Ювентус
2457views
27comments
Футбол Европа
ее то Красич от както доиде е наи добрия ни играч сега и ако контузията на Тони е сериозно нз какво ще става :D
|
|
Ювентус
2457views
27comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>juve написа:</h3>според мен ще се класираме в 4-та ама ще е много трудно трябва ни постоянна игра и добрър нападател дано стане трансфера с Форлан</blockquote>
Дано, че и ТОни се контузи :D
А сега гледам мача ни с Катания за Копата и....Дел Пиеро е най-добрия...Заедно с Буфон и Красич...
|
|
Ювентус
2457views
27comments
Футбол Европа
според мен ще се класираме в 4-та ама ще е много трудно трябва ни постоянна игра и добрър нападател дано стане трансфера с Форлан
|
|
Нов член в РО |
|
Нов член в РО |
|
Нов член в РО
1023views
4comments
РО дискусии
Във връзка с напускането на колегата BLUEROSES,считано от днес в РО влиза следващия в класирането при изборите - Gam3 0v3r!Успех!
|
|
Ювентус
2457views
27comments
Футбол Европа
Песимист съм, че ще може да играем в ШЛ!Левски и Юве са отборите на сърцето ми и като гледам как Юве вече няма нищо общо с онова страшилище от 90-те години, направо ми се реве!
|
|
Ювентус
2457views
27comments
Футбол Европа
Съгласен съм с теб...
Дано тая година да можеме да влезнеме в 4ката, но с тая игра невиждам как ще го направиме това...Съдебните вече са плътно зад нас, а и имат мач по-малко...Форлан найстина е качествен играч и само той може нещо да ни помогне в предни позиции ако го привлечеме, но лошото е, че започнахме като Милан да купуваме играчи по на 31-32+год...Хубавото е, че Буфон ще се завърне в игра, но да видиме какво ще му е формата след като не е играл толкова време като титуляр... :)
|
|
Ювентус
2457views
27comments
Футбол Европа
Само като слушам транферните слухове от последната седмица ми иде да се самоубия! Макароне, Божинов, Бабел, Бардзали. Пълен ужас, единственото Форлан вдъхва малко надежда, само че не е във форма и е на 31 години. Така че според мен не трябва да даваме повече от 10 милиона за него.
|
|
Награда за Световен Шампион и неговите подгласници
1121views
9comments
РО дискусии
Поради голямото недоволство на потребителите,РО ще обсъди отново предложението за наградите и ако решим,че е нужно ще го прегласуваме!Преди започването на елиминационната фаза ще имаме конкретно становище по въпроса!
|
|
Награда за Световен Шампион и неговите подгласници |
|
Гласуване за програма на сезона |
|
Морал, Опит и Умора за националите |
|
Ювентус
2457views
27comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Просто в момента отборът ни няма достатъчно качествени единици. В последните дни, чувам разни слухове, че имаме интерес към някакви дървета тип Лука Тони или Клозе. Докато от интер искат Кака. Ман сити взимат Джеко, дето 1 година разказва, как иска да играе при нас! Ама явно песента е няма пари действайте!</blockquote>
Нападател трябва да се намери, защото дървото Амаури неможе да върши никаква работа...Чки и той е много зле, а доколкото знам е контузен за 3седмици някъде...Дел Пиеро няма как да разчитаме на него, защото вече си е на години...Джеко може би ще отиде в Сити, но не се знае още нищо...Той иска да дойде при нас и дори има слухове, че е карал ръководството ни да даде оферта за него и имам 48часа да дадем оферта за него, но ще видиме дали ръководството ще даде някаква оферта...|-)
П.П.Невидях, че си писал за Кака и Интер...Това няма как да стане...Едва ли Кака е толкова глупав, че да иде при съдебните, а не мисля, че Съдебните ще искат да дадат толкова милиони за него...
===
П.П2.Подписахме с Лука Тони...дали ще е за добро или за лоши ще покажа времето...:) Лично според мен трябваше да се привлече нападател след токато Ку се контузи за толкова дълго време и сезона за него приключи...
Доколкото чух има оферта за Дорлан и ако може да г опривлечеме ще е доста добре...
