да има какво да се дискутира

914views 5comments Общи дискусии
За смените от 3 на 5 в РПС и това за дузпите съм съгласен :) За картоните малко съм скептичен ;)Автоматично намиране на противници за РПС (y)

КОНТУЗИИ

1497views 14comments Общи дискусии
Админе,нали искаш да запазиш сегашните си потребители и да привлечеш нови? Спри с тези контузии,защото ще изгониш и малкото си клиенти.Не виждам никакво подобрение по играта,което да е в полза на хората,имаше доста предложения,който си останаха само,като добри пожелания.Ще има ли развитие с сградите,или ще си седим на това ниво? Защо вестника не функционира? Ще има ли сливане на нации с цел формиране на по голяма конкуренция или ще си остане по старо му? Какво става с предложението,мисля на БГ ЮВЕНТУС да се създаде урна за отбори,който имат желание да играят РПС ? Какво ще кажеш,като предложение,играта да дава безплатно по 1 левро на ден за логване в акаунта,за да се стимулира интереса на потребителите.?

Новости в играта

7745views 130comments Общи дискусии
<blockquote><h3>FC Socceroos 2010 написа:</h3> Във играта има за 4096 отбора място.искам да предложа следното да намалим на 2048 отборите. Значи 8 конфедерация общо 2048 отбора 4 лиги и пак със 4 групи а,б,с,д Ако се въведат промените тоест и турнирите ще трябва да пипа или няма да пипате и ще зимате 9 отбора от една лига 4 за лига на шампиони и 5 за купа на шампиони.А националите ще трябва да де доидпипа малко.Така ще стараят много отбори за 8-мо място което ще имат шансове за турнири.Предлагам вдички да помислят.</blockquote> Вместо да се правят такива мащабни промени с намаляване на лиги и преструктуриране на турнитире, дали не е по-уместно да се направи следното: - всички нови отбори да започват от най-долната група. - за отборите от "Б" и "С" група да има някакъв турнир, който да се играе през сезона всяка събота и неделя, или пък в свободната седмица след изиграването турнира за купите и преди започването на новия сезон. Във втория случай, разпределението на отборите по кръгове да става в зависимост от постигнатото класиране в групата - отборите от първата осмица започват във втори кръг, а тези от втората осмица - още от първи. - отборите от 5-то до 8-мо място в "А" групите да се направи някакъв нов турнир, подобен на тези за първо до четвърто място който да се играе, примерно съботите и неделите. По тоя начин дори и отбори в ниските групи ще бъдат заинтересовани да се борят за нещо.

КОНТУЗИИ

Това е навсякъде с тези контузии. Раздвижва я играта много добре, да започне да теслари и ботовете, а не само нашите играчи. пък след това има отлив :^)

Новости в играта

<blockquote><h3>FC Socceroos 2010 написа:</h3>Ако се въведат промените тоест и турнирите ще трябва да пипа или няма да пипате и ще зимате 9 отбора от една лига 4 за лига на шампиони и 5 за купа на шампиони.А националите ще трябва да де доидпипа малко.Така ще стараят много отбори за 8-мо място което ще имат шансове за турнири.Предлагам вдички да помислят.</blockquote> Съгласен

Новости в играта

Ако се въведат промените тоест и турнирите ще трябва да пипа или няма да пипате и ще зимате 9 отбора от една лига 4 за лига на шампиони и 5 за купа на шампиони.А националите ще трябва да де доидпипа малко.Така ще стараят много отбори за 8-мо място което ще имат шансове за турнири.Предлагам вдички да помислят.

Новости в играта

Нека да има турнир за купата и при юношите

Новости в играта

Във играта има за 4096 отбора място.искам да предложа следното да намалим на 2048 отборите. Значи 8 конфедерация общо 2048 отбора 4 лиги и пак със 4 групи а,б,с,д Вдигане на цените на билетите на 30 кредита така младите ще имат възможност да печелят повече ако развиват стадиона.И може би ще стигнат грандовете.

