за Милан : Тотнъм - и двата отбора са ми еднакво любими и ще се редвам еднакво и за двата, за Милан, защото си е Милан и съм за тях от както се помня, а за Тотнъм, защото ще ми е кеф да направят нешо голямо в Шампионската Лига(нещо голямо - поне полуфинал)

Тотнъм Хотспър

Аз пускам тази,защото според мен трябва да се знае,че това е отбор,който в близко бъдеще ще се бори за спечелването на Англия или Лига Европа.Способен е също и на изненади в Шампионска Лига.Както повечето от вас знаят за мача във вторник в който седекратният носител на Шампионската Лига \"Милан\" загуби домакинството си с 0:1.Това е от мен нядавам се,че ще намеря и други фенове на този клуб:)

LiverpooL Fc

2754views 22comments Футбол Европа
Хубаво продадоха Торес и добра цена му вземаха, обаче за мен парите които дадоха за Каръл са прекалено много, с такива трансфери скоро няма да са шампиони. Напоследък се стегнаха, но да видим ще могат ли да се докопат до 4ката. Доста съмнително.

LiverpooL Fc

2754views 22comments Футбол Европа
Добре че се махна Торес,клубовете в които е играл той неса ставали шампиони на първенството си нито са взимали някаква европейска титла като лига европа и шампионска лига.Добре че се получи така да вземат двама футболистa които биха го заместили много по добре.

ОБЩО КЛАСИРАНЕ НА ОТБОРИТЕ В НЕОФИЦИАЛНИТЕ ТУРНИРИ

9342views 64comments Неофициални турнири
(*) SuperCup Shampioni до 100%(*) (*) крайно класиране(*) (*) 1/LOKO PV-Шампион (*) +24 24T 2/Asenal FC +9 21T 3/BOTONA TEAM +16 18T 4/BEZDARNICITE +5 18T 5/SHADOW DRAGONS -29 7T 6/SK KASIRGA +3 3T 7/BET 35 +2 3T 8/ЧЕЛСИ ЛЕВСКИ +1 3Т 9/ЦСКА СОФИЯ 0 3Т 10/DRAGONS 0 1T 11/BATEBORISOV -1 0T 11/ITALIA -1 0T 13/БАЙЕРН БЛГ -2 0Т 13/ПФК ЛОКО СОФИЯ -2 ОТ 15/HISTERIA -4 0T 16/KAILOVCI CITI -5 0T 16/LEWSKI SOFIA 1 -5 0T сьжалявам,че не е цялостно,но поех кьсно турнира и има много изтрити коментари

Промени във Фонд ПНП

1579views 8comments РО дискусии
Предложението се приема!

Гласуване за Нови награди

1683views 8comments РО дискусии
Предложението се приема с пълно мнозинство!Новите награди влизат в сила от следващия сезон 26!

а/ Приема се

а) ПРИЕМА СЕ П.П Да забравил съм!Всички гласувани награди влизат в сила от следващия 26-и сезон!

а) ПРИЕМА СЕ П.П. Забравил си да напишеш , че ще влезнат в сила от следващият сезон . Сега поне ще се знае .