shampioni.org

838views 10comments При проблем с играта
<blockquote><h3>Shampioni19044 написа:</h3>Може би жена му не му дава да пипа компютъра....</blockquote> :D :D :D :D

Айде,със здраве...

595views 1comments Общи дискусии
!!!(beer)

shampioni.org

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Още една седмица и ще му се изтрие отбора Къде ще си търсим админ тогава</blockquote> Още по-добре всеки друг на негово място е за предпочитане !!!

shampioni.org

Още една седмица и ще му се изтрие отбора(chuckle) Къде ще си търсим админ тогава(envy) ;( (sweat) (whew)

shampioni.org

Може би жена му не му дава да пипа компютъра....

shampioni.org

Да чува Господ да брани от такъв родител+:D :D Важното е контузиите да не секват(beer)

shampioni.org

От 16 ноември няма мачове за прогнозиране във shampioni.org .И тука се пита кога краля слънце ще благоволи да оправи този проблем питам де теи като се обясняваше едно време че играта му е като собствено дете а от 23 Ное 2016 10:49 ч. не го е погледнал живо ли е умряло ли е !!

Вашето мнение

3165views 39comments Зала на срама
Благодаря на всички, които писаха по темата , и на тези които ми писаха на лично. За мен, а предполагам и на всеки който има няколко излишни минути да преглежда трансфери на други отбори става ясно кога има нещо гнило. Както вече споменахме тази игра върви бавно и никой не би се лишил от най-натренирания си играч и пропуснал няколко сезона от развитието на отбора си за 1 Вип код или кредит. Най-жалкото за мен е безхаберието на собствениците на играта, защото аз въпреки всичко мисля, че с много желание играта може да стане пак популярна, печеливша и най-важното за нас потребителите - запълнени с реални играчи групи. Успех на всички и не забравяйте да протестирате срещу 'мултаците' и за в бъдеще(chuckle) (chuckle)

Вашето мнение

ами повърни си (puke) не ме интересува какво имаш и какво си направил/ла8) яд ме е на това че анатемосваш и осираш хора за неща които и ти също си направил/ла та дори с забранена от т.9 гарнитура(chuckle) върни се в началото на темата и си прочети първия пост(rofl) (rofl) дали прилича на последния ти-на това ме яд:) жив/а и здрав/а

Вашето мнение

Това ми е последния пост тук ,защото ми се повръща,и още повече че просто търсете под вола теле,въпреки че нямам нищо против да се излагате.Първо футболисти които са купени преди 5 сезона ,когато бяха на 24 не може да искате да нямат никакво развитие ...за ваше улеснение ще кажа че става въпрос за 6 футболиста които съм купила за средната цена,да ама на вас не ви стига ...нали сега ви е яд защо са при мен?..ще ви кажа и друго -при мен защото момчето си получи в пари всяка една тренировка ,която е направил.Колкото до защитника...за пореден път се изказваш неподготвен...всеки нормален мениджър знае че 29-30 годишните играчи са най-скъпи (всеки който е развивал до толкова години футболист).играча ми беше ненужен а скъп ,градих отбора който ми е в момента и исках да му взема кредита.нормално е на 31 години играча да не струва 2 млн.затова ко купих на максималната.но това всичко са престъпления срещу човечеството ,очаквам скоро да ме обвините и за войната в Сирия и за озоновия слой..

Вашето мнение

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>От няколко сезона следя този отбор,защото исках да купя футоблисите от който е изграден преди да ги вземе той.Най -интересното е че тези футболисти той ги преотсъпва на даден отбор (например Интернационале) който ги развива до ента-степен и разбирасе -играча е запазен за ...познайте кой...колкото до това че е изграден с много левро....колега следях офертите и никъде не видях такова левро...още повече че имаше доста по-добри оферти от твоите.Включително и аз имах готовност да дам минимум 150 левро на играч ,но истината е че всичко се решава под масата...Много ми е чудно и отбора който ти разви футболисите как така дава 250 левро за спец.тренировки на един футболист и после да ти ги даде на загуба ??...и тем подобни въпроси...но това е работа на друг човек.Правилата са за всички ,ясно е че ще спечелиш ЛС жалко е че си избрал този път.Успех</blockquote> погледнете примерно неговия Неймар(rofl) толкова си осран а се правиш на светец мошеннико(puke) и тъй като ме намеси в акото апелирам към админа да ти разгледа далаверите може да стане присмял се хърбел на щърбел

