какво е това
933views
3comments
Зала на срама
колеги искам да се допитам до вас...какво е това ,мултащина или тарикатлъци8)8) 8) 8) 8) харесах си много добра 19-ка предложена от Ботев ГЛ на трансфера8) имаше оферта за играча от Girondins Bordeaux макс в кредит и някакво левро "мисля че беше 11"....пратих оферта макс и 45 левро и получих най смешното и странно съобщение:http://www.shampioni.com/?act=msgs&case=read&msg_id=19255755 и на другия ден Ботев продава 19-ката на Бордо за макса и 11 левро"може и без левро да го е дал":x :x :x това според вас какво е :мултащина или нарочно надуване на цената.Според мен тези два отбора са на един и същи собственик:странно прехвърляне на играчи,прехвърляне на кредит и какво ли не.Още повече че Бордото е с доста тъмно минало и е наказван за това.На въпросите ми отговаря само Бордото,а Ботев и глухоням да е --не вярвам да е сляп:x 8-| 8-|
|
|
Въпрос за ЛШ |
|
Въпрос за ЛШ |
|
Въпрос за ЛШ
671views
3comments
Въпроси
Здравейте,отборът ми има 50.5 кк и този сезон ще играя в 1-ви кръг на ЛШ. Въпросът ми е не трябва ли да започна в 4-ти кръг?
|
|
внимавайте при трансферите |
|
И аз бях до тук
699views
1comments
Общи дискусии
Колеги отказвам се и продавам целия отбор. Това беше от мен, повече не ми се занимава (нито имам вече нерви нито ентусиазъм нито каквато и да е тръпка. И затова не мисля че има смисъл да продължавам. Който и каквото да ми говори, тази игра започна да запада с въвеждането на новите средни цени, а въвеждането на ограничението на суперталантите направо е прати в трета глуха (а за симулатора изобщо на не говорим!!!) Това е ...продавам си отбора и пожелавам успех на всички който смятат да продължават.
|
|
Честито с коледния турнир!!! |
|
Честито с коледния турнир!!!
766views
10comments
При проблем с играта
Весела Коледа!!!
Що имам чувството, че утре новият сезон няма да започне? Как мислите? :) (d)
|
|
|
766views
10comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Nice написа:</h3>Аз печеля квалификацията, а не попадам в групите.... МНОГО СТРАННО</blockquote>
Защото групите бяха изтеглени с жребия за квалификациите!!! Честито на печелившите ;)
|
|
766views
10comments
При проблем с играта
Аз печеля квалификацията, а не попадам в групите....(o) МНОГО СТРАННО
|
|
766views
10comments
При проблем с играта
Скоро не се беше случвало това бъгче, но уви...здраве да е. Наздравеееееееее!!!
|
|
|
|
766views
10comments
При проблем с играта
Който си е платил директно в групите. Интересно е квалификациите дали ще имат 2-ри кръг. Пак бъгяса играта. Трябва да престане смяната на времето, че ще откачи админа :D (beer) (beer) (beer)
|
|
766views
10comments
При проблем с играта
Браво, админче!!! Жребия с групите изтеглен, а през това време ще се играят квалификации!!! Това ли ти е подаръка за Коледа!!!
Весели празници, това може би ще е последната Коледа на играта :)
|
|
Levro ot chujbina
656views
3comments
Въпроси
No kogato natisna plati me prehvurlq kum saita na grabbing,a ne na PayPal
|
|
Levro ot chujbina |
|
Levro ot chujbina
656views
3comments
Въпроси
Zdraveitr.Ima li drug nachin osven Grabo.bg ili sms za zarejdane na Levro ot chujbina.Moje li prez PayPal,ne Grabo.Blagodarq:)
|
|
shampioni.org
838views
10comments
При проблем с играта
Искам да попитам как така цял шампионат и днес на финала за купата срещу ZARA BOYS,(punch) не мога да спечеля срещу отбор с видимо по-слаби играчи от моите,а на всичкото отгоре преди малко на симулатора ми показва,че моите линии на на защита,полузащита и нападение са с по 10% по слаби от неговите,като всъщност е тъкмо обратното и моите играчи са с по 30-40 единици по-силни в линиите си от неговите!Обяснете ми какво става и каква е тази измама?
|