Чакащи турнири

12923views 86comments Неофициални турнири
Супер Лига А 04 20 отбора , в една група и се играе на разменено гостуване . Мачове ОПС , по 4 мача на ден . Победител е първия в крайното класиране . Награда 1 ВИП код за победителя . Набират се и спонсори за други награди .

Контузии

2508views 17comments Зала на срама
продължаваме с контузиите--нон стоп всеки ден

Контузии

Аз обмислям да спирам играта като цяло, защото без ВИП няма смисъл да е играе, а с ВИП само стимулираме админа да НЕ ПРАВИ НИЩО!

Контузии

всеки ден по един от поне месец насам(beer)

До кога, ще полягваме?

1068views 5comments Зала на срама
Plamo...има и изключения!!! Например веднъж simvol отпадна умишлено в 4-ти кръг за да играе в КШ, при все че беше един от фаворитите за ЛШ!!!

До кога, ще полягваме?

няма правило-вярно е,но тук става въпрос за нещо съвсем друго ,различно от правилата-за достоинство и чест,за морал...както ги губим в реалният живот,така и тук се отразява. което е много жалко. ако беше така и в реалните футболни турнири,никой отбор,който няма шанс за титлата в ЛШ нямаше да себори да влезе в групите,нали?

До кога, ще полягваме?

Няма правило забраняващо това :) И аз съм го правил в другия сървър, а и тук преди 10тина сезона. Мениджърите виждат, че нямат шанс в ЛШ, а могат да грабнат КШ и падат нарочно :)

До кога, ще полягваме?

Много е яка тази тенденция: Не съм сигурен до къде, ще стигна в Шампионската, но що ли да не се пробвам за финал в КШ. Визирам постоянното полягване в 4-ти кръг на отбори, на които мястото не им е в КШ. Миналия сезон БЪРЗИ И ЯРОСТНИ и 4erdafon играха финал след като полегнаха в 4-ти кръг. Сега други два "колоса" FC Donovete Mezdra и БЪЛГАРИЯ полегнаха смешно. Къде Ви е достойнстовото и феърплея питам аз?

Правилата трябва да се спазват от всички

4997views 26comments Правила на играта
8) Продавайте играчите си на търг(wait) и ще ги продавате над макса спокойно и без наказания;( .Когато сте поставили играча в трансферния списък и се появи цена над макса:D ,изтрийте играча от списъка и го сложете на търг(rofl) ,така хем ще решите проблема(bow) ,хем ще се облажите повече и няма да бъдете наказвани.(y)

Контузии

<blockquote><h3>debelite написа:</h3>Днес имам случайно, само 5 контузени играчи . Съобщение: "Контузени играчи: K. DEONNE, W. AARON, Z. CARL, F. HARRY, O. DEEMER"</blockquote> За последните 2 дни имам 3 контузени...останахме 20-30 души едва едва играещи и всеки ден контузен...този човек сякаш иска да ни разкара всички ли...не знам каква му е целта..............

Контузии

Днес имам случайно, само 5 контузени играчи . Съобщение: "Контузени играчи: K. DEONNE, W. AARON, Z. CARL, F. HARRY, O. DEEMER"

Съботно-неделен турнир

912views 4comments Въпроси
Жалко,че няма администратор и той да се изкаже по проблема(sun) (o)

Съботно-неделен турнир

Ама виж класирането, дава че аз съм втори хаха, има нещо сбъркано.

Съботно-неделен турнир

Аз днес ако щеш вярвай размишлявах на същата тема тъй като исках да запазя титулярите си без умора и бях отписал последния мач, но не напълно. Мисля, че си отпаднал тъй като си бил символичен домакин и мача по между ви е 1:1, което класира stefan_cska заради гола на чужд терен, което е в правилника за първенството, и което явно е и при турнирите. При равенство в точките класирането се определя по: 1. Голова разлика 2. Отбелязани голове 3. Ако има абсолютно идентични голови разлики и класирането оказва влияние за влизане в по-горна група или изпадане , се гледат директните двубои по правилото за гол на чужд терен. Ако и там няма разлика се играе двубой на определена дата за решаване на проблема.

Съботно-неделен турнир

Здравейте! Искам да попитам някъде пише ли как се определя класирането в съботно неделните турнири? Преди малко се получи една ситуация в 1-ва група, дето не ми е ясна. Аз и колегата stefan_cska имаме еднакви показатели - точки, допуснати/вкарани голове, че даже и мача помежду ни е равен, в крайното класиране показва, че аз съм втори, а в същото време на 1/8 финал ще играе той дето в класирането е 3-ти. Нямам претенции, че трябва да съм аз, просто ми е интересно в подобна ситуация, когато всичко е равно, как се определя кой е на по-предната позиция?

Контузии

<blockquote><h3>Игра без Развитие 13 написа:</h3>Спрете спонсорирането и може и да се направи нещо!</blockquote> Точно така! И в моя отбор контузиите са ежедневие, но съм решила първо да проверя "качеството" на играта, след това да играя платено. Честно казано като гледам тук във форума ..... не намирам смисъл да плащам за нещо, което е като малко бебе и само иска без да пита дали имаш. http://prikachi.com/images.php?images/432/9051432C.jpg

Контузии

Спрете спонсорирането и може и да се направи нещо!

Контузии

Егати и ужаса(puke) за 5 дни от началото на сезона играта си прибра 45-те левро само от контузии(puke) г-н Тодоров докога ще ни рекетираш по този начин(puke) играя и други игри онлайн--там пак даваш пари,но ги даваш да си гъзар в играта:^) а тук си плащаме за правото си да я играеме(puke) ЗАЩО И ДОКОГА(puke) нямам думи просто,нали беше безплатна онлайн игра:x

Контузии

1744views 11comments Общи дискусии
След 5 години реших да се върна. Много се изненадах като видях състоянието на играта, нищо общо с преди. Според мен играта е на умиране. Нямам за цел да обвинявам никой, но ако не се предприемат някакви мерки, всичко ще приключи. И сега да си дойдем на думата, не може всеки ден да имама контузии, днес 2-ма и то от основният отбор с 0 умора, при положение, че утре започва новият сезон. Аз най-вероятно няма да издържа дълго и ще се махна, но по този начин няма да привлечете нови играчи господа. Вземете се стегнете и дайте малко живот на тази игра, че май всичко върви по енерция от доста години ;).

Краля слънце !!!!

2899views 14comments Зала на срама
Тази игра е толкова затънала вече, че не си струва и да се опитваш да мамиш:D :D :D