РПС - Промяна
848views
9comments
Предложения
И аз съм почти всяка вечер, но един път като пропусна и колегата ще каже "този е несериозен" и край. За всички ще е много по-лесно така, а и в крайна сметка нали ние сме потребителите, на нас трябва да ни е добре.
|
|
РПС - Промяна
848views
9comments
Предложения
на този проблем има решения но няма явно желание у админа8)почти всяка вечер си гледам мачовете и можем да играем рейтингови(y) (handshake)
|
|
РПС - Промяна
848views
9comments
Предложения
Ще си позволя да предложа за Н-ти път да се направи нещо, по отношение на РПС-та. Останахме шепа хора в играта и да намериш съперник за Рпс става много,много сложно. Нека някой, който е по-навътре с програмирането да каже колко трудно е да се направи нещо като листа с всеки, който е готов за рпс. За всички би било в пъти по удобно, ако можехме по всяко време да влезем и просто да изберем противник за рпс от листата. Особено в дните на турнирите, та дори и по време на съботния турнир е ужас да търсиш. Не искам да ставъм нагъл, но може да се измисли и нещо допълнително - например победителят да печели кредит, който да вземе от съперника...няма да мечтая чак толкова, но пишете колеги.
|
|
Краля слънце !!!!
2368views
14comments
Зала на срама
Дайте наистина да спираме кранчето и да гълта водица краля слънце !!! И всеки да си напише ИГРА БЕЗ РАЗВИТИЕ !!!
|
|
Краля слънце !!!!
2368views
14comments
Зала на срама
FCBARCELONA1 си е коректен, толкова сезони играем в една лига...да избухлив е както и аз, но си е с правото!!! Помня още когато се борихме с него във Б група и само по голова разлика го бих за да вляза в А беше в далечния 17 сезон...какви времена бяха!!! Сега какво в групата оставаме 2 активни, 2 влизащи рядко, един блокиран, а колко БОТа...админче замисли се какво правиш!!! Така или инъче играта замира, не я доунищожавай с тъпи решения относно трансферите, така и така трансферите са малко хептен ги ограничаваш така!!! Накрая какво искаш да останат само БОТове ли да си играят измислената ти игра??? Това ли искаш? Ботове ли ще ти пращат СМС??? Те ли ще те издържат???
|
|
Краля слънце !!!!
2368views
14comments
Зала на срама
<blockquote><h3>CHELSEA FC написа:</h3>пълна анархия заключват се отбори,има нагли мениджъри със по 6-7 СТ и си
печелят и няма кой да ги спре г-н Админ искам да те попитам нещо:стигнахме
ли дъното вече?????ето го колегата играе със 6 СТ и какво правим 4. VIDIC 13
623
5. Braveheart 534
6. G Best 629
8. P Scholes 617
10. METALLICA 438
11. Owen 13. 606
http://www.shampioni.com/?act=ureport&round=22130
ЦСКА честито равенство ти си най добрия</blockquote>
на дъното бяхме преди 3 години,като се ограничи броя на СТ,като се въведоха ограниченията за дюша и т.н. и т.н,а относно колегата не трябва да му се сърдите(играта му дава 7ст и админа не го наказва)ами ще жътка,явно честта му е на нивото на играта(chuckle) искам да го попитам,ако пише в темата:::::ЦСКА ще бъдеш ли доволен от спечелената титла???:x
|
|
Краля слънце !!!! |
|
Трансфери
849views
3comments
Въпроси
Защо ме наказват и отменят трансфери, когато купувал или продавам играчи на цена в диапазона (Минимална цена; максимална цена)?
|
|
Краля слънце !!!!
2368views
14comments
Зала на срама
<blockquote><h3>FC RAPID написа:</h3>И между другото има и други отбори с повече от 5 ст ,но май няма значение
намерили са някаква вратичка и са я използвали.Ако имаше някои които да ги следи
едва ли щеше да е така.На печелившите честито!(челси аз ги изкарах 7 ст на
отбора за които си писал...)</blockquote>7 са но единия е 14-ка и да речем че не може да повлияе с коеф. или умения по време на мач(beer) но грозното в ситуацията е че колегата си играе със 6 СТ мача,че и красиви коментари е написал във форума на срещата
|
|
Краля слънце !!!!
2368views
14comments
Зала на срама
И между другото има и други отбори с повече от 5 ст ,но май няма значение намерили са някаква вратичка и са я използвали.Ако имаше някои които да ги следи едва ли щеше да е така.На печелившите честито!(челси аз ги изкарах 7 ст на отбора за които си писал...)
|
|
Краля слънце !!!!