За Божинов също чух нещо такова, но мсиля, че са само измислици и невиждам къде може да са видяли Божинов като не е играл от толквоа време за Парма...Никито му изпи акула на това момче...
|
|
ПОФК "Ботев Враца"
1477views
10comments
Футбол България
(*) Ето контролите: (*)
22 януари – с „Чавдар”-Етрополе
26 януари – с „Калиакра”-Каварна
29 януари – все още не е уточнен противникът
2 февруари – с „Пирин”-Разлог
4 февруари – с „Миньор”-Перник
9 февруари – с „Бдин”-Видин
12 февруари – с „Видима-Раковски”-Севлиево
10 февруари – с „Локомотив”-София
|
|
ПОФК "Ботев Враца"
1477views
10comments
Футбол България
мисля че скоро Ботев пак ще играят контрола с ЦСКА може пак да ги бият :P :P
|
|
ПОФК "Ботев Враца"
1477views
10comments
Футбол България
1986г.
Левси(София) 3-6 Ботев(Враца)
Никой друг отбор не е вкарвал 6 гола на "Герена" в цялата история на Левски !!!
(*) (*) (*)
2010г.
ЦСКА(София) 1-2 Ботев(Враца)
|
|
ПОФК "Ботев Враца"
1477views
10comments
Футбол България
ФК Ботев е създаден през 1921.
Играе мачовете си на стадион "Христо Ботев", капацитет 32 000 (25 000 седящи) зрители.(В момента са по-малко, защото направиха ремонт на стадиона и много съкратиха местата)
През 1964 г. отборът печели правото да участва в елитната "А" група, където играе 26 години без прекъсване.През този период записва 269 победи, 171 равни и 348 загуби, с голова разлика 1001 - 1174.
В периода 1986 - 1990 играе под наименованието ФК Враца.
През 2005 отборът се преименува в "ОФК Ботев (Враца)" В момента играе в западната „Б“ група.
* Бронзов медалист в шампионата на България през 1971.
* Отборът е побеждавал всички свои съперници като гост при 26-годишното си непрекъснато участие в "А" група.
* Полуфиналист за Купата на Съветската армия през 1961, 1975 и 1985 г. (в неофициалния турнир).
* Рекордьор по участия е Николай Пенков с 334 мача.
* Рекордьор по отбелязани голове Георги Каменов със 150 гола.
* Участва в турнира на купата на УЕФА през 1972 срещу отбора на Динамо Загреб.
* Мартин Петров
* Георги Антонов
* Чавдар Атанасов
* Румен Босилков
* Орлин Бориславов
* Александър Валентинов
* Иво Георгиев
* Станчо Герджиков
* Славейко Димитров
* Мирослав Латинов
* Валентин Илиев
* Валентин Найденов
* Юри Николов
* Владимир Николов
* Генади Симеонов
* Светлин Симеонов
* Валентин Станчев
* Николай Станчев
===
* Сашо Ангелов
* Венцислав Божилов
* Илия Войнов
* Илия Вълов
* Тодор Гарев
* Валери Греков
* Цветан Данов
* Илия Драгомиров
* Юлиян Емилов
* Димитър Ефремов
* Цветан Йончев
* Евлоги Йорданов
* Румен Йотов
* Георги Каменов
* Петър Каменов
* Любомир Коцев
* Любен Куновски
* Валентин Малджански
* Емил Маринов
* Тодор Митов
* Бойко Краев
* Николай Пенков
* Веселин Петков
* Иван Радославов
* Кирил Райков
* Венелин Тошков
* Валери Цветанов
* Ангел Ценов (Гелето)
* Димитър Вълов
|
|
ПОФК "Ботев Враца"
1477views
10comments
Футбол България
(*) Играчи, с които се гордеем!(*)
Мартин Петров
Валентин Илиев
Георги Каменов
Николай Пенков
Илия Вълов
Емил Маринов
Цветан Йончев
Евлоги Йорданов
Димитър Ефремов
Ангел Ценов
Венелин Тошков
Кирил Райков
Николай Бакърджиев
Цветан Данов
Тодор Митов
Илия Войнов
Тодор Гарев
Валери Греков
Румен Йотов
Любомир Коцев
Валентин Малджански
Бойко Краев
Валентин Станчев
Валери Цветанов
Илия Драгомиров
|
|
ПОФК "Ботев Враца"
1477views
10comments
Футбол България
Спомням си този отбор,който беше неизменно в А група.Надявам се да се върне скоро там.Мисля,че Илия вълов излезе от там навремето.
|