Съботно-неделен турнир

777views 4comments Въпроси
Аз днес ако щеш вярвай размишлявах на същата тема тъй като исках да запазя титулярите си без умора и бях отписал последния мач, но не напълно. Мисля, че си отпаднал тъй като си бил символичен домакин и мача по между ви е 1:1, което класира stefan_cska заради гола на чужд терен, което е в правилника за първенството, и което явно е и при турнирите. При равенство в точките класирането се определя по: 1. Голова разлика 2. Отбелязани голове 3. Ако има абсолютно идентични голови разлики и класирането оказва влияние за влизане в по-горна група или изпадане , се гледат директните двубои по правилото за гол на чужд терен. Ако и там няма разлика се играе двубой на определена дата за решаване на проблема.

Съботно-неделен турнир

777views 4comments Въпроси
Здравейте! Искам да попитам някъде пише ли как се определя класирането в съботно неделните турнири? Преди малко се получи една ситуация в 1-ва група, дето не ми е ясна. Аз и колегата stefan_cska имаме еднакви показатели - точки, допуснати/вкарани голове, че даже и мача помежду ни е равен, в крайното класиране показва, че аз съм втори, а в същото време на 1/8 финал ще играе той дето в класирането е 3-ти. Нямам претенции, че трябва да съм аз, просто ми е интересно в подобна ситуация, когато всичко е равно, как се определя кой е на по-предната позиция?

Контузии

2056views 17comments Зала на срама
<blockquote><h3>Игра без Развитие 13 написа:</h3>Спрете спонсорирането и може и да се направи нещо!</blockquote> Точно така! И в моя отбор контузиите са ежедневие, но съм решила първо да проверя "качеството" на играта, след това да играя платено. Честно казано като гледам тук във форума ..... не намирам смисъл да плащам за нещо, което е като малко бебе и само иска без да пита дали имаш. http://prikachi.com/images.php?images/432/9051432C.jpg

Контузии

Спрете спонсорирането и може и да се направи нещо!

Контузии

Егати и ужаса(puke) за 5 дни от началото на сезона играта си прибра 45-те левро само от контузии(puke) г-н Тодоров докога ще ни рекетираш по този начин(puke) играя и други игри онлайн--там пак даваш пари,но ги даваш да си гъзар в играта:^) а тук си плащаме за правото си да я играеме(puke) ЗАЩО И ДОКОГА(puke) нямам думи просто,нали беше безплатна онлайн игра:x

Контузии

1395views 11comments Общи дискусии
След 5 години реших да се върна. Много се изненадах като видях състоянието на играта, нищо общо с преди. Според мен играта е на умиране. Нямам за цел да обвинявам никой, но ако не се предприемат някакви мерки, всичко ще приключи. И сега да си дойдем на думата, не може всеки ден да имама контузии, днес 2-ма и то от основният отбор с 0 умора, при положение, че утре започва новият сезон. Аз най-вероятно няма да издържа дълго и ще се махна, но по този начин няма да привлечете нови играчи господа. Вземете се стегнете и дайте малко живот на тази игра, че май всичко върви по енерция от доста години ;).

Краля слънце !!!!

2368views 14comments Зала на срама
Тази игра е толкова затънала вече, че не си струва и да се опитваш да мамиш:D :D :D

Краля слънце !!!!

Ще се сетите :D

Контузии

1395views 11comments Общи дискусии
Ай стига с тез контузии админ. Смени малко симулацията, че ми писна две седмици вече

Краля слънце !!!!

<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Дайте наистина да спираме кранчето и да гълта водица краля слънце !!! И всеки да си напише ИГРА БЕЗ РАЗВИТИЕ !!!</blockquote> Аз от години съм написал нещо подобно, а кранчето вече не помня кога го спрях. Но докато има и един, който налива, краля ще папка и потрива доволно ръчички че има едни....(да не използвам епитети да обидя някого), дето все още го хранят добре въпреки всички мизерии които им предоставя играта в негово лице срещу парите им. А поредното доказателство от днес, не че ми пука нещо вече тука, но все пак съм изумен от този мач, е това за купата: http://www.shampioni.com/?act=tvcup&round=247033 , загубен с дузпи с 0:O :2 от мен :O .Разликата в класите е повече от 2 пъти, с човек повече, без умора, но явно това не стига да вкарам гол, че и поне 1 дузпа даже, пълен цирк, обяснения с късмет и т.н. са меко казано смешни.

