Пореден бъг със записаните състави
844views
5comments
При проблем с играта
и при мене се получи същото би трябвало реваншите да се преиграят
|
|
Пореден бъг със записаните състави
844views
5comments
При проблем с играта
днес се изненадах ,като влязох към 21:оо часа и видях ,че неиграя със записания състав вреванша за Лигата на шампионите ,което ми коства отпадането. Направеъе нещо
|
|
Запиши своя състав
646views
5comments
Общи дискусии
и при мен е същия проблем ,но много късно го видях , реванша за Лига на Шампионите замина
|
|
Запиши своя състав
646views
5comments
Общи дискусии
И при мене беше се изтрил, но
1) навреме реагирах и си пренаредих играчите
2) така или иначе в моя случай нямаше да е фатално за срещите ми, в който и вариант да бях излязъл.
Но като цяло, това е поредния бисер в "огърлицата" както се казва- дано Админа се сети да влезе и направи нещо.
|
|
Запиши своя състав
646views
5comments
Общи дискусии
Току що констатирах същия проблем и сега мача за ЛШ го пращам на вятъра. Дето се вика на печелившите, честито
|
|
Запиши своя състав
646views
5comments
Общи дискусии
Здравейте, сутринта си бях записал състави за първенство и за РПС, които сега липсват. Има ли и друг с подобен проблем? :x
|
|
Предстоящ мач в ЛШ !??
644views
2comments
При проблем с играта
футболистите ,които пише че са изтрити са върнати играчи,но междувременно получават умора в другите отбори :D
|
|
Предстоящ мач в ЛШ !??
644views
2comments
При проблем с играта
http://shampioni.com/index.php?act=tvclq&round=10171
Дали няма да спечеля служебно (chuckle)
|
|
Огромен проблем при трансфер |
|
Правилата трябва да се спазват от всички |
|
Трансфер
706views
1comments
При проблем с играта
ЗАЩО ЩЕ ВРЪЩАТ ПРОДАДЕНИ ИГРАЧИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ СА ПРОДАДЕНИ НА РЕАЛНАТА ИМ ЦЕНА
|
|
Да ви е честита новата 2017 година
1129views
10comments
На лафче
ЧНГ През Новата година Ви пожелавам : 1 нов админ,12 месеца късмет, 52 седмици успех, 365 дни секс, 8760 часа любов, 525600 минути щастие, 31536000 секунди здраве!
|
|
1129views
10comments
На лафче
<blockquote><h3>Shampioni19044 написа:</h3>Нова година, нов късмет, нов админ.... Живи и здрави бъдете!</blockquote>
(y) (y) (y) (y) (y) (y)
|
|
Да ви е честита новата 2017 година |
|
1129views
10comments
На лафче
Честита Нова Година и от мен. :) Живи и здрави и всичко най-хубаво(d) (d) (d) (d) (d)
|
|
1129views
10comments
На лафче
През новата година бъдете здрави, щастливи и успехите да ви съпътстват навсякъде и във всяко начинание! (party) (party) (d) (d)
|
|
Пробита парола
678views
2comments
При проблем с играта
пишеш във скайпа Shampioni ще ти излезе москва България там му пиши
|
|
Пробита парола
678views
2comments
При проблем с играта
Снощи някой ми е пробил паролата и е продал 34 годишен играч за много голяма сума.Кажете ми моля ви как да се свържа с админа за да си върна играча,а пък и да не бъда наказан
|
|
какво е това
933views
3comments
Зала на срама
тя и наглостта ти е като всичко друго ГОЛЯМА И КИРЛИВА(rofl) и какво като се обади Страйкъра:D няма ли право или може да ни обвиниш че сме мултаци(puke) (puke) вониш и продължаваш да се обливаш с воня(punch) що не пише и мултака ти ма а(rofl) (rofl) и като си толкоз открехната -кажи за какво ти е тази 19-ка че я взе,а мен ши ма караш 100 левро да слагам(puke) (puke) нека Ботев да ми каже условията си,каква си ти да ни се месиш..упс чакай забравих че ти е мулти отбор(puke) (puke) воня сте двамата страшна воня(puke) и лошото е че има още но за тях по нататък
|
|
какво е това |