Вашето мнение

<blockquote><h3>FC RAPID написа:</h3>Настава дума за това кои как си харчи парите.Всеки може да вкарва колкото пари си прецени в играта и да си печели виртуални титли това е въпрос на избор.Тук има явно финансово подпомагане на друг отбор което е забранено точка 9 от правилата на играта.В случая подпомагане с вип кодове или кредити и липса на fairplay с запазване на играчи.Правилата трябва да са еднакви за всички или още хора ще напуснат играта а и в момента сме малко за съжаление...</blockquote> то по тази логика колега ,админа трябва да заключи почти всички по стари отбори :D защото почти всички са го правили--така мисля(wait) имаше навремето едни играчи ...или трябва да използвам друга дума -не знам(smirk) например играчи като Джо Янг 80 спеца и линии на руска ракета(happy) как мислиш е станал този играч--еми точно по този начин брат ,а имаше отбори с по 11 такива играча и админа тогава беше на 100% и в играта,и във форума и казваше ,че това не е нарушение на правилата(nod) и тогава тези правила трябваше да са еднакви за всички,но не бяха...ами явлението ТОНОС(smirk) това е история и сега е друго:) :) не защитавам никой и ме интересува само моята паница,но наистина само си чешем езиците:) и ако питаш мен:забраненото от точка 9 е това:Girondins Bordeaux 2 500 000 2016-05-26 16:53 Ботев Гл 1 005 000 2016-09-07 20:22 чисто и просто подпомагане,прехвърляне и какво ли не(chuckle) виж за колко го е взел,за колко го е продал и най интересното за колко си го е върнал след 2 сезона ...как да не се посмееш малко и има още такива там,но не е моя работа да се занимавам:xпросто т.9 е изпрала 1,5 млн на ВЛАДИКАТА Бордо(rofl) и това ако не е дяволия здраве му кажи(rofl)

Вашето мнение

Настава дума за това кои как си харчи парите.Всеки може да вкарва колкото пари си прецени в играта и да си печели виртуални титли това е въпрос на избор.Тук има явно финансово подпомагане на друг отбор което е забранено точка 9 от правилата на играта.В случая подпомагане с вип кодове или кредити и липса на fairplay с запазване на играчи.Правилата трябва да са еднакви за всички или още хора ще напуснат играта а и в момента сме малко за съжаление...

Вашето мнение

Е не всички сме влюбени като тебе във виртуалните изяви?Със Закса може да се черпиме до ЗОРИ,а с тебе кво да те правя...ти си знаеш...Нито моа се напиеме,нито каквото и да е.Дерзай там с твоите мечтички...Виртуалний войводо)))Считам,че в играта има поне още 3/4 потребителя,които биха ми харизали готовия си отбор.Ако не вярваш питай ?(handshake) :D (chuckle)

Вашето мнение

не всеки може да вземе отбор като твоя на готово:D някой ме беше попитал,от къде са ми тези 3000 наказателни т.8) спечелих 2400 точно от този човек над мен:^)той си мамчеше,а аз го докладвах и наказанията ни бяха абсолютно еднакви:x форума на 11/2 си е живо доказателство(puke) ЛИЛ внимавай,защото утре ЗАКСа може да реши да играе и ще се получи кофти ситуация

