ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!

11758views 152comments Зала на срама
При такова положение, мисля че е редно да изтриете ЛИАЗ МАДАРА, тъй като идеята на този отбор е ясна и определено не е за редовна игра.

След разговор с отбора на Шумен и обещанията от негова страна смятам, че заслужава последен шанс да продължи играта си, но за да може това да стане ще трябва да плати цената а тя е изтриване на играчите, които е закупил от въпросните 3 отбора и възстановяване на 1/2 от сумата за тях. За всички тези играчи е дал точно 9 540 999 кредит и сумата от 4 770 500, ще му бъде върната в акаунта. Тъй като не съм взел решение дали да изтрия директно тези играчи или да ги оставя в мой отбор, ще дам по-късно информация относно този проблем. ФК СТРУИНО също, ще получи шанс да продължи с последно предупреждение като сумата за получените трансфери от Шумен, ще му бъде отнета на 100% = 5 201 000 кредит.

Поздравления за админа! Моля, да проверят и другата тема за 2 потенциални мулти отбора. http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6353

Много добра работа(beer)

(bow) (bow) (bow) Браво админе, най-после. Че то точно това искахме. Само че ще ти е на 100% свършена работата ако такива ги заключваш завинаги. Повярвай ми, стойностните мениджъри бягат от играта ти, именно, заради мултитата.

Браво Марто (Striker City) (bow) (bow) (bow) Уникална работа, която заслужава само адмирации и похвали! Все още има хора на които им пука и които отделят от личното си време за нашето общо хоби! За наглите мултаци - изтриване на акаунтите! Всякакво друго решение ще е подигравка! Колкото сме останали-толкова, тук сме да си правим кефа! А дали играта ще отлепи ютията, зависи от Админа! Наздраве!

Сега чета темата за първи път и искам да благодаря на StrikerCity за отделеното време и не мисля,че тези отбори трябва да бъдат отключвани повече някога. На админа това му е работата,но все пак добре свършена.

Че той Шумен по тази причина беше заключен и в другия сървър! Поздравления Админ за добрата работа! (clap)

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>След подадения от вас сигнал установих, че всички тези отбори ФК СТРУИНО, ВАВИЛОН и MM66 са използвали един и същи компютър. Проверих и играчите на ФК ШУМЕН и това което казвате е така. Ще заключа всички тези отбори и ще взема решение какво да бъде наказанието им. Благодаря Ви за докладването на този проблем и запомнете, че аз не защитавам никой и без вашата помощ не мога да почистя играта сам.</blockquote> (clap) (bow) #104 Автор: StrikerCity, добавен на: 18 Яну 2015 17:25 (нд) цитирай изтрий Аз зная, Г-н Админ, че не можете сам и то не заради друго, а защото Вие сте един, а ние сме много.., но разберете, че ако оставите тези, които искат да Ви помогнат да се изчисти играта един път завинаги и работите задружно с тях, за една по-добра и по-коректна игра, всичко ще е наред и малко по малко с общи усилия ще изчистим всички, а ако наложите и хубави наказания, също няма да е много лошо, защото явно е че приетото до сега заключване за една седмица и след това пускане не дава резултат! Благодаря Ви още веднъж, че се отзовахте на сигнала и се намесихте! По-добре късно, от колкото никога! Аз лично сега се нахъсах да намеря още такива тарикатчета и да ги чистим наред! Ферари мисля, че вече можеш да заключиш темата!(clap) (clap) (clap) (bow) Мисля да я оставя тази вечер :)Ако колегите не са я заключили утре докато се върна от работа ще я заключа.

