Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
И от какво трябва да ме е страх?започнах от б група...с отбори на 3 години и успях, защо мислиш че няма да го направя пак?
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
Girondins Bordeaux, свиха ли ти се сърмите брато? Защо да не напълнят групите? Може би щото ще издъхнеш...Както ти се дразниш на ревящите отбори падащи от теб с по 7-8 на 0, така и аз се дразня от теб..Евала постигнал си много, но на това ли викаш тръпка е въпроса ми? Няма ли да е по-готино да играеш и ти срещу равен на теб отбор и да ти счупят кръста, за да усетиш и ти горчивката от тази боза която играем...?
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
Направи се вече втори сървър в който ревлювци като теб си играят.като не ти харесва да играеш с силни отбори иди там.темата е друга.
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Първо няма какво да вземем да направим щото само Админа може.И второ ти за 5 6 7
сезона ако си мислиш че ще станеш непобедим си с голяма грешка.С много работа и
постоянство ще успееш в играта</blockquote>
Никой не е казал,че за 5-6 сезона ще стана непобедим чети правилно какво съм написал.За да се въведе нещо трябва админа да бъде информиран за дадената новост вземете я обмислете и я направете защото има прекалено много конференции и лиги които са излишни и може да се намалят поне на половина или с 1/3 да не е на половина и така б и ц групите да са по-пълни ( с истински играчи) а не ботове
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
Първо няма какво да вземем да направим щото само Админа може.И второ ти за 5 6 7 сезона ако си мислиш че ще станеш непобедим си с голяма грешка.С много работа и постоянство ще успееш в играта
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>В моята група имаше два отбора Гадовете и Спортист предполагам ги
помните.Гадовете беше доста добре финансово и чак след като се отказа,другите
отбори взеха да стават шампиони.След това Спортист беше от самото начало на
играта и взимаше всичко всяка година.И чак след това и аз се докопах до 1 титла
и две купи.
Но май излязохме доста от темата</blockquote>
ами вземете балансирайте малко групите има много конференции с много лиги а в тях група А са на половина пълни ...тук таме се намира някоя по-пилничка ако се направят групите с отбори горе долу от 1 Ниво за да има интрига ще е по-добре конференциите да се намалят лигите също за сметка на повече отбори в А и Б групите така ще има тръпка аз по-бих се надъхал да играя за борба за влизане в А група от колкото да стоя с 6 бота в лигата и да знам,че само тях мога да бия и да стоя на 10-11 място поне 5-6-7 сезона:)
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
В моята група имаше два отбора Гадовете и Спортист предполагам ги помните.Гадовете беше доста добре финансово и чак след като се отказа,другите отбори взеха да стават шампиони.След това Спортист беше от самото начало на играта и взимаше всичко всяка година.И чак след това и аз се докопах до 1 титла и две купи.
Но май излязохме доста от темата
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>FC Socceroos 2010 написа:</h3>Арсенал познаваш ли отбора Tonos или Ралица или играчите със по 100специялни
тренитофки</blockquote>
дочух от тук от там,че имало такъв играч тонос който е вливал голяма сума в играта но това е било преди 1-2 год от както знам от тогава май не играе :)
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
Арсенал познаваш ли отбора Tonos или Ралица или играчите със по 100специялни тренитофки :D
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>То хубаво и аз предпочитам да има отбори до Ц група но да има интрига а не да
съм в А група и да не мога да мръдна от по-нагоре от 10 място по-хубаво да сме
много отбори но да има интрига от колкото да има 2-3 отбора които да са винаги в
топ 3 и да се борят за титла а такива като мен да нямат място на времето ви е
било трудно,но не толкова колкото сега е трудно на новите отбори с пъти по-лесно
е било защото е имало интрига и "грандовете" не са били толкова силни колкото
сега</blockquote>
Грандовете бяха доста по-силни ;) Имаше много отбори с играчи,които имаха над 600 линия :)
|
|
Новости в играта |
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
То хубаво и аз предпочитам да има отбори до Ц група но да има интрига а не да съм в А група и да не мога да мръдна от по-нагоре от 10 място по-хубаво да сме много отбори но да има интрига от колкото да има 2-3 отбора които да са винаги в топ 3 и да се борят за титла а такива като мен да нямат място на времето ви е било трудно,но не толкова колкото сега е трудно на новите отбори с пъти по-лесно е било защото е имало интрига и "грандовете" не са били толкова силни колкото сега ;)
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
Да, определено трябва търпение и постоянство, не само тук, а и в другите онлайн футболни игри. Тук обаче има една особеност - новите мениджъри се вмъкват в първото празно място, което твърде често (особено напоследък с намалелия брой участници) е в горните групи - А и Б група. А там са вече развитите отбори, които бият новодошлите с големи резултати. И когато новодошлите видят, че постоянно губят, и че нямат финанси да си позволят добри играчи, идва демотивацията.
Точно в този дух беше и моето предложение за талантливите играчи - по тоя начин би се уеднаквил шанса за по-добри отбори и при новите мениджъри, в смисъл, че старите мениджъри вече имат необходимия финансов ресурс да се развъртят на трансферния пазар, доколкото го има, разбира се.
Другия вариант е новорегистрираните мениджъри да получават отбори единствено и само в Д групите. Така поне за първите 1-2-3 сезона ще имат възможност да се развиват без да са боксова круша.
И още нещо за трансферния пазар. Няма какво толкова да се вторачваме единствено и само в него като начин да се спаси играта. Той не генерира играчи, той само подпомага преразпределянето им между отборите.
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
На нас старите отбори също не ни е било лесно в началото, но имахме търпение. Днес трудно ще се намерят мениджъри с такова търпение и това напълно го разбирам. Затова призовавам да се улеснят максимално новите отбори, за да може значително по-бързо да се развият и съответно да могат да мерят сили с големите отбори. Разковничето за доброто бъдеще на играта е задържането на новите отбори(мениджъри)!!!
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Както ти казах навремето започнах от В група. Дори в С група е имало сериозни
отбори, а сега сме по най-много 10 отбора в лига сериозни В някои лиги дори
доста по малко
Малко избягахме от смисъла на темата</blockquote>
Прав си :) И аз почнах 2009 и беше доста трудно....търпение,воля и това е :)Кокото до предложението за играчи под наем аз лично не бих взе някой да го развивам и след това да го върна,без значение дали ще ми се върнат кредитите :)
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
Както ти казах навремето започнах от В група. Дори в С група е имало сериозни отбори, а сега сме по най-много 10 отбора в лига сериозни :) В някои лиги дори доста по малко :(
Малко избягахме от смисъла на темата :)
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
Абе доста по-лесно е било прочел съм достатъчно и познавам лично 2ма ветерани от играта (които предпочитам да запазя в анонимност) и са ми казвали,че може да не е имало такива бонуси за малките отбори но играта е била доста по-балансирана и със сигурност не си падал от голям отбор с по 6+ гола на мач(тогава големите отбори не са били с по 400-500 атака защита и халфова линия а малките с 40-50) защото когато сте почвали повечето след рестарта всички сте били равностойни я сравнете отбор от преди 1 година и отбор от преди 6-7 години каква е разликата огромна отбор на 1 година със сигурност не може да разполага с футболисти които отбор на 5-6 години и повече.Така че някои от вас които си мислят,че им е било трудно да се замислят сега как е и как е било когато те са почвали доста по-лесно им е било.Да започнат с отбор сега при наличието на гиганти които разполагат с милиони.А тогава не е имало такъв лукс ;)
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>Ти си почнал малко след големия рестарт които е бил 2007 година а ти си
регистриран 2008 и от тогава насам играта се е променила доста и със сигурност
ти е било в пъти по-лесно да се бориш с отбори на 1 година от колкото с отбори
на 7-8 години</blockquote>
С този отбор съм от почти 6 години, в момента съм с най доброто си поколение :) Но до тук само 1 титла и 2 купи и това с по 1 СМС на месец ;) Всичко е до постоянство, търпение, късмет при попадане в лигата и малко умения :)
Преди и на мен не ми беше лесно помня като почнах бях в Б група, 2 сезона не успявах да вляза в А група, на 3тия влязох по голова разлика :) На времето доста по малко бяха приходите за нов отбор. Просто няма как да почнеш и на момента да си шампион и да мачкаш в лигата си :) Разбира се можеш, ако вкараш луди пари в играта, което не си струва :D
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
Ами, защото явно сме избрали грешна тактика с теб, но успехите тепърва предстоят като гледам с какъв отбор разполагаш.
|
|
Новости в играта
10612views
130comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>Конкуренцията преди 6-7 години беше доста по-голяма от сега. Тогава головата ми
разлика не беше 30:150, а доста по-груба. Аз започнах от нулата и доколкото
помня ми се даваше по 1000 на ден и започнах с кредит от порядъка на 4000-5000.
За нови потребители препоръчвам да си развиват сградите и юношите и успехите ще
дойдат. Това обаче няма как да стане за година, а и дори повече.</blockquote>
стана 5 години и още нямям успехи смятаите вие другото :)
|