Вашето мнение

ЧУДЯ СЕ ЩО СИ ЧЕШИТЕ ЕЗИЦИТЕ? И за да не остана по-назад ще напиша и аз това онова.В живота има два вида субекти; 1.РЕАЛНИ 2.ВИРТУАЛНИ Тук се разглеждат действията на потребител X доста познат на всинца ни! E нека земе хайванчето нещо от тази игра.Той белким няма с какво реално да се похвали в действителност. Виртуалните победи се услаждат на онзи тип колекционери-мушмороци ,дет се вика и кво... Голям праз или много важно... Все пак даже и виртуален шампион да станеш е нужно баят да се изръсиш и в доста схеми да влезнеш,което определено е приоритет за нечии глави и трябва да кажем; АШКОЛСУН И ГОСПОД ДА ГИ ПОЖИВИ ОТИ КИНТИТЕ ВЛАЗЯТ ОТ ЕДИНИЯ ДЖОБ У ДРУГИЯ. То виждате кво става навсякъде пък сте тръгнали да се карате. ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ДАДЕ КАРТ БЛАНШ НА ВСИЧКИ МЕРАКЛИЙ ДА ПРАВЯТ ШМЕНТИ-КАПЕЛИ,КОЙ КАКТО МОЖЕ,ЗА ДА СЕ ПОЛУЧАТ И ПО ГОЛЕМИ ПРИХОДИ ТАМ ДЕТО ТРЯБВА!!!(wait) :D (chuckle) :*

Вашето мнение

Не са много убедителни колегите, срещу които бяха отправени обвиненията...явно правилно съм сложил темата в секция "Зала на срама"! Аз съм от тези хора, на които съвестта е един от най-важните принципи. Не ми дреме,че ще ме бие някой "мултак" на финала, но пак казвам , не разбирам какво удоволствие тези хора биха изпитвали след такъв успех. Благодаря на Страйкъра и Челси, че се включиха активно в разнищването по темата(~) (~) (~)

Вашето мнение

<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Тези неща винаги ще ги има....но това не е същинския проблем, истинският проблем е със запазването на играчи!!! На мен са ми запазвали играчи, аз също съм запазвал играчи, но въпреки това знам че не е редно. Тук вече админа и да има волята не виждам какво може да направи за да не се запазват играчи!! Това си зависи от нас. Какво ще кажете да направим анкета дали да се запазват играчи или не...та да видим черно на бяло кой ще за и кой против.</blockquote> Разбира се,че има какво да се направи за да не се запазват играчи. Беше и предложено ако не се лъжа много много отдавна от самия админ......но хората с вечно запазените играчи вдигнаха вой до небесата срещу това предложение....(всички трансфери да са под формата на търг ) edit: Даже си поиграх малко да намеря и темата.... http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6132

Вашето мнение

Тези неща винаги ще ги има....но това не е същинския проблем, истинският проблем е със запазването на играчи!!! На мен са ми запазвали играчи, аз също съм запазвал играчи, но въпреки това знам че не е редно. Тук вече админа и да има волята не виждам какво може да направи за да не се запазват играчи!! Това си зависи от нас. Какво ще кажете да направим анкета дали да се запазват играчи или не...та да видим черно на бяло кой ще за и кой против.

Вашето мнение

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>От няколко сезона следя този отбор,защото исках да купя футоблисите от който е изграден преди да ги вземе той.Най -интересното е че тези футболисти той ги преотсъпва на даден отбор (например Интернационале) който ги развива до ента-степен и разбирасе -играча е запазен за ...познайте кой...колкото до това че е изграден с много левро....колега следях офертите и никъде не видях такова левро...още повече че имаше доста по-добри оферти от твоите.Включително и аз имах готовност да дам минимум 150 левро на играч ,но истината е че всичко се решава под масата...Много ми е чудно и отбора който ти разви футболисите как така дава 250 левро за спец.тренировки на един футболист и после да ти ги даде на загуба ??...и тем подобни въпроси...но това е работа на друг човек.Правилата са за всички ,ясно е че ще спечелиш ЛС жалко е че си избрал този път.Успех</blockquote> ти си целия жалък,какво се решава под масата(rofl) ,а (chuckle) смешник еееей огледай се ти кво правиш(rofl)http://www.shampioni.com/?act=player_info&player_id=124183&tid=44 :x смешник(rofl) хем си го запазил-нали ревеш против това ,хем си поизпрал някое и друго милионче с твоя приятел Ботев(chuckle) (chuckle) я да не се ровя че ти може да излезеш най големия.............. в играта(chuckle) там си попълни по твой избор(rofl) (rofl)