Новости в играта

7745views 130comments Общи дискусии
<blockquote><h3>violetsunset написа:</h3>Предложение за промяна: Добавя се допълнителен параметър – „надареност“. 1.Той е с постоянна стойност за целия "живот" на играча 2.Неговите стойности са три: „обикновена“ - стойност „1“ (нула) „добра„ - стойност „2“ (две) „отлична„ - стойност „3“ (три) 3. числовата стойност на „надареност“ се генерира на случаен принцип при самото генериране на играча 4. генератора на стойности да е заложен със следните вероятности: стойност 1 – 70% стойност 2 – 20% (все едно е един играч от пет възможни) стойност 3 – 10% (горе-долу един играч от десет възможни) 5.влияние на надареността както знаем, 15 минути тренировка повишават коефициента с 0,1 при тренирането, надареността се умножава с цифровата стойност на надареността. По такъв начин: обикновена – 0,1 *1 = 0,1 добра надареност – 0,1*2=0,2 отлична – 0,1*3=0,3 Смисъл на промяната: 1. подобрява се реалистичността – и в реалния футбол някои хора имат вродена дарба/способност/схватливост, която им позволява да усвояват футболните умения по-бързо/по-добре от другите 2. премахва се досегашната досадна предсказуемост в подобряването на уменията вследствие на тренировката за всички съществуващи играчи 3. въвежда се елемент на изненада – никога не си сигурен какъв младеж ще ти дойде в отбора. 4. повишава се заинтересоваността в развитие на юношеския отбор</blockquote> Това е много готина идея. Процентите трябва да се пипнат обаче - най-добре звучи като да са 1 - 90%, 2 - 8% и 3 - 2%.

Аз зная, Г-н Админ, че не можете сам и то не заради друго, а защото Вие сте един, а ние сме много.., но разберете, че ако оставите тези, които искат да Ви помогнат да се изчисти играта един път завинаги и работите задружно с тях, за една по-добра и по-коректна игра, всичко ще е наред и малко по малко с общи усилия ще изчистим всички, а ако наложите и хубави наказания, също няма да е много лошо, защото явно е че приетото до сега заключване за една седмица и след това пускане не дава резултат! Благодаря Ви още веднъж, че се отзовахте на сигнала и се намесихте! По-добре късно, от колкото никога! Аз лично сега се нахъсах да намеря още такива тарикатчета и да ги чистим наред! Ферари мисля, че вече можеш да заключиш темата!

(clap) (y) ВЪН ВСИЧКИ МУЛТАЦИ ОТ ИГРАТА. .... 99,9% съм сигурен,че има и още тарикати.

След подадения от вас сигнал установих, че всички тези отбори ФК СТРУИНО, ВАВИЛОН и MM66 са използвали един и същи компютър. Проверих и играчите на ФК ШУМЕН и това което казвате е така. Ще заключа всички тези отбори и ще взема решение какво да бъде наказанието им. Благодаря Ви за докладването на този проблем и запомнете, че аз не защитавам никой и без вашата помощ не мога да почистя играта сам.

