какво е това

933views 3comments Зала на срама
колеги искам да се допитам до вас...какво е това ,мултащина или тарикатлъци8)8) 8) 8) 8) харесах си много добра 19-ка предложена от Ботев ГЛ на трансфера8) имаше оферта за играча от Girondins Bordeaux макс в кредит и някакво левро "мисля че беше 11"....пратих оферта макс и 45 левро и получих най смешното и странно съобщение:http://www.shampioni.com/?act=msgs&case=read&msg_id=19255755 и на другия ден Ботев продава 19-ката на Бордо за макса и 11 левро"може и без левро да го е дал":x :x :x това според вас какво е :мултащина или нарочно надуване на цената.Според мен тези два отбора са на един и същи собственик:странно прехвърляне на играчи,прехвърляне на кредит и какво ли не.Още повече че Бордото е с доста тъмно минало и е наказван за това.На въпросите ми отговаря само Бордото,а Ботев и глухоням да е --не вярвам да е сляп:x 8-| 8-|

Въпрос за ЛШ

671views 3comments Въпроси
Мерси за отговора.

Въпрос за ЛШ

Завършилите на второ място започват от Първи квалификационен кръг.;)

Въпрос за ЛШ

Здравейте,отборът ми има 50.5 кк и този сезон ще играя в 1-ви кръг на ЛШ. Въпросът ми е не трябва ли да започна в 4-ти кръг?

внимавайте при трансферите

924views 1comments Зала на срама
изтрил съм го(puke)ощетен съм от играта или от бъг,но няма смисъл

И аз бях до тук

699views 1comments Общи дискусии
Колеги отказвам се и продавам целия отбор. Това беше от мен, повече не ми се занимава (нито имам вече нерви нито ентусиазъм нито каквато и да е тръпка. И затова не мисля че има смисъл да продължавам. Който и каквото да ми говори, тази игра започна да запада с въвеждането на новите средни цени, а въвеждането на ограничението на суперталантите направо е прати в трета глуха (а за симулатора изобщо на не говорим!!!) Това е ...продавам си отбора и пожелавам успех на всички който смятат да продължават.

Честито с коледния турнир!!!

766views 10comments При проблем с играта
(y)

Весела Коледа!!! Що имам чувството, че утре новият сезон няма да започне? Как мислите? :) (d)

ОСТАВКА-ПОДИГРАВКА

<blockquote><h3>Nice написа:</h3>Аз печеля квалификацията, а не попадам в групите.... МНОГО СТРАННО</blockquote> Защото групите бяха изтеглени с жребия за квалификациите!!! Честито на печелившите ;)

Аз печеля квалификацията, а не попадам в групите....(o) МНОГО СТРАННО

Скоро не се беше случвало това бъгче, но уви...здраве да е. Наздравеееееееее!!!

още по странно е че се играят мачовете във групите

Важното е да сме живи и здрави ,весели празници!

Който си е платил директно в групите. Интересно е квалификациите дали ще имат 2-ри кръг. Пак бъгяса играта. Трябва да престане смяната на времето, че ще откачи админа :D (beer) (beer) (beer)

Браво, админче!!! Жребия с групите изтеглен, а през това време ще се играят квалификации!!! Това ли ти е подаръка за Коледа!!! Весели празници, това може би ще е последната Коледа на играта :)

Levro ot chujbina

656views 3comments Въпроси
No kogato natisna plati me prehvurlq kum saita na grabbing,a ne na PayPal

Levro ot chujbina

PayPal го има като вариант за закупуване на левро от чужбина.

Levro ot chujbina

Zdraveitr.Ima li drug nachin osven Grabo.bg ili sms za zarejdane na Levro ot chujbina.Moje li prez PayPal,ne Grabo.Blagodarq:)

shampioni.org

838views 10comments При проблем с играта
Искам да попитам как така цял шампионат и днес на финала за купата срещу ZARA BOYS,(punch) не мога да спечеля срещу отбор с видимо по-слаби играчи от моите,а на всичкото отгоре преди малко на симулатора ми показва,че моите линии на на защита,полузащита и нападение са с по 10% по слаби от неговите,като всъщност е тъкмо обратното и моите играчи са с по 30-40 единици по-силни в линиите си от неговите!Обяснете ми какво става и каква е тази измама?