КОНТУЗИИ

няма пропуск ... 1 контузен играч ДЮШ...

КОНТУЗИИ

И при мен не е по-различно и същите мисли са ми минавали през главата(wait) - играя и други футболни сайтове , но там го няма тоя момент с контузени играчи или е по-различно както във времето така и в начините на лекуване - тука си мирише на алчност(cash) и то от далеч за съжаление , а това е идеалния начин за демотивиране на играчите и отлив от сайта евентуално(devil) ...Жалко че няма промени - малко като в политиката са нещата ми се струва - обещания само и йог промяна ...:( :S :x (~) (whew) (shake)

КОНТУЗИИ

Късмета е наш засега :D (coffee)

КОНТУЗИИ

Имах много левро и голямо ниво на болницата, но за две седмици всичко се стопи, и даже трябваше да зареждам и малко левро. Е мисля, че чашата преля и не си струва да се хабя даже и за вип камо ли за нещо друго. Даже може и да спра да се занимавам въобще .... (coffee)

КОНТУЗИИ

Всеки ден и при мен...взе и на мен да ми писва............По време на мача да се контузват ок,по време на тренировка да,но като почиват да се контузват... е не..:@

КОНТУЗИИ

Не знам при вас как е колеги, но с тези контузии при мен всеки ден става дразнещо. Обмислям и аз да спирам да играя тази игра именно заради зачистилите патравели напоследък. То играта е за забавление, а не за наливане на левро за лекуване. Хайде със здраве.

Новости в играта

Момчета придържайте се към темата :) Цитирам: #4 Автор: Corinthians, добавен на: 22 Дек 2014 17:06 (пн) цитирай изтрий Когато трансферният пазар е винаги отворен се губи тръпката от това, че не по всяко време може да се купуват играчи и всеки трябва да съобразява. В момента проблема с пазара е липсата на нови отбори. Друг проблем е когато даден фаворит отпадне то той продава играчите си на приятел с шанс за даден трофей... и поради тази причина е добре да има трансферен прозорец. За ДЮШ какво още може да има !? Турнири през паузата между двата сезона и купички с някакъв приход.Така новите отбори ще си развиват ДЮШ-а и ще си дърпат играчи.....И ще останат в играта.Ще има за какво да се борят.Като направят нужните мачове за продан ще почнат да продават и така ще се раздвижи и пазара.Поне така мисля аз де;)

Новости в играта

И от какво трябва да ме е страх?започнах от б група...с отбори на 3 години и успях, защо мислиш че няма да го направя пак?

Новости в играта

Girondins Bordeaux, свиха ли ти се сърмите брато? Защо да не напълнят групите? Може би щото ще издъхнеш...Както ти се дразниш на ревящите отбори падащи от теб с по 7-8 на 0, така и аз се дразня от теб..Евала постигнал си много, но на това ли викаш тръпка е въпроса ми? Няма ли да е по-готино да играеш и ти срещу равен на теб отбор и да ти счупят кръста, за да усетиш и ти горчивката от тази боза която играем...?

Новости в играта

Направи се вече втори сървър в който ревлювци като теб си играят.като не ти харесва да играеш с силни отбори иди там.темата е друга.

Новости в играта

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Първо няма какво да вземем да направим щото само Админа може.И второ ти за 5 6 7 сезона ако си мислиш че ще станеш непобедим си с голяма грешка.С много работа и постоянство ще успееш в играта</blockquote> Никой не е казал,че за 5-6 сезона ще стана непобедим чети правилно какво съм написал.За да се въведе нещо трябва админа да бъде информиран за дадената новост вземете я обмислете и я направете защото има прекалено много конференции и лиги които са излишни и може да се намалят поне на половина или с 1/3 да не е на половина и така б и ц групите да са по-пълни ( с истински играчи) а не ботове

Новости в играта

Първо няма какво да вземем да направим щото само Админа може.И второ ти за 5 6 7 сезона ако си мислиш че ще станеш непобедим си с голяма грешка.С много работа и постоянство ще успееш в играта