2368views
14comments
Зала на срама
пълна анархия 8) заключват се отбори,има нагли мениджъри със по 6-7 СТ и си печелят и няма кой да ги спре:^) г-н Админ искам да те попитам нещо:стигнахме ли дъното вече?????ето го колегата играе със 6 СТ и какво правим:x 4. VIDIC 13 623
5. Braveheart 534
6. G Best 629
8. P Scholes 617
10. METALLICA 438
11. Owen 13. 606
http://www.shampioni.com/?act=ureport&round=22130
ЦСКА честито равенство:D ти си най добрия(n)
|
|
Краля слънце !!!!
2368views
14comments
Зала на срама
Със Stubel Siti е същото,изключително коректен мениджър а го заключиха
|
|
Добър ден. |
|
Добър ден.
654views
3comments
Въпроси
1-Играч от ДЮШ може да бъде привлечен, когато стане на 14 години.За 14 годинишен са 5 нива (трябва да е започнато 6-то ниво) от училището за таланти и 10 000 кредит.
2-Разликата е, че школата ти помага да изваждаш таланти от ДЮШ или играчи между 14 и мисля, че 18 години на случаен принцип, а тренировъчния център служи за специални тренировки, които трябва да плащаш с левро (избираш кои умения да се подобрят) и нива от сградата или тренировка на случаен принцип, която ти тренира уменията на играча, като се генерират 4 от всички умения.
3-За да започнеш строеж на фен магазин и школите, трябва да си започнал 6-то ниво на стадиона.Така обаче трябва да се сбогувш с кредита, който получаваш всеки ден, когато влезеш в играта.
|
|
Добър ден.
654views
3comments
Въпроси
Добър ден.Наскоро се регистрирах в шампиони.ком(играл съм преди),но немога да намеря отговора на някои въпроси.
Кога мога да привличам играчи от ДЮШ ?СЛед 14 год.? Кое ниво на коя сграда трябва да имам за да го изкарам?
Каква е разликата между тренировъчен център и училище за таланти?
Когато стигна 5-то ниво на стадиона мога ли да започна със строежа на фен магазин и школите и все още да получавам 3к кредит на ден,докато не пусна 6-то ниво на стадиона?
|
|
Краля слънце !!!!
2368views
14comments
Зала на срама
Поставил съм темата във зала на срама защото са мене е меко казано срамно направо двулично !!!! Значи от 16 ноември няма прогнози във shampioni.org от колко време говорим че дизайна не се променял от години , контузиите са ненормални , симулацията също , от два месеца се въртят теми зя няколко отбори обичайно заподозрени във далавери обаче изведнъж Краля слънце намери време да заключи 9 отбора !!! И то прави впечатление че два от отборите са FCBARCELONA1 ,STUBEL SITI .Особено за FCBARCELONA1 не знам за останалите но аз съм правил трансфери със него входящи и изходящи и съм се борил със него за някой талант но досега аз лично не съм видял нередовен трансфер .Е как толкова години никой играч не написа за негов нередовен трансфер и изведнъж 7 трансфера анулирани ? Дали причината не друга ?? Например че FCBARCELONA1 откровенно дава съвети на всички че играта е се е превърнала в пълен т.шак ?? Да попитам краля слънце ще продължаваме ли да се залъгваме направо си кажи каквото ти е на сърцето и душата че изобщо те боли .... за играта важното е смс-сите да продължават да текат !!! Това ние го знаем ама поне да спрем с лицемерието от типа играта е мое дете и нямам свободно време защото ако ако веднъж го видя написано сигурно ще повърна в кенефа (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke)
|
|
Пореден бъг със записаните състави
844views
5comments
При проблем с играта
Незнам дали проблема със записаните състави е решен,но не виждам заинтересованост от страна на администратора на играта!!!Редно е да вземе отношение по проблема,ако иска да запази клиентите си.Аз сигурно съм един от малкото завърнали се отново,но ако това отношение продължава ще е и за последно(rain)
|
|
844views
5comments
При проблем с играта
Всичко "записано" се е изтрило. На мен не ми костваше класиране, а шестима контузени.
|
|
844views
5comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>GALATASARAY KJ написа:</h3>и при мене се получи същото би трябвало реваншите да се преиграят</blockquote>
Това на кой го казваш?
|
|
Запиши своя състав
646views
5comments
Общи дискусии
Явно заради темата ме наказаха:
Съобщение от: Администратор 06 Яну 2017 00:11
3 контузени играчи
Контузени играчи: Т. Мюлер, Б. Швaйнщайгер, Ръсел Кроу
|