Трансфери

849views 3comments Въпроси
Благодаря за отговора! :)

РПС - Промяна

848views 9comments Предложения
Колко пъти му е предлагано да я продаде, но твърда глава :) И не я е създал той ;)

РПС - Промяна

Благодаря за отговорите, както и за професионалния отговор на Плевен. Някой има ли, който е поне мъничко по близък с админа...ако няма време да продаде играта. И аз като Шумен мисля, че в играта има хляб, а за това,ч е с реклама и повечко труд ще тръгне нагоре няма съмнение.

Краля слънце !!!!

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Аз имам 6 СТ Разбрах как стана така и мога и 11 да имам, но не мисля, че е честно. Все пак 6-тия, ще го продам, когато набере скорост, а защо не съм го продал веднага, ще отговоря само на един човек. Писал съм и в други теми. От месеци чакам администратор или някой да се свърже с мен да му обясня как да си оправи бъга, но нейсе.</blockquote> НЯМА И ДА СЕ СВЪРЖЕ БРАТ ПИСМО ОТ УМРЯЛ ПОЛУЧАВАЛ ЛИ СИ

Краля слънце !!!!

Аз имам 6 СТ :) Разбрах как стана така и мога и 11 да имам, но не мисля, че е честно. Все пак 6-тия, ще го продам, когато набере скорост, а защо не съм го продал веднага, ще отговоря само на един човек. Писал съм и в други теми. От месеци чакам администратор или някой да се свърже с мен да му обясня как да си оправи бъга, но нейсе.

Трансфери

849views 3comments Въпроси
Chelsea London FC споко. Не се занимавай. И на мен ми се случва доста често. Продавам някой на минималната, но има някакъв скрипт, който проверява след доста време и ако има разлики връща трансферите и глобява. Нищо, че минималната се е дигнала след трансфера :) Продавай с малка разлика и няма да имаш проблеми.

РПС - Промяна

<blockquote><h3>Myrtle_Beach написа:</h3>Ще си позволя да предложа за Н-ти път да се направи нещо, по отношение на РПС-та. Останахме шепа хора в играта и да намериш съперник за Рпс става много,много сложно. Нека някой, който е по-навътре с програмирането да каже колко трудно е да се направи нещо като листа с всеки, който е готов за рпс. За всички би било в пъти по удобно, ако можехме по всяко време да влезем и просто да изберем противник за рпс от листата. Особено в дните на турнирите, та дори и по време на съботния турнир е ужас да търсиш. Не искам да ставъм нагъл, но може да се измисли и нещо допълнително - например победителят да печели кредит, който да вземе от съперника...няма да мечтая чак толкова, но пишете колеги.</blockquote> Максимум 30мин. работа, като тук слагам освен кода и интерфейса + тестове 10мин. :) http://prikachi.com/images.php?images/432/9026432B.jpg http://prikachi.com/images.php?images/431/9026431v.jpg

РПС - Промяна

<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>Аз му писах навремето че е създал нещо уникално като игра,но за жалост е било.до тан нито новости ,нито развитие...много жалко</blockquote> Той ли създаде тази игра или си я присвои защото до колкото си спомням админа до 2010 е бил друг !!!

РПС - Промяна

Аз му писах навремето че е създал нещо уникално като игра,но за жалост е било.до тан;( нито новости ,нито развитие...много жалко

РПС - Промяна

Стига предлагахте, предложения бол изпълнител...НИКАКЪВ!!! Няма желание за работа, играта замира и едва ли ще има нещо новичко...по скоро новото ще да е закриване на играта :) И може би най доброто предложение е закриване тъкмо да се свършат мъките :)