Изненадам съм от бързият отговор! На първо място..искам да отбележа, че днес сте заключили 2 нови отбора, които бяха изтипосани в една друга тема пак за същото, за което говорим и тук.., все пак не може само да Ви обвиняваме, трябва и когато сте свършил нещо да се отбележи! На второ място..виждам 2 варианта аз, или не сте прочел цялата тема до тук, което е нормално след толкова изписани глупости несвързани с темата, или наистина се подигравате с редовните мениджъри.., не ми се иска да е второто! В случай обаче, че все пак не сте прочел цялата тема, с оглед на многото спам, аз ще Ви подскажа къде да върнете и да прочетете: на трета страница-->първи коментар на колегата "Игра без развитие", на същата трета страница-->щести коментар на колегата "PORT" и на пета страница-->втори коментар, който е мой. Дори да сте ги прочел, направете го още веднъж, в моя коментар съм Ви упоменал точните отбори, точните играчи по ред на номерата им в съответните отбори към днешна дата, точните дати(които на 90 % от изкараните трансфери са в един и същ ден, а останалите са с разлика от 2 до 3 дни), дори съм изкарал със стрелки дадения футболист, в кой/кои отбори от същите 5 е бил преди да премине в сегашния си отбор! И след като ги прегледате, моля да ми отговорите на следните въпроси: 1. Наистина ли смятате, че всичко е наред? 2. Наистина ли не виждате нищичко нередно в тези трансфери? 3. Наистина ли не мислите, че отбор ЛИАЗ МАДАРА създаден на 1 юли 2013 година, което прави около година и половина до днес, стои БЕЗ ВИП, стои със стадион 5000 места, което сам знаете, че означава че играта му генерира всеки ден кредит, стои с нулево развитие, отбор който дори не влиза в играта..последно логване 1 януари..този същият отбор точи всеки Божи ден от Вас кредит, за да влезе след определен период от време и да закупи някой ненужен играч от "петицията" на хубава цена! Наистина ли за Вас това е нормално и отново не виждате нищо нередно тук с оглед на трансферите, които Ви показах че са извършвани от този отбор? 4. Наистина ли не мислите, че отбор MM66 създаден през 2010 година, в момента има четири 50 годишни и четири 49 годишни играча в отбора си..не играе за нищо, не се бори за нищо, не просперира, обаче в същото време му върви тренировъчен център и училище за таланти и това нещо е нормално ли? 5. Наистина ли, след като Вие лично сте върнал редица трансфери на ФК ШУМЕН и то трансфери направени точно с тези отбори, сега в момента не Ви прави впечатление, че титулярния му състав се състои от 6 играча на ФК СТРУИНО, 4 играча на ВАВИЛОН и 1 играч на MM66? 6. Наистина ли намирате за случайност РПС-тата, които се играят между тези отбори? Ако направите проверка на тези отбори и на нещата между тях и след това отново не виждате нещо нередно, се надявам, че ще можете да дадете логичен отговор на тези въпроси, за да мога и аз да погледна от Вашата гледна точка и може би да се съглася с Вас! А след това и да Ви се извиня, че загубих от времето Ви и че се опитвам да помогна на Вас и на Вашата игра! След като се произнесете може да заключите и темата, защото не виждам какво повече може да се каже или направи, ако Вие сам не направите нищо!

StrikerCity молбата ми към теб е да публикуваш в тази тема в 1 пост всички тези, които са злоупотребили с играта и не са наказани. Всичко е останало е проветряване на дихателните пътища. Очаквам тези данни от теб, за да взема необходимите мерки в случай, че съм пропуснал нещо, което знаете повече от мен!

И все пак...може би е редно да си дойдем на думата! След 15 нови теми, които се засегнаха в конкретната тема, то не беше въпроси за темата с новостите, то не беше за мистър 130 минуса и 130 заплахи, то не беше за смс-и, то не беше за не знам какво още...аз питам Г-н Админ какво ще се случи с въпросната петиция за източване на кредит от играта и прехвърляне на играчи? Питам, Г-н Админ, защо след като очевадно се появихте в темата с коментар, не взимате отношение по въпроса и по този начин засилвате съмненията към обвиненията хвърлени Ви от Лил? Питам, до кога ще наказвате потребители обиди ли Ви лично Вас и вашата игра и съответно няма да наказвате, тези които злоупотребяват с Вас и вашата игра?

Не се сърдя колега няма проблем.Всеки може да си каже мнението.Всеки си е прав за него. :) лека вечер и на теб (beer)

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Ти ме уби.Казвам ти чесно нямам коментар.Ти направо ме съсипа.Ти успя да направиш от "една безопасна игла 300 метра бодлива тел" Евала.</blockquote> Баце, твоите коментари са стойностни и човек може да се разбере с теб - повярвай ми оценявам те, за разлика от мода Мистър 130 минуса. Повярвай ми обаче, когато се сблъскаш с такава несправедливост в твоята група, в групата на админа - е това вече ми идва в малко повечко. И когато се вземат половинчати мерки - това вече е извън всякакви правила. А най-тъпото е че всичко това е нормално за някои ... кофти не се сърди (beer) лека ;)

Ти ме уби.Казвам ти чесно нямам коментар.Ти направо ме съсипа.Ти успя да направиш от "една безопасна игла 300 метра бодлива тел" Евала.

именно мошенниците ... ей затова аз искам да видя конкретната промяна, защото в нашата група има такъв... да преместят мен или него и ще си пускам смсите даже и играта да е същото блато ... да ме преместят пък админа да си играе